![]() |
Re: Расходники Trafic, Vivaro, Primastar
Цитата:
|
Цитата:
Піддон часом не вдавлений? |
Цитата:
|
Комп перелив не показує.
Я колись зайвий літр зливав банально через пробку. При деякій вправності і відсутності страху вимазати маслом руки - це не така вже й проблема. |
Дякую
|
Хто що скаже за масло Motul Power LCV R 5W-30 (RN 0720) ?
https://motorol.com.ua/img/cache/285...×480.webp |
Цитата:
|
Цитата:
Ціна - більш ніж адекватна , 1100 - 1300 грн за 5 літрів |
Цитата:
https://www.motul.com/ua/uk/products/specific-0720-5w30 1100 такой цены нет 1300 это хорошая цена но это минимум |
Цитата:
Ну так - немає. Я ж, вроді, розбірливо назву масла написав в 446 пості, навіть фотку каністри приаттачив ... |
Я вам ссыль вверху Дал где есть и по поиску вводите свой авто и выдаёт это масло
Пс вам именно lcv r что б было написано то не знаю, чем оно отличается просто от 0720 ваше? |
Ціною.
|
Цитата:
https://www.motul.com/fr/fr/landings...ine-lubricants |
Телефонував сьогодні в представництво Motul в Україні. Сказали, що таке масло є і виготовляється воно у Франції для України і деяких інших країн як сервісне масло. Продається через спеціалізованих представників, конкретно - через мережу БусМаркет. Подзвонив я і туди, також підтвердили , що дане масло є аутентичним Motul'ем.
Думаю взяти, попробувати. |
Цитата:
Це масло не відповідає вимогам Європейських стандартів, але може виготовлятись для експорту в країни де інші вимоги стандартів! |
Цитата:
|
Здравствуйте, готовлюсь к замене масла, и прокладки поддона пробег 305000. Масло планирую залить ELF Evolution 900 SXR 5W40, фильтр масляный Purflux LS932, правильный ли выбор? Подскажите номер прокладки и какой фирмы лучше взять, и номер масляного щупа. И еще вопрос, где это все приобрести, чтобы не попасть на подделку?
Заранее благодарен. В гугле набрал масло, а цена колеблется от 640 и до 900 грн. |
фильтр LS933
масло верно, но можно и др. толкового производителя, не обязательно эльф прокладка поддона - 8200282199 щуп 8200901431 |
Цитата:
|
Цитата:
Масло останніі три рази купував у вас в Харкові в Аптекарському пер. Проблема угару зникла. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:07. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©