![]() |
Re: Расход топлива(большой !).
Цитата:
|
Re: Чиптюннинг !!!
Цитата:
|
Цитата:
Всі ж говорять, що таrе буває, тільки на двигунах 2,0 M9R.. І фjрсунка якого ціліндра була? Мабуть 4го? Тобішь перша від ременя грм? Роздивився світлину діагностики.. Як зрозумів, пішла в дальньому напрямі 1ша форсунка? |
Цитата:
|
shuma34, Сергьога,тому шо це болячка моторів 1.9. Форсунка,як ти замітив,перша від ременя ГРМ,як правило проблемна. Причини: протікання води через пластік ричагів склоочисника,це всі знають.Я думаю,що вода,в підкапотне,протікає і через ущільнювач,і якщо забиті канали стоку води.Двигун має не значний нахил на ліво,якщо на нього дивитися,от вода стікає по кришці повітрянного фільтра і попадає прямо на цю форсунку. У мене її винімали цілий день,другі три вийшли зразу.
|
Цитата:
Я звернув увагу користувачів на це. Тому що: Багато хто висмикування частинами форсунок, позиціонує як основну проблему двигуна 2,0 М9R. Ця проблема також існує і в двигунах 1,9. Намагаюсь зламати випрацьованний стереотип, по відношенню до двигунця M9R 2,0. :) |
shuma34, Зрозумів,вибач. Цікаво,як форси на 2.5 виходять?
|
Цитата:
А от про 2,5. Нічого сказати не можу. Просто не володію інформацією. Серед моїх знайомих, мало власників бусів з двигунцем 2,5. |
У темі 2 долучень
Цитата:
|
shuma34,
Darts-Trafik, я виймав всі чотири в себе на трафіку 2,5 2003 р., без жодних проблем, відкрутили кріпленя, і легким рухом руки форсунка вийнялась і так всі чотири, доречі там стоїть резиновий ущільнювач тому такої проблеми і не було, і кришка над мотором закриває доступ води на форсунки |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
На моєму 2,5 нема кришки двигуна, але з чотирьох форсів - три вийшли від руки, а одна, друга від ременю навісного, від кількох ударів зворотнього молотка.
|
у меня на 2.5 все 4шт очень легко вышли, ни капли проблемы не было. Крышки на форсунками нет, как и на всех g9u 630, ее не устанавливали на этот мотор с завода
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Погано
|
Цитата:
Просто дуже не подобаються пости юзерів, які ніколи не стикались з проблемами інших двигунів. Але щось пишуть про них. |
Цитата:
|
Кожна ... хвалить своє болото:-)
|
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:04. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited