![]() |
Re: Осторожно мошенник!
і я поділюсь досвідом, заказ чотири колеса зимові на 2200, наложеним... колеса прийшли з кривого рогу, ну я на пошті кажу що з мене а вони нічого тільки за доставку пару грн, я здивований,... дзвоню а мужик під знаком питання і розгублено питає чи я вишлю гроші,... вишлю давай номер картки... от так буває, і мав так ще пару разів но суми менші.... а попали на когось іншого і прощай .... но світ не без добрих людей... всі успіхів і не попадати на падлюк
|
Поделюсь и Я.Товарищь искал перегородку на Кадди,нащел ему в Киеве,хозяин уезжал на отдых и поручил выселку другу.Тот слабо разбирался в тонкостях наложки и особо не был рад порученному заданию,выслал перегородку без денег,попросил пополнить карту после получения,что было сделано,хотя на такие деньги кидать стыдно :ah:
|
Цитата:
..обійшов всіх "друзів" і родичів,щоб позичити...терміново треба було,ціна хороша була..і як звично,в нікого не було:(.. в цей день,чисто випадково,підвозив одну жінку з Москви, на вокзал,з нашого санаторію..в розмові,дорогою,ляпнув,що вікна ставлю і проблема з фінансами..взяла мій номер тел. на 2 день дзвонить і каже іди в банк я тобі вислала 2 тис.$:out:..спочатку подумав,що жарт..пішов в банк і отримав вказану суму... був в шоці від цього:дюдина знала мене 15-20хв.,без розписки,без свідків,без нічого...:shock: ...і ще каже,віддаш коли зможеш,через рік,два...віддав через пів-року. для чого це все писав,-що не тільки "мошенники" бувають,а просто звичайні,добрі ЛЮДИ. P/S пізніше стали дуже добрими друзями...хоча людина завчасно пішла з життя,нажаль. |
Цитата:
|
Цитата:
https://m.youtube.com/watch?v=g5s-_i9GiNQ |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
зато разного рода мошенники,нас мало удивляют: тоже норма жизни современная-кого то кидануть. не хотел это писать...но обьяснить ее поступок не трудно(как потом оказалось): девушка была смертельно больна(рак мозга) и она человеческие отношение и просто жизнь,стала любить больше чем деньги...в критических ситуациях,происходит переоценка ценностей во всем. P|S извините за флуд в теме |
Цитата:
|
+380984249211 Горохов Александр (Черновцы) - тупорылый чудак, звонит- заказывает. Приходит на почту и не забирает . Причина - не комплект и почему так дорого за доставку.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ще одна база ріелторів-шахраїв. Може комусь знадобиться.http://www.lun.ua/blacklist
|
Всем привет!
Получил сегодня в 6 утра SMS c номера +380930761168: " § EURO-CAR § Na vash', nomer vipal priz: Avto "Chevrolet Cruze" detali po tel: +38(063)344-23-21; +38(063)344-22-09; www.euro-car.net Pozdravlyaem Vas!!! " сразу стало всё понятно, но для интереса позвонил с левого номера... не буду распыляться. Полазил в интернете - ясный перец кому интересно - почитайте http://www.shans.com.ua/?in=479&ir=8&m=nr Не ведитесь, господа! |
Цитата:
Так что народ еще есть, который ждет что ему выпадет шарой на голову)))) |
А я вже три круза "виграв ".і одну шніву. Маю власний автопарк.:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:49. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©