![]() |
Re: Вопросы и ответы по ЕГР
Згадаю з чого все почалось...
Цитата:
спочатвку майже в півтора рази...:dash2: потім перестав при кожній можливості жмакати тапку на всю (бо ж самальот став, летить)... так стало майже в норма.... наразі грам на 300-400 більше того що було...думаю не в останню чергу через те що все таки зявилась деяка впевненість при обгонах / проскакуванні по другорядній і т.д.... через що в такі моменти тапка давиться більше ніж раніше... |
У темі 1 долучень
Народ никто не знает как найти такую запчасть ?
Есть охладитель ЕГР на 2.0 двигатели , к нему идет тяга из пластика https://busovod.ua/attachment.php?at...1&d=1478725362 Где ее можно найти ? даже кода на него нет, он пластиковый по идеии должен меняться - но найти не могу.. у меня рассыпался. |
Відшив би Ти взаалі нафіг той ЕГР. Менньше мороки б було в подальшому...
Якщо двинун 780/782. То наче б окремо того приводу нема. При наймі я не знаходжу. Та і в 630тому таж картина. http://renault.epcdata.ru/trafic/143...ti/01012786/8/ |
11 рік
|
Цитата:
|
Цитата:
Більш за все 786 двигунець. Не 630. |
Где ж мне такую пластиковую тягу найти, не хочется всю запчасть покупать ...
Кстати кто знает она вакуумом управляется или наоборот давлением? Шо будет если трубку просто заглушить )) которая к нему идет. |
Цитата:
как и кришкі егра.... тобі шума каже правильно - убери ти того егра і буде тобі счастя |
Цитата:
а с крышками егр тоже проблемы? это я с целью повышения грамотности )). |
труси разборки
коли начинаеться танго з егром , под илюминацию приборки - то це не егр заклинив, чи ще яка фигня механічна то кришка зношені дорожки мозги дуріють от тих данних що приходять лічиться тіко заменой деталі , або програмно убирати з авто це що касаемо 2_0 в 1_9 и 2_5 трохи другі вальси і ламбади |
Цитата:
есть желание своего 2.0 продать (как сделаю) и присматриваюсь к новым (б.у.) 1.6 , у же попадали к Вам ? |
Цитата:
1,9- вивчені з ніг до голови. 2.0 07- 10 рік також достатньо вивченний. Хоча камради з скажімо з донетчини отрумують ступор коли в своїх краях, намагаються банально продігностувати автівку. ЕБУ, 2,0 11-14 рік. В деяких СПІЦІАЛІСТІВ визивають тремнтіння в колінках. Не то що втручання на програмному рівні, банальна діагностика. :) 1,6.Та ще й Б,В?! Купуйте. Будем гуртом вчитись. ;) |
мое мнение что єто уже будет не тот трафик
и 2_0 вам всем плюющемся , на пьезофорсунки покажеться сказочним авто |
Цитата:
просто иногда посещают мысли купить по новее. |
Цитата:
там как в мастера 3 ток разница в том, что 1_6 не жилец после бусурманом;) трошки ще поїздить...... а ПАТОМ !!!!!..... |
Цитата:
|
а сам як думаешь?
взять і 1_6 грузонуть по самие не магу це ж не кенго... де воно їздило б хотя у кенг уже потроху проявились бздики 1_5 мотора... але то таке а тут буда в 4 більше і не в церкву на тому авто їздять за бугром чи по святам .... а приїдуть от туда з 200-300 тик. потім буде красіво зроблено 125 ну а далі.... а далі як повезе і це разговор якщо ти береш авто року 14-15 я думаю рессурс там не бог який великий Добавлено через 4 минуты дивись... рік 50000 http://otomoto.pl/oferta/opel-vivaro...-ID6yzPud.html 108000 http://otomoto.pl/oferta/opel-vivaro...-ID6yDLk1.html |
Кое шо там снять можна :ah:
|
Цитата:
просто морда нравится у этих авто )) если бы ее можно было на 2 литровый прилепить )) |
Alekss II, рано или поздно все равно удалишь ЕГР, так что лучше сразу
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:58. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©