![]() |
Re: Чиптюннинг !!!
Цитата:
Укоротил немного сообщение, не обессудьте,один слово другой два и понеслось поехало... Главное чтоб "процесс ишёл" а разосраться всегда успеется. Спасибо за понимание. |
А можно еще вопрос? Какая обычно температура вкл. вентилятора на 1,9 ?
|
Витя от нафига в теме об чипе , да про карлсона ?
не помню... помоему 89 |
Сорри, спс.
|
Цитата:
я не спец.в этом,но по моему мысль правильная:yes3:.ИМХО. |
Вася так а кто говорит , что лечим сглаз порчей?
|
Доброго дня. Підкажіть чи чіпується 2-х літровий 66 Квт 11року? І з 11-го року здається авто вже з новими форсунками, чи я помиляюсь?
|
фото блока або данние диагностики...
чіпуеться все що має ЕБУ але в залежності от блока - така і ціна. тре знати який блок |
Цитата:
золотые слова..:beer: |
шось ця тема геть притихла.
|
Цитата:
|
Цитата:
Зробив діагностику, хоча і так видно було, що не достатньо повітря(кидає чорний дим). Помилки "стандартні"- не працюють свічки нагріву та ЕГР(який заглушений). На які при чіповці можна не звертать уваги. Зі слів хлопчини- ремонтувався двигун та турбіна. Але турбіна не видає потрібного тиску. Підкидались на всяк випадок робочі клапан та датчик турбіни, прочищались штуцери. Дав спробувати нову прошивку. Потім вернув на місце стокову. Відправив його шукати причину. Можливо кат або ще дещо. Але знаю, хлопчина після вирішення проблеми з надувом повернеться. ;) |
Коротке резюме.
Пройшов з весни на прошитому vectra-20 бусику 32 000. загальний пробіг 381 000. Двигун M9R 780 Було 90 кляч. Стало сток 115+ чіп 30%+ відшитий ЕГР, зараз десь 150 арабських скакунів Все гуд. Це зовсім інша автівка. Правда спочатку, не міг адаптувать до неї. Зривалась що скаженна. Дуже себе чудово почуваю на трасі. Перед чіповкою, при обгоні, задумувався, чи встигну здійснити маневр. Зараз не задумуюсь, з"явилась впевненність. |
Нужно сравнить как-нибудь мои 150 заводских конячек с твоими заселёнными 150-ю коняками! ;)
|
Теж отримую задоволення від докинутих конячок. Переговорив з одним вівароводом, теж на 2,5, помінятись для порівняння. Нехай тільки лід зійде. Не казав, що прошитий, сказав, що заради інтересу. В нього 08 рік, 107 кВт.
|
Цитата:
Вже більше місяцю не можу відійти від цього шоку. :) |
сьогодні Ford Transit 2_0 попер не по-детски...
так сказать в предверии 8-го марта... |
Цитата:
Мабуть треба добавить. Шо попер не по дєтськи. Але коли приглушили ЕГР. Чувак просто обо.... ох... . Ну ви зрозуміли. Отримав дуже позитивні враження від результату.:D Кароче. Степанич. Будь мужчиною. Признайся чесно. Ти сьогодні збив целку по фордам. Ти обязан на ньому одружитись. ;) |
:ah:
|
Види чіпованих розширюються:D:friends:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:40. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©