Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Фа-фа (https://busovod.ua/showthread.php?t=7367)

али 04.09.2016 23:54

Re: Фа-фа

Скопировал?)))

Lucku 06.09.2016 00:20

Фа- фа серебристому Хюндай с наклейкой на ляде сегодня около 20.00 на Бажана в сторону Борисполя.
На кофе- чай не свернул, бо сильно торопился))) В следующий раз обязательно тормазнемся на заправке. Ни гвоздя ни жезла!

Juravel 06.09.2016 13:06

Цитата:

Допис від Lucku (Допис 387564)
Фа- фа серебристому Хюндай с наклейкой на ляде сегодня около 20.00 на Бажана в сторону Борисполя.
На кофе- чай не свернул, бо сильно торопился))) В следующий раз обязательно тормазнемся на заправке. Ни гвоздя ни жезла!

Це був я))) Я додому, на Бортничі, їхав...))
В слідуючий раз давай на каву!

Lucku 06.09.2016 13:38

Цитата:

Допис від Juravel (Допис 387584)
Це був я))) Я додому, на Бортничі, їхав...))
В слідуючий раз давай на каву!

Ок, обязательно, за одно и по инструментам поговорим.

dmishanya 11.09.2016 08:18

У темі 2 долучень
Фа-фа Паше и Вольдемару

Шкодник 12.09.2016 09:14

У темі 1 долучень
Фафа утром на Электриков:beer:

olexa 15.09.2016 22:09

Відмічусь ще. Їду сьогодні з Умані у Білу Церкву і за кілька км наздоганяю білого Хайса старенького на ВН номерах, з великою емблемою клубу на задній ляді. Ну, я, як порядний бусовод, давай його гальмувати... Ні, акуратно, без зайвого гамузу і емоцій. Стали, виходять хлопці, якось так дивно і здивовано на мене дивлячись. Ну туди-сюди кажу що й до чого... Виявилось, що водій давно вже купив це авто і до нас не має абсолютно ніякого відношення, ось таке буває. Авто купувалось у Харкові і новий власник навіть не пам'ятає у кого! Не вийшло гарного ФА-ФА, а так шось фа-фа. Мене цікавить інше, чому, продаючи авто, форумчани не діляться з покупцями інфою про клуб? або чому не змивають наклейку?

Bober 15.09.2016 22:23

Цитата:

Допис від olexa (Допис 388648)
цікавить інше, чому, продаючи авто, форумчани не діляться з покупцями інфою про клуб? або чому не змивають наклейку?

Тому,що все відбувається спонтанно,а планується наліпку здерти і нового власника по передити.Коли ти розслабленний і не підозрюєш,що хтось щяс купе твоє авто, тут бац з нітого нічого,ми купуєм твоє авто:shock:.

shuma34 15.09.2016 22:30

Цитата:

Відмічусь ще. Їду сьогодні з Умані у Білу Церкву і за кілька км наздоганяю білого Хайса старенького на ВН номерах, з великою емблемою клубу на задній ляді. Ну, я, як порядний бусовод, давай його гальмувати... Ні, акратно, без зайвого гамузу і емоцій. Стали, виходять хлопці, якось так дивно і здивовано на мене дивлячись. Ну туди-сюди кажу що й до чого... Виявилось, що водій давно вже купив це авто і до нас не має абсолютно ніякого відношення, ось таке буває. Авто купувалось у Харкові і новий власник навіть не пам'ятає у кого! Не вийшло гарного ФА-ФА, а так шось фа-фа. Мене цікавить інше, чому, продаючи авто, форумчани не діляться з покупцями інфою про клуб? або чому не змивають наклейку?

У мене. Два випадки таких.
1. 2012 рік. На Донецькій окружній. Синій Мастєр з реношною наклейкою. З трейтього разу притис його до узбіччя.
2. Львівська обл. По близу Городка. Червоний хенде з чорим надписом на кормі "бусовод" та драбинкою на даху.
В обох випдках воділи кліпали на мене незрозумілими очима.
В першому випадку, на Донетчині не з"ясував попереднього власника авто.
В другому випадку, в розмові з Стьопою, з"ясувалось, шо Хюндайчик належав раніше Стьопі. І він продав бусика з налейкою бусовода наступному власнику. :)

Ddd1714 15.09.2016 22:31

Таких багато... Недавно тут фафакали Трафу АА6750... Бачив його знову... Залишив записку в дверях... Реакції нуль... То ж.. тре знімати при продажі наліпки

shuma34 15.09.2016 22:35

Цитата:

чому, продаючи авто, форумчани не діляться з покупцями інфою про клуб? або чому не змивають наклейку?

В витадку зі Степаном. То була розмова про клуб. Але покупцю якось було пох.
А змиавать, здирать наклейку. На мій погляд не варто. Най хтось побачить ту наклейку, та з цікавості зайде на форум. А тут і бац! Стає нашою людиною. ;)

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Допис від Ddd1714 (Допис 388654)
Таких багато... Недавно тут фафакали Трафу АА6750... Бачив його знову... Залишив записку в дверях... Реакції нуль... То ж.. тре знімати при продажі наліпки

Димко. Фіг на його. У мене вже закінчуються бусоводські візитівки, які я тицяю під вітровичок. При найменьшій нагоді, заводжу розмову з власниками трафообразних. Про Бусовод, про Ренаульт клюб. В декого в очах бачу зацікавленність. В декого вираз- "Чого ти до мене до@@ався?".
Комусь це цікаво, комусь ні.
На мій погляд, при продажі бусика, здирать наклейку не треба.Хыба що покупцю вона ні до чого. А мо хтось, навіть з цікавості, зайде по тій інтернет адресі і втрапить в те місце, що йому потрібне.
Комусь це не треба. Тому хоть гантелею по лобі буцай, то не треба.
От таке.:maybe2:
Пійшов я на цицки погляжу.

bobrow 16.09.2016 07:10

Фа-фа механику ,припаркованному на Артема 23

Анатольевич 16.09.2016 08:22

Цитата:

Відмічусь ще. Їду сьогодні з Умані у Білу Церкву і за кілька км наздоганяю білого Хайса старенького на ВН номерах, з великою емблемою клубу на задній ляді. Ну, я, як порядний бусовод, давай його гальмувати... Ні, акратно, без зайвого гамузу і емоцій. Стали, виходять хлопці, якось так дивно і здивовано на мене дивлячись. Ну туди-сюди кажу що й до чого... Виявилось, що водій давно вже купив це авто і до нас не має абсолютно ніякого відношення, ось таке буває. Авто купувалось у Харкові і новий власник навіть не пам'ятає у кого! Не вийшло гарного ФА-ФА, а так шось фа-фа. Мене цікавить інше, чому, продаючи авто, форумчани не діляться з покупцями інфою про клуб? або чому не змивають наклейку?

:D:D:D Мыхалыч с битой надо выходить на всяк случ..... не:krutoy:

olexa 16.09.2016 09:23

Цитата:

Допис від Анатольевич (Допис 388674)
Мыхалыч с битой надо выходить на всяк случ..... не

Тепер тільки так і буде... і питатиму до останнього: Зачем Володька сбрил усы!

али 16.09.2016 09:52

Вчера тоже сигналил синему виваро с зеленой полосой по кругу....вродь даже и не понял, чего я сигналю...на трафике оставил наклейку, но она видать так....осталась для истории

Tkach73 20.09.2016 23:30

Фа-фа белому Спринтеру возле Столичного рынка 5406 кажись номер! Вчера или позавчера, точно не помню! ;)

Kon-an 21.09.2016 07:03

Фа-фа
shuma34, на столичном рынке вчера.

shuma34 21.09.2016 08:59

Цитата:

Допис від Kon-an (Допис 389031)
Фа-фа
shuma34, на столичном рынке вчера.

Аф-аф. :)

vtvk 23.09.2016 20:55

не спринтер, а лт35 "5406" - фа-фа, не сразу понял)))

Кораблик 26.09.2016 09:45

Фа-фа красному Дукато, вчера по Яцкому.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:35.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©