![]() |
Re: Интересное видео
Я даже растерялся в какую тему бросать
|
Это пипец, скоро и раша такие фильмы будет снимать :lol:
|
Cobox, Корея северная что-ли?
Просто я кое-что смотрел от южнокорейских режиссеров - ну они вроде бы нормальные люди... |
Она самая :yes3:
Корова, скачущая галопом, и самолет сбитый загнутым дулом танка - это жесть, у меня столько фантазии точно нет, что они там курят в своей КНДР :lol: |
|
https://www.facebook.com/97526078254...4363962969006/ РЫБКА!!! ДРАКА АВТОМОБИЛЕЙ...:lol:https://www.youtube.com/watch?v=2euC5KSIMXw
|
|
Взлетел на мойке Bosch
|
только пообещайте: когда, этот старый сепаро_путлезализон, будет тянуть высшую ноту на припеве-(смотреть с 3:55) ))) Вы ничего не будете есть и пить?!! Ибо я чуть не подавился...Просто не ожидал...)))
|
Властелин овец. Часть I https://www.youtube.com/watch?v=XM5GPusz6G4
|
Нова фішка з'явилась на Ютубі, панароманий перегляд відео зі Снуп Догом. Відео у вікні можна рухати мишою. Для цього потрібно натиснути на патлату голову в меню вікна з відео.
Добавлено через 17 часов 58 минут От що з ними робити потрібно!:tnp: |
глаголять не по нашинськи, але зрозуміло й так...
девай недорогий в виробництві і цікавий... |
Цитата:
|
Вик123, в суворах далекопозадорожних болотах згоден, але туди без правильно підготовленої техніки краще не соватись...
а от якщо кілька раз в рік буксовати по піску зїзджаючи з дороги в селах (в мене на батьківщині на полях якраз більшість таких "доріг" - пісок і не скрізь твердовкатаний) то такий варіант витягнутись оптимальніше за покупку толкової лебідки для користування нею кілька разів в рік |
Цитата:
|
Цитата:
але в мене окремо взятий окремий випадок окремої "дороги", точніше кількох але з однаковим "покриттям" - кілька км піско-землі, вкатаної до твердості майже асфальту, на яких кожні 100-200 м. сюрприз в виді сипкого такого пісочку... тому не дуже варіант - 150 м проїхав спустив 5 м проїхав - накачав, 150 м. проїхав спустив... |
PavelV, а ти пропонуєш те саме, тільки не качати-спускати, а намотувать-розмотувать. До того ж компрессор в тебе мабуть вже є, а цю хрєнь ще треба зробить, до того ж наявність дерев поблизу необхідна.
|
Вик123, ну... я вже наче писав... особисто в моєму випадку... розмотати це хвилина від сили... намотується при русі... щодо дерев - то в мене таких дороги 4 де часто ізжу - одна через ліс, в одній дерева збоку, в двох - стовби електролінії...
до того ж як показує практика їзди піском якщо вже почав копати спускати пізно... загалом я хз... девайс є, робиться по ідеї не складно за наявності зайвого диску... і раз навіть виробництво наладили знач попит є... |
PavelV, ну як зробиш то відпишись, дуже цікаво буде подивитись навіть:-)
|
Вик123, якщо й буде то нескоро...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:46. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©