![]() |
Re: Про дороги
Цитата:
|
Цитата:
Я не Ваш конкурент! ;) Профіль контори, в якій зараз працюю ЖПС моніторінг. |
Цитата:
|
shuma34, кінцева точка маршруту(Йосиповичі) мені добре знайома,раз в рік там буваю..теща звідти родом...то якщо:
Цитата:
|
Цитата:
|
..а якщо серйозно,то Йосиповичі від мене рівно 50км..будуть проблеми переночувати,або щось інше,без проблем дзвони в любий час дня і ночі,чим зможу поможу....можеш і просто в гості заїхати,як буде час і бажання.
|
Цитата:
Цитата:
В Стрию відмітитись в Ресторні- Пивоварні "Баба Франя" Там також є камрад. Ой! Бачу галик мені у вас присниться. :D Добавлено через 5 минут wasya, Дякую. Але за житло кантора платить. Мабуть поселимось в http://www.booking.com/hotel/ua/hote...9df840e;dcid=4 |
wasya, і моя теща з Йосипович:)
|
Цитата:
..якась закономірність:всі тещі з Йосипович вибирають за зятя Василя:D |
Зараз нам піндюлей дадуть, за те що з дороги на тещі перейшли:vinovat:
|
Цитата:
|
Цитата:
То їй сраку в паркан всуну. То їй цюцюрку покажу! :D Та да! Була тема- Про дороги. Стала - Стежка до тещі. :) Шановні модератори. Просимо вибачення за флуд. Та просимо перенести останній флуд. В болталку. |
Цитата:
|
В связи с событиями в Дьцево. Перекрыта людьми дорога Киев Чоп в районе Ровно. С вчерашнего дня. Автомобилисты пробираются окольными путями. Вчера при вьезде в Ровно, пришлось сделать крюк в 26 км. Сейчас в Ровно, слушаю дальнобоев по СБ, трасса по прежнему заблокирована. Что то на инет рессурсах, информации по этому поводу, не нахожу.
|
shuma34, як там дорога на Камянку?
|
|
Там в коменте
Цитата:
С другой стороны границы до кордона построили автобам,у Нас так себе,такие дороги должны быть везде. |
Цитата:
з таким успіхом, вони зараз всі нормальні дороги на платні переведуть,замість того щоб будувати європейського рівня автобани. |
Ну так я про что они про киев чоп забыли цуки
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:28. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©