![]() |
Re: Яскраво-зелений трафік.. 1,9 .. з голандського вантажного в український пасажир :)
А почему вы не допускаете факт кепения.
Тормозуха гигроскопична (впитывает воду как сахар) собственно при температурах от 100° вода превращается в пар, ну и покидает систему через сопун в крышке. Я так понимаю опыта вождения без использования тормозов в горах у топикстартера нет, а по этому нагрев вполне реален, значитсо в системе наданном этапе минимальное содержание воды. Кстате, меняют житкость именно по причине высокой гигроскопичности, что бы не ржавело и не замерзало при минусах. |
Re: Яскраво-зелений трафік.. 1,9 .. з голандського вантажного в український пасажир :)
Цитата:
|
Цитата:
А доливка из-за износа колодок- очень вероятно. |
Цитата:
|
Хватит копья ломать. Приедет человек из сервиса и объявит вердикт. Основные версии выдвинуты. Делаем ставки.
|
Цитата:
Але все ок :))) тормозна чиста і гарна. Потьоків ніде не знайшли. по тормозах все супер. Але куди втікає таки знайшли. в мене потрохи сопливить прокладка масляного піддона тому не думали що крім масла там ще й гальмівна рідина. Так от десь на стику при вході до зчеплення потроху пропускає гальмівну рідину магістраль. Там є стик трубки яка кудись до зчеплення входить (не буду придумувати слова бо принцип роботи зрозумілий але як воно називається хз) Тому й не помітили що сама магістраль і все по магістралі сухо абсолютно.. А от з цього стика помаленьку рідина й стікає до краю піддона :) Так що сопливить магістраль зчеплення. Знімати зараз не наважились, я планував на наступне ТО замінити зчеплення (бо є вже симптоми). Але от і привід - при заміні зчеплення відразу й замінять там на тому стику і резинове кільце або знайдуть може іншу причину. Сопливить ледве-ледве воно, просто треба наблюдати за рівнем рідини. Як називається той стик не знаю. Так що куплю комплект зчеплення і проблему вирішать. Ну і додатково ще й шарова опора плюс знову рульовий наконечник треба міняти блін.. От же ж дороги маємо. Добавлено через 5 минут Цитата:
там тупо постійний крутий спуск :))) Без легких поворотів.. Інша сторона перевалу (в сторону Ксаміла) легша. |
Поїхала машинка міняти зчеплення. Заодно заміню і наконечник рульовий і шарову.
Ліві не міняв ще а праві вже третій раз під заміну. Були і лемфьордер наконечник і ще якийсь. Цього разу ризикну взяти дешевшиф - ABS голандія. Зчеплення Luk. Ну і заодно мають проблему по магістралі вирішити |
Цитата:
А решту часу на рестварованих шарових, накіненчниках, руль тягах. На реставрації менш чим 40 000 не виходжує. Маю досвід вже майже 230 000 своїх км. ;) |
Цитата:
Чесно? я б спробував. Але знаєш - гемор саме з тим як цю деталь поставити? От зараз - шарова наприклад? Я поставив машину - завтра ввечері заберу. А куди дітись мені щоб попробувати реставрацію? Причому у перевірених людей. І не заради економії (вона там невелика вийде на 1 раз) а заради того щоб взнати скільки ж воно виходить. Економно чи ні - можна буде перевірити вже по результату. От наприклат гідру (подушку) спробував - мені не сподобалось з поліуретану і бусик теж плювався :)) і поставив оригінал. Так можна спробувати і з реставрованою. Бо відгукам не вірю. Як зробити щоб реставрувати? попросити щоб накінечник старий і стару шарову віддали? Підкажеш куди їх дати на реставрацію і яка ціна? |
Так. В першу чергу забрати викорастині деталі.
Я завожу в Ірпінь. Там на против базару є гаражик де реставрують всю цю всячину. Номера телефону не маю. Знаю що майстра звуть Любомир. У нього ще й є обмінний фонд. Так що не завжди потрібно чекать поки зроблять. Останній раз реставрувався в нього коли курс був 12. Недавно правда? ;) Ціна за шарнір була 100 грн. Зараз не знаю яка ціна. Одне що. Пильніки на накінечники ставить гумові. За пильниками потрібно слідкувать. Але можна і розкошелитись на поліурітанові. Думаю що на довше хватить. |
Перший недешевий ремонт.
Замінено комплект зчеплення, вижимний підшипник. І раз вже був на СТО то замінили і підгулявші деталі - накінечник рульовий і шарову. От їх і забрав. Може буде натхнення - віддам на реставрацію, побачимо що то таке :) Правда не встиг ще на розвал попасти. Треба на вихідних катанути щоб не жерти гуму. Думали що заміною резинової втулочки обійдеться щоб не сопливила трубка магістралі на з'єднанні (те що я вище описував про гальмівну рідину) але прийшлось замінити ще й трубку. Дорога собака. :) Катаємось далі. На цьому тижні замовлю ще акумулятор (чекаю бабла). Треба заскочити до знайомого електрика. Nick111 дав схемку, може й без УРА обійдемось для їх розв'язки. Добавлено через 8 часов 36 минут Ха.. сьогодні рівно 2 роки як був отриманий техпаспорт на пасажира 8+1! Фейсбук нагадав |
Ромчик, не верь ото реставрации)))) я не смог найти колись трубку....И 100$ выкладывать не хотел.... А все виноват был..... Рено- Типо Доктор......который ее похерил(((
|
Акумм сьогодні має вирулити вже до мене.
http://s015.radikal.ru/i330/1607/3a/7880e5efce12.jpg На суботу домовився поговорити з електриком. Може й без УРА як і писав Nick 11 зробимо на релюшках. Заодно і акум перевіримо. Хороший там електрик :) |
А релюшку вже купив?
|
Цитата:
|
Слу. А правда что гелевые аккумы страшно боятся минусовых темпираттур?
Может пока не оплатил, подумай над AGM optima. Там у optima ёмкость (на отдачу) 120 а/ч при 75 а/ч - для зарядки. Возможно дополнительный аккум не придется http://130.com.ua/product/accumulato...5-5-yellowtop/ |
Я якраз AGM і взяв :) і всього за 3000 :) і не для того щоб машину заводити з нього, а щоб на стоянці можна було не від основного акумулятора заряджати мобілку і т.д.
Плюс планую вебасто ставити трохи пізніше суху, теж щоб від цього акума працювала і т.д. |
Правильнй выбор.
А то мне показалось тут в теме про гелиевый речь где то велась. |
Цитата:
Добавлено через 9 минут Цитата:
|
Спросика электрика по стару....есть ли у него така приблуда...
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:35. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©