![]() |
Re: Выбор летней резины
Цитата:
|
и это правильное решение
|
Horton, в Одессе есть по 70.
Хотя ИМХО Cooper для легковых шина средненькая. У них хорошие тапки для джипов, особенно грязевики. |
Цитата:
|
Цитата:
ИМХО в принципе для такого размера маленький бюджет 70$ за шину. За эти деньги можно в сторону Barum Bravuris 3 посмотреть, если не агрессивно ездить. Я бы на Аккорд такие колеса не поставил. Тем более, что Zeon CS6 снят с производства, вместо него CS8 выпускают. Свое мнение формирую не только по различным тестам, но и по отзывам своих клиентов (15 лет с шинами работаю). Але, як кажуть, не наполягаю :) |
Мав таку Cooper CS4 Touring 215/65 R17 99T, хоч і 99 а боковина слабенька дуже. Гуль нахапала, корд повівся, хоча протектор був ще 6-7мм. Під кінець і балансуватись не хотіла ніяк.
Цитата:
|
Цитата:
|
Беза, что именно Вам интересно?
Добавлено через 13 минут olexa, в цьму розмірі дуже маленький вибір. значно більший в сусідньому 225/60 17. І потрібно знати бюджет... А так, дуже непогана: 215/65 R17 99V Hankook VENTUS S1 EVO2 SUV K117A - близько 2350 грн. До речі, ця модель - заводська комплектація VW Touareg (принаймні в минулому році). |
Просто как человеку с опытом кумиров ать эту тему.
|
Беза, на счет курировать, не думаю...
Когда есть чем поделиться, тогда и отписываюсь. Если есть вопросы по моделям и ценам, постараюсь ответить. |
Цитата:
Цитата:
|
olexa, з моєї дзвіниці:
Бачу на залишках в Україні в одного постачальника 4 шт. Nexen Classe Premiere CP 521 215/65 R17 104T (13-й рік) - ціна близько 1800 грн. Не знаю, чи розпарують комплект (можу дізнатись в четвер). Б/в шини такого розміру дуже рідко зустрічаються (їх навіть нових на всю Україну практично нема), хоча, як кажуть, хто шукає, той знайде. Щоб не забивати тему, може зателефонуйте мені 067-265-тридцять-тридцять. Щось надумаємо... |
Шины ACHILLES, есть почти все типоразмеры, цена просто мега демократична. Что народ говорит, отзывы в нете положительные.
|
я задля економії купив комплект premiorri solazo 215/65/р16. тепер думаю, чи воно того вартувало? може хтось знає яка вона в експлуатації?
|
Купил 4 шт. matador mp-82 conquerra 2 215/65 r16 98h, сегодня переобулся и был очень положительно впечатлен. Резина мягкая и бесшумная. Брал по 1445 грн.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Підробка під Китай, 100%.:lol: