![]() |
BUSOVOD, класно я спочатку також прозрів, але зрозумів за рахунок "+", значить хтось з друзів змінив.
|
abez, Беру!!! Я тебе там сообщение в личку кинул!:)
|
О как!!! Теперь торчу магар и я!!! А то народ уже думает,что у меня крышу ветром разобрало...:D
|
Бусовод, привествую брат близнец) !!! :D
|
BUSOVOD, Гы-Гы хорошо хоть аватары разные,а то народ бы отправил бы нас туда,где Макар телят пас.Хотел ABEZу сказать спасибо,так у него личка переполнена....
abez, Огромное спасибо!!!! |
У темі 1 долучень
Бусовод, да с личкей немного не удобно мне тоже присылают много сообщений а там лимит не больше 50 и приходится потом удалять :)
хочеш аватарку на чистом фоне твою? Долучення 4039 |
Та з особистими напряжон постійно приходиться чистити швидко забивається, може абез якось на 100 повідомлень зробити, а?
|
Leo, Еще один красава
Надеюсь это не 1-апрельский розыгрыш |
Leo, Смени ник обратно на Nazar. Мы к тебе так уже привыкли, а тут вдруг ты имя меняешь...
|
Leo, от ты гониш.:D
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Leo,
Цитата:
|
Думаю буде лекше привикнути, чим розібратись з двома бусоводами.:D
Цитата:
|
О! А вот еще один развод для автомобилистов!
http://kolyan.net/index.php?newsid=11074 |
Опачки!!! Я думал у нас новый модератор, а это старый беса гонит... Думаю, может мне на BAGRATION ник сменить???:cool: Оказывается не один НАЗАР гонит, немного непонял сначала что тут за BUSOVOD обьявился, хорошо хоть по аватару узнать можно...
|
SUVOROV, это подарки на 1 апреля у нас :D
|
SUVOROV, як на мене суворов краще, але ти мене не слухай:D
В сьогодні найкращий настрій за два місяці, кєнти з Словачини приїхали є повід. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Вже всі перевзулись на літо??? чи я не один лишився?
Була ідея поїхати поміняти, обшукав гараж і підвал не знайшов літньої гуми і аж пізніше згадав, що вона в другому гаражі де жигуль стоїть, давно там не був, напевно ще тиждень буду зимову терти по асвальту і болоті. Я непевне перефорумився, а то цієї ночі снився сон, що поїхав в гості до Бези, чого саме до нього не знаю і ще машину погнав за 1000 км, але правда чогось він мене спочакту не впізнав, зато зустріч пройшла класно, респект йому. :) |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:32. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©