![]() |
Re: ТО по новым правилам
Цитата:
те саме з Пежо - бердичів-стайл навряд чи має якісь сертифікати, а Хюндайо сидіння навряд чи в Пежо Цитата:
ітого з усього наявного в родині транспорту ТО пройде мій лісапет і батьковий мопед... а нє, мопед теж не пройде - його чинить навряд чи хто буде... |
І чого ви вцепились до того чіп-тюнінгу і т.д.
Ніхто цього не зможе перевірити. І взаалі звідки інфа? де сам документ? Приймуть - будете думати Я впевнений що це все лише для тих в кого встановлено все що або збільшує звук авто (насадки на глушник і т.д.), зменшує його безпеку (дуги - травми для пасажирів при ДТП), сидіння типу "табуретка" без ременів безпеки, ксенон якій сліпить зустрічних. Все те - за що Вас висушать за кордоном, а тут поки що можна |
Цитата:
|
Цитата:
з того що я знаю (знайома деякий час в Британії прожила, інша давно вже в Франції) - перемальовувати в будь-який колір, вставляти вікна і сидіння в вантажні буси і т.д. і т.п. - скільки душа забажає, хоч через день... але якщо при ТО майстер на СТО подивиться на творіння і за певними вимірами скаже "так нізя"- або знімай і доводь щоб пройшла ТО, або машину можна використовувати тільки в межах приватної території (приміром ферму обїздити чи на автодромі)... з іншого боку, якщо машина буде хоч стопіцот раз вилизана і як нова канхветка, але інспектуючий майстер знайде приміром тріщину чи корозію рами/несущих конструкцій, несправну чи невідповідну гальмівну систему (двіжки гальма і тд міняй скіки хоч, но якщо в запор приміром втулити двіжку на стопіцот кобил і посилити кузов - рідні тормоза будуть як ромашка носорогу скинутому з бомбардувальника)... і з приводу "мохнатих лап" при проходженні ТО - "там" якщо працівник за певну суму хрустких папірців закриває очі на причину з якої ТО не може бути пройдено і видає талон ТО, а потім це викривається, то працівника одразу звільнюють, на організацію як мінімум накладають штраф, а швидше й лишають ліцензії на проведення ТО (дебелої частини доходу), а тим часом завершується слідство і екс-працівника садовлять на державне забезпечення з державною охороною... з неможливістю в подальшому займати посади "з будь-якою відповідальністью і дозвільними документами" |
Цитата:
Отож... поки ніхто не знає що й до чого але "ВЖЕ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ!" всьопропало! |
Цитата:
|
Ребята, на дворе 2015-й заканчивается, до начала ТО ещё 3 года, если верить датам, то для легковых это 2019г. Тоесть реально заморачиваться надо будет в 2018году. За 2-3 года может всё что угодно случиться. Я не знаю что завтра будет, молчу уже за такой срок как год. А тут аж 3 года впереди.
Не накаляйте обстановку. |
Цитата:
|
Цитата:
може (надія є(c)) що за той час мый Пижик в буса виросте:ah: |
Цитата:
Давайте складывать из четырёх букв слово "Счастье".:tolietpush: |
Цитата:
2. Р+И+Б+А |
Да не,ну.....А пагаварить;):beer:
|
Цитата:
Горілка і колбаса, ото Чудеса. |
От і вірша склали:
Риба, пиво, то не диво Горілка і ковбаса-ото чудеса. :D Але це вже в болталку треба відправляти. :yes3: |
Ось ще деякі пояснення:https://auto.ria.com/news/autolaw/22...v-ukraine.html
Вроде не все так страшно,але з катами буде біда. |
сьогодні виписали "Постанову" (протокол), зупили наче за ремень не престегнутий, потім дійшло до перевірки доків, і потім говоре покажи ТО, - запитав навіщо йому, говоре на вантажні потрібно, ..... результат - штраф 340грн, це розвод?
http://kodeksy.com.ua/pro_dorozhnij_ruh/statja-35.htm |
Олександр мастер, а ты на грузовке без техосмотра катаешься?
|
Вик123, на мастері... наче б то вантажний фургон
|
Цитата:
|
Я вам так скажу.....менты развели,т.о документ они не имеют проверять, эта бумажка для страховой,и страховку тоже.....только при нарушении ПДД а так можно их на х....послать
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:03. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©