![]() |
Re: Хочу в Карпати!
Цитата:
|
Оживить пора тему.
Возникла хотелка побывать в Закарпатье, около Говерлы, посетить по пути Львов. Рассматриваю примерный маршрут: Чернигов -Коростышевский каньон -Бердичев -Черновцы, ....Яблонец (варианты), ....Мукачево (варианты) и через Львов обратно. Отпуск в Июне. Кто дельные рекомендации даст? |
Водопад Бурбун по дороге от Хмельницкого до Черновцов от трассы 70 примерно но красотища там неимоверная. Солотвино чаны соляные шахты, Синевир очень красиво
|
Хочу:yo-ho-ho:
|
Спасибо, нарекомендовали в вайбере, что за месяц не осилю :)
И всё-таки, может из своего опыта скажет кто? Именно в Закарпатье - основная цель. Интересует: ночлег, питание, посещение мест. |
Саша, звернись до Олега-Кримгіда, він екскурсії возить.
|
Цитата:
|
Ми не напряму їхали до Карпат. Заздалегідь складали маршрут, щоб можна було проїхати за раз і щось подивитися. Намічали міста ночівок, жінка обзванювала по оголошенням, знімали житло на ніч, або дві. Готували самі. У Закарпатті зручно базуватися у Мукачево і звідти їздити на екскурсії. Конакт квартироздавця десь був. Якщо купатися- то Берегово, але там з житлом скрутновато було- усе зайнято. Ми жили у Дийді, приватний готельчик, поруч озеро з колишього кар'єра, 6 км до Берегова, 6 км до Косіно і 26 до Мукачево. Знайомі зупиняються у Вілятино, там теж термальні басейни, і звідти катаються.
|
Цитата:
Цитата:
Столько хочется увидеть, что .....не знаю, что ещё вычеркнуть. |
Ми їздили 3 роки поспіль, у вересні, погода була чудова. Ще дивитися і дивитися.
|
Я токо по Яремче могу дать контакты на жилье
|
и я очень но ковид..
|
Цитата:
Вакцину від кітайского грипу чи щось інше? |
Кто-то ездил в Славское в этот сезон ? как у них с ценами и жильём ?
|
Подзвонив Руслан-Карпати. Осів у Чехії, отримав громадянство. Каже- відпочинок у Дубаї 300$, той же термін у Буковелі- 1200$. Ось так і живемо.
|
Цитата:
Бо в Дубай тільки самальот 300 буде коштувати. |
То з області фантастики... навіть "дешева" Туреччина зараз буде дорожча... А Дубаї...
|
Цитата:
5 днів/4 ночі на двох зі сніданками зараз - від 500 баксів . |
отдыхал как-то в Яремче. Потрясающая природа очень понравилось. Обязательно вернусь сюда.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:23. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©