Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Бортові журнали (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=131)
-   -   Яскраво-зелений трафік.. 1,9 .. з голандського вантажного в український пасажир :) (https://busovod.ua/showthread.php?t=16073)

али 20.07.2016 15:27

Re: Яскраво-зелений трафік.. 1,9 .. з голандського вантажного в український пасажир :)

пиво закупаешь?

DRB 21.07.2016 10:57

Re: Яскраво-зелений трафік.. 1,9 .. з голандського вантажного в український пасажир :)

Ну от і результат поїздки на СТО.

Приїхав з наміром залишити буса на день. Симтом - коли глушив - якийсь сторонній звук, так як міняв лише гідру - думав що подушка "вісімка" всьо...

Заїхав. Майстер сказав що підйомник вільний, і відразу й підняли авто передивитись.

Основне на що попросив звернути увагу - на гальмівну систему, бо трохи втекла гальмівна рідина, або колодки або підтікання, ну і на звук при тому коли глушу двигун.

Майстер підняв, причину звуку знайшли дуже швидко - нема одного кріплення на пластиковому захисті, добрий шмат глини припідняв захист дуже близько до двигуна :)))
і верхню частину (жовту) з кришки-щупа заливу масла витягли - також лежала між двигуном і захистом :))

Добре до Лебедівки покатались :)

А подушка - ціла.

Ходова - жодних претензій.
Гальмівна система - без підтікань.

Так що навіть приводу для хоч якогось ремонту не знайшлось :) поїхав назад не на метро а своїм ходом :)
катаємось далі. Пакуємось на Албанію :beach:

Вик123 21.07.2016 11:17

Цитата:

Допис від DRB (Допис 381829)
замовив б/в electrolux який працює на газу.

Цитата:

Допис від DRB (Допис 382064)
Ну я його тільки забрав - тестувати буду на вихідних десь.
Стан навіть краще ніж описали.

А можна поцікавитись, скільки коштує?

DRB 21.07.2016 12:27

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 382176)
А можна поцікавитись, скільки коштує?

3000 грн.
33 літра.

телефон продавця можу дати - він возить їх постійно.
і тижня два тому я хотів купити, але не було, він записав мій телефон - привіз зараз партію холодильників всім передзвонював

ціни в нього на 33-35 літрів 3800 , 40 і 45 здається по 4000 - 4500 грн.

за такі холодильники шара, бо нові стартують від 12 000 грн.

в мене 3000 бо є коцки (не критичні взагалі) ко корпусу.

А ось сторінка де я його знайшов - телефон на початку теми є

http://www.caravaning.in.ua/forum/vi...=5465&start=20

я шукав саме газовий, бо найбільша незручність крім комарів при відпочинку - відсутність холодного пива і води і "куди діти м'ясо". а тут підключив балон газовий (біля 500 грн за 12 літрів) і все.. хай працює і вночі і вдень.

Відразу скажу - моментального охололження холодильник не дасть. На газу до -35 градусів обіцяють охолодження від температури повітря. Але щоб розкочегаритись, треба час. зате якщо він вже охолоджений то і тримає добре і охолоджує непогано :)

Вик123 21.07.2016 13:00

Цитата:

Допис від DRB (Допис 382181)
А ось сторінка де я його знайшов

На тому ж форумі сьогодні бачив 36л за 3300, тому і запитав. Дружина одразу сказала, шо треба взяти, але прийшлося відмовляти (хоча дуже рідкий випадок), зараз приходиться більше працювати, майже нема часу на відпочинок, на жаль.

DRB 21.07.2016 14:18

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 382184)
На тому ж форумі сьогодні бачив 36л за 3300, тому і запитав. Дружина одразу сказала, шо треба взяти, але прийшлося відмовляти (хоча дуже рідкий випадок), зараз приходиться більше працювати, майже нема часу на відпочинок, на жаль.

ціна просто реально шарова... особливо якщо починати переводити в долари/євро.

зайшов - так і є
подивись
Цитата:

1. оголошення опубліковане Чт июл 21, 2016 10:08

2. Чт июл 21, 2016 11:47
Созвонился, поговорил, попросил бронь до завтра.

3. Чт июл 21, 2016 12:39
Следующий на очереди

там стан в холодильника - супер..

Ddd1714 21.07.2016 14:19

Ромчик, а на скільки того балона хватає 12 літрового???

DRB 21.07.2016 14:28

Цитата:

Допис від Ddd1714 (Допис 382192)
Ромчик, а на скільки того балона хватає 12 літрового???

на лейбі в мене написано витрата газу 10,5 грам в годину.
в балон максимально рекомендується лити 10 літрів (-20%) це 5,5 кг
тобто балона 5,5 кг при постійному використанні вистачить десь на 523 години тобто 21 день

враховуючи відгуки караванерів - десь так воно і буде.

Ddd1714 21.07.2016 14:38

500 гривень на 523 години то менше ніж гривня в годину... 24 гривні на добу... не так вже й дорого.... Класна штука
Бо я маю без газу, просто 12 вольт... але коли авто стоїть на кемпінгу десь то боюся надовго включати щоб не сів аккум.... :(

DRB 21.07.2016 14:41

отож. і від газу набагато потужніше має морозити ніж від 12в

і чому 500 гривень????? це абгаторазовий балон - 10 літрів 80, нехай 100 грн

DRB 03.08.2016 12:10

В суботу попав до електрика. Нарешті підключили живлення до заднього прикурювача (в дорозі хочу щоб холодильник працював собі).

Процес пошуку потрібних проводів

https://lh3.googleusercontent.com/-H...0/IMG_3208.JPG

https://lh3.googleusercontent.com/-k...0/IMG_3209.JPG

Ну і до "набору салатового трафіка" приїхала кемперська розетка яка сьогодні ввечері буде прикручена до подовжувача і на місцях стоянок кемперів зможемо вже скористатись електрикою при потребі.

https://lh3.googleusercontent.com/-C...0/IMG_3302.JPG

Всередині серйозні кріплення
https://lh3.googleusercontent.com/-_...0/IMG_3303.JPG

али 03.08.2016 19:11

Хорошо по путешевствовать))

DRB 18.08.2016 19:54

ну що ж ... за останні 12 днів зелененький бус накрутив 2800 км, і по перевалах і по автобанах.
Результатом задоволений.
Завтра дорога назад.
Що не вистачає для повноцінного туристичного авто?
1. маркіза. На стоянках кемпінгів - дуже потрібна штука. Якби ще з можливістю встановлення стінок... але ціна готової маркізи від 600 євро :(
2. при розкладанні дивану потрібно придумати якусь підтримку для спинки.
3. все ж за аналогом кемпінгів потрібен вхід універсальний для 220В, десь треба придумати зручне місце. на всіх кемпінгах живлення дається.
4. сонцезахисну штору як у кемперів, яка закриє лобове скло ззовні.
5. все ж треба повісити шторки які рік лежать чекають свого часу. На стоянці буває незручно стають поруч кемпери з ліхтарями.
6. якийсь ліхтарик на магніті :) зараз світлодіодну стрічку на магніт зацепив, але ще б щось від 220В не завадило б

DRB 31.08.2016 10:37

Знайшов у Польщі виробника маркіз.
Маркіза 2,60 довжиною коштує 150 євро.
З вдома стінками і адаптер для кріплення - 300 євро приблизно.

Хто не в курсі - дуже хороша ціна, бо маркізи в нас стартують від майже 700 євро. І це чисто маркіза.

Вже знайшов хто може привезти, залишилось взнати як гроші перекинути людям туди.
Не реклама (в нас нема представників)

http://cortima.eu/markizy/

Вик123 31.08.2016 20:27

Звичайно, маркіза річ дуже зручна. Спасе від невеликого дощику та такого ж вітру. А від пекучого сонеечка вона вже безсила, температура під цими навісами дуже велика, лише нема прямих сонячних променів.

DRB 01.09.2016 08:48

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 387080)
Звичайно, маркіза річ дуже зручна. Спасе від невеликого дощику та такого ж вітру. А від пекучого сонеечка вона вже безсила, температура під цими навісами дуже велика, лише нема прямих сонячних променів.

Ну спірне питання. Якраз від прямих сонячних променів під брезентовим тентом тінь добре рятувала. А тут навіть не брезент. Температура під навісом може бути велика якщо він не продувається, закриті стінки. А тут відкритий.
Побачимо як вийде привезти.
Та й взагалі - маркіза зручна тим що швидко в будь-якому місці за пару хвилин можна зробити місце під стіл яке закрите від насправді невеликого дощику, а разом з задньою стінкою буде куточок де можна поставити і деякі речі.
І так само швидко її розібрати.
Якщо буде маркіза - то є ще одна ідея до неї пошити антимоскітні сітки з кріпленням до стійок на липучках.

Маю зараз тент - але він збирається довго, ламається, навіть від невеликого бокового навантаження :)
І місця займає в авто дуже багато. А тут все можна перевозити на рейлінгу на даху. Наскільки я бачив чохол то і труби-стійки повинні поміщатись в чохол.

Вик123 01.09.2016 09:03

Цитата:

Допис від DRB (Допис 387120)
Ну спірне питання.

Та ніякого спору. Так, обговорення. Бажання та гроші - ваші, а інше то таке:beer:
Можливо непогано було б мати на додаток кусок затіняшки - вона дуже добре гасить сонячні промені, та й місця займає не дуже багато, про вагу взагалі можа не думати.

DRB 01.09.2016 10:46

Побачимо що буде далі.. зараз хочу якось цю штуку придбати
Не готовий я по 700-800 євро за маркізу кемпінгову платити.
Доречі в Спортмастері до комплекту меблів на відпочинок ще придбали міні-кухню. З вітрозахистом для плитки.

Шукав таку перед цьогорічною відпусткою але були вони по 4000-4500 грн а тут з невеликим дефектом в Спортмайcтері відкопали..
https://lh3.googleusercontent.com/bE...640-h480-rw-no

Укомплектовуємось потрохи для відпочинку на природі

али 01.09.2016 16:22

Цитата:

Допис від DRB (Допис 387132)
Побачимо що буде далі.. зараз хочу якось цю штуку придбати
Не готовий я по 700-800 євро за маркізу кемпінгову платити.
Доречі в Спортмастері до комплекту меблів на відпочинок ще придбали міні-кухню. З вітрозахистом для плитки.

Шукав таку перед цьогорічною відпусткою але були вони по 4000-4500 грн а тут з невеликим дефектом в Спортмайcтері відкопали..
https://lh3.googleusercontent.com/bE...640-h480-rw-no

Укомплектовуємось потрохи для відпочинку на природі

хороший столик:)

Вик123 02.09.2016 06:56

Дуже гарний!:vo:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:24.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©