![]() |
Re: Расход топлива(большой !).
Цитата:
1) Заправка перед виїздом (Київ, Дніпровська набережна) - 64,28 л. (до цього проїхав 800 км.). 2) Заправка Тячів (ті самі дві поділки) - 69,53 л. пройшов 932 км. (7,45 л/100 км) 3) Заправка Сколе на шляху додому (дві поділки) - 66,87 л. пройшов 808 км. (8,27 л/100 км) - тут треба уточнити, що десь близько 350 км подолав дорогами, де навіть 3-я передача була зайвою - повзав ямами (Тарасівка-Нересниця-Новоселиця). 4) Зараз в Києві, на датчику світиться 4 поділки. Пройшов 770 км. (з них по Києву 100). Ніяк не бачу якогось недоливу. Нормальна витрата палива. |
Если не видишь недолива то катайся себе на здоровье,с того что ты написал я так не чего и не понял,понял только что ты бак заправлял постоянно когда у тебя было 2 полоски,а 2 полоски это может быть в баку 20-35л и следовательно расход свой ты точно не замеряешь, и скажу одно у меня доска приборная другая, у меня панелька с 2011г.в. а следовательно и индикаторы уровня расположены по другому.По вашим двум полоскам сказать точность литража в баке не могу,но думаю литров 20-35л.
Добавлено через 15 минут Добавлю у меня в новой приборке полоски уровня топлива расположены горизонтально, а у авто до 2011г. вертикально,так вот если судить по моему уровню то там 8 полос,если нет 4 полос машина прошла 600км,остальные 4 где то осталось на 550км,но это все по прямой, но по полоскам проверять замер это не правильно,ты с точностью определить литраж в баку не можешь, лучше от полного и до лампы. |
Цитата:
Як і юхня полоски, що вертикальні, що гоизонтальні. Але юхня! :) Також юхня і показники БК, в кого він є. ВСЕ ЦЕ ЮХНЯ! Грайтесь далі. ;) Розхід пального з жовтня 2012р по сьогодні в файлі який треба качнуть. Завжди лью по горлянку, фіксуючи при цьому попередній розхід. |
shuma34, я так само маю повну статистику з моменту володіння бджілкою.
За 40000 км. середній 8.55 л/100 км. Просто навів приклад, що не бачу недолива на різних ОККО (більше ніде не заливаюсь). |
по прикладом
shuma34, і собі почав записувати,тепер більш-меньш розхід видно..заправляюсь тільки на ОККО,проблем поки ніяких. |
Да понятно что бы за такие деньги за 1 литр дп. были еще и какие то проблемы с авто,то это у же будет полное кидалово,дп. чистое на око что очень важно для наших авто, но я не перестану вас убеждать что на нашем око есть факт недолива на все 100%.А пример приведу чуть позже когда откатаю бак, и заправлюсь на другом азс,и орентир буду держать по только что загоревшей лампе,если на нашем око при только что загоревшей лампе в бак входит 89-87 л., то и проверю на других азс если войдет 82-85л.значит лично я сделаю вывод ,ну а вы же бусоводы делайте вывод свой.
|
Цитата:
І так. При кожній заливці в бак. ;) |
Всем привет,ну вот мой отчет про азс ,заправлялся по 3 раза с одной и той же стороны и колонки,на только что загоревшей лампе уровня топлива, ОКО вошло 87-89л, азс КЛО загорелась лампа,еще ехал на горевшей лампе 20 км до запраки, 84-85л. Ну вот вам и факт недолива на ОКО.
|
Вот вам и факт некорректного замера топлива - по некой лампочке.
|
Цитата:
|
Не знаю как сейчас, т.к. давно далеко не ездил, полный бак заправляю редко, но раньше ОККО очень грешило.
Я однажды, заехал на ОККО и залили полный бак 69 л. Спешил, чека не взял, потом меня начали мучать сомнения, остановился читаю в книге - 57 л! Написал про это на форуме, сразу был вопрос: "А не на ОККО ли я заправлялся?" и один товарищ рассказал как он чистил бак и в сухой бак по горловину, через мерную ёмкость залил 58 л. |
с бортовиком одназначно классно.., во что заметил... по полоскам ориенртироваться не стоит ( три приборки из них все по разному показывают полоски... у какой одна у какой две) и что более прикольно ( в шкоде жалко нету) после заправки и обнуления км можно видеть непосредственно потраченные литры а не средний расход который меняется по мере нажатия педальки газа. всегда думал что расход у меня с моим вождением литров 10 сто процентов.... а нет 8.9-9литров по городу
|
Цитата:
Реальна витрата пального 1. заправив повний бак - не до відстрілу, а саме повний 2. прокатав неважливо скільки (чим більше тим краще), можна навіть заправлятись і кататись 3. заправив повний бак (так само як в п.1, а якщо та ж азс і та ж колонка то можна і до відстрілу обидва рази, але краще повний). 4. підсумував всі літражі заправок, додав і поділив на пройдений кілометраж І ніяк інакше! Я так засікав на 4000 км. похибка мінімальна. вийшло (більшість дороги - траса) 6,8 літрів на сотню. Нехай там плюс-мінус літр-два при такій відстані - не більше 6,9 По місту коли засікаю в постійних прогрівах і пробках (зранку на роботу 20 км назад з роботи 20 км і трохи по місту) - виходить десь 9-10 літрів. |
а ещё наличие приборки с БК меняет стиль вождения.
когда видишь моментальный расход. нога педальку сама отпускает ....:yes3: |
Цитата:
2. заїдьте відразу заправте 5 літрів, лампочка погасне 3. станьте правими колесами на бордюр, залиште машину на ніч 4. зранку у Вас буде показувати 0 літрів, буде горіти лампочка. Причому вона не погасне в дорозі! Лише коли зупинитесь, витягнете ключ і знову вставите. У нас дуже великий бак, і навіть простий невеликий нахил - лампочка загорітись може з великою різницею в залишку палива Тому те що загорілась лампочка - не значить що вона загорається на чітко 4 чи 5 літрах! Вона може загорітись і на 10 літрах в бакові і на 5 |
Цитата:
|
Заправляюсь останнім часом на ВОГ бо купую постійно паливні талони на 2 грн. дешевші від роздрібу, десь місяць тому почався розхід збільшуватись, засікав по поділках на приладах.Розумію що то не точно, але всеодно зауважив різницю при тому самому стилі їзди і тих самих маршрутах одна поділка "злітає" десь за 128-132км. а раніше було 135-140км.Ну думаю, знову яках фігня з паливною системою.Але як я був здивований коли заправився на ШЕЛЛ - чудо, знову на одній поділці 137км. вийшло!Не поповірив у то і заправися ще два рази на ШЕЛЛ, результат той самий, спробував після того ВОГ і бачу що розхід збільшився.Талонів маю ще літрів на 500, мушу їздити тепер на ВОГ бо талони мають термін акивування і потім не поновлюються.
|
если сомневаетесь в точности налитого топлива берите 20л канистру и едьте проверяйте по горлышко 20л если не по горлышко
вас нае..... |
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:50. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©