![]() |
Дроссельная заслонка
Мужики, подскажите, кто сталкивался, машинка рено трафик 2.0 2008года, начала дергаться и тупить при езде, заехал на диагностику выдало ошибку P2101 Исп. двигатель дроссельной заслонки Вне заданного диапазона... сказали нужна замена дроссельной заслонки. На предложения разобрать и почистить, сказали что могут потом ее не собрать)) мож есть другие варики, а то как-то кусается за 3500 покупать новую)))
|
Re: Дроссельная заслонка
Привіт! ;)
|
Їдь на діагностику Can Clip - тоді буде внятна помилка
|
Кирилл 2,0, Здравствуй!
|
Цитата:
На мій погляд. Потрібно звертатись на спеціалізований сервіс, який займається безпосередньо ренохами. А ще краще- трафообразними. Маю деякий досвід, коли приходиться, відновлювать роботу бусиків, після звернення на СТО з інших регіонів, з доволі гучними назвами.;) А взагалі то Р2101 говорить більш за все, не про проблему з самою дроселькою а безпосередньо з ЕГР. Сам проходив цю помилку.(Для попередньої діагностики, використовував ЕЛМ 327, на 2.0 M9R ця приблуда, не зовсім корректно але хоча б моторнік читає) Результат- Відшитий ЕГР і чіпована автівка. Так як і в Тебе. |
Re: Вопросы и ответы по ЕГР
Якшо дійсно ЕГР барахлить, то не зовсім розумію, чому дьоргає. Чому тупить ясно
|
Не то чтоб дергает, такое ощущение как будто подтраивает, даже на холостых бывает... у меня до этого машина на газу была, так вот такое чувство, когда не хватает мощности и машина пытается на бензин переключиться, легкий толчек. и с каждым днем все хуже, если по началу провалы были изредка, то сейчас машину как-будто кто-то держит, хотя по расходу все в норме, как такое возможно?
Добавлено через 5 минут И еще вопрос, ничего не запорю пока езжу по сервисам? ведь нехватка воздуха это не есть хорошо |
не запореш. Ти з якого міста хоч?
|
Цитата:
|
друже
в тебе проблема з егром або ти його міняешь на новий, або присилай блока я тобі його програмно прибью та і настане щастя. яким шляхом підешь -тобі обирати але скажу тобі таке - нічого доброго той егр не робе твому мотору. це всерівно що тебе заставити дихати своїм вихлопом, коли наїсишься гороху тобі ж не подобаеться? от так і мотору в аварійний заганяе той егр.... |
Цитата:
|
Цитата:
По часу... Час втрачається тільки на пересилку. В день отримання все робится і відправляється на зад. Я ж тобі давав зсидку, де продаю ЕГР. Там написано- в зв"язку з тим що відшив. ;) |
Цитата:
|
Цитата:
по Дросельке бывает ошибка и иногда она подклинивает в открытом состоянии а вообще с ваших краев последнее время много народу ремонтироваться в Днепр ездит |
Цитата:
Там зсилка "ПРОДАЮ ТЕПЕР ЕГР". Перейдеш по зсилці. Знайдеш причину продажу, і мій номер телефону, по якому зможеш задать питання. До речі. Там, Ти говорив, що з Краматорська. А зараз кажеш, що з Константинівки. Визначись будь ласка, де знаходишся. Легче Тобі буде і решті камрадів, які зможуть щось порадить, куди звернутись. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Да...вот такая вот печалька ждала меня после диагностики реношой программулиной:oh:
|
Нда.. Першій форсунці жоПППа!
Решта під питанням. Треба перевірить на "слів". Ось людина з ваших країв. https://busovod.ua/member.php?u=10537 На реношному форумі, з цікавісттю спостерігав як він свого часу смикав фрсунки. Правда дивлюсь що на реношному та тут, він з"являвся останнього разу 23.07. А номер телефону, я десь провтикав. :( В нього червоненький Віварік 2.0. Треба толкових паливщиків в ваших краях знайти. А на разі, з цим у вас проблема. |
Цитата:
|
Цитата:
Могу извлечь если доедишь в Днепр. Удачи |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:58. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©