Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Єлектрообладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Разные вопросы по электрике(глюки, перегорание предохранителей) Трафик\Виваро. (https://busovod.ua/showthread.php?t=9295)

RomaS 02.04.2018 22:11

Re: Разные вопросы по электрике(глюки, перегорание предохранителей) Трафик\Виваро.

Разряжается аккумулятор. Амперметр и метод вытягивания предохранителей вычислил предохранитель , который тянет 0.6 ампера. Без него падает до 0.01. Но на него навешано много чего:

Центральный замок

Диагностический разъем

Щиток приборов

Датчик угла поворотов рулевого колеса

ЦЭКБС

ЭБУ системы впрыска - реле питания

Диагностика ошибок не показывает. Что из них может глючить вероятнее всего?

Sustanon_250 29.04.2018 18:22

Re: Разные вопросы по электрике(глюки, перегорание предохранителей) Трафик\Виваро.

У темі 3 долучень
Доброго дня. підкажіть по приборці. час від часу біля показника пального зявляється така додаткова рамочка і збоку теж ще одна полоскаhttps://busovod.ua/attachment.php?at...1&d=1525015132 https://busovod.ua/attachment.php?at...1&d=1525015132
потім глушиш, заводиш і все стає ось так
https://busovod.ua/attachment.php?at...1&d=1525015222

не можу зрозуміти з чим це зязано

Беза 29.04.2018 21:29

А если переключить с показаний верхних фото на нижнее, тоже остается?

vectra20 29.04.2018 22:59

такого не должно буть

Sustanon_250 30.04.2018 12:47

Цитата:

Допис від Беза (Допис 432547)
А если переключить с показаний верхних фото на нижнее, тоже остается?

воно ,якщо зявляється то тільки на показниках розходу і скільки до заправки. на головному немає. просто після заглушив -завів ,на жодному такого немає. зявляється дуже рідко.

Добавлено через 42 секунды
Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 432549)
такого не должно буть

мистика)):out:

Restorer 30.04.2018 21:28

Такой же глюк периодически наблюдаю у себя. Давно забил. На скорость не влияет. Скорее всего ошибка в прошивке.

ШУРИК 10.05.2018 21:19

добрый вечер бусоводы....подскажите...только что вылез такой глюк....через каждые 30 секунд срабатывает открывание замков...на заведенном вроде бы не открывает...пробовал и акб отключал..включаю такая же история...что может быть

vectra20 10.05.2018 22:27

тоесть...
это постоянно или при выключеном зажигании?

ШУРИК 10.05.2018 22:31

когда выключено зажигание

vectra20 10.05.2018 22:40

попробуй винять батарейку с ключа

ШУРИК 10.05.2018 22:46

уже пробовал

Добавлено через 2 минуты
так ...когда заведен...не клацает замок...только заглушишь так и опять

Добавлено через 8 минут
завтра нужно ехать...даже не знаю как его закрыть...акб отклю4ать

vectra20 11.05.2018 00:15

кнопку попробуй ещё отключить

Дрюн 11.05.2018 21:52

Приветствую. Кто знает температуру сгорания и ток термопредохранителя резистора вентилятора ?

СкИВ 11.05.2018 23:35

Цитата:

Допис від Дрюн (Допис 433259)
Приветствую. Кто знает температуру сгорания и ток термопредохранителя резистора вентилятора ?

100_ 110 гр запаиваю 130 и без возвратов
Удачи

Дрюн 12.05.2018 09:05

Ясно. На других машинах пишут 160-190.Ну раз 130 не горит, буду ставить его.

Чурбан 14.05.2018 15:40

электрика

пропало напряжение на эбу нашел причину устранил.теперь постоянно горит check injection и после 2000 тысяч оборотов загораеться oil pressure fault хотя давление в двигателе есть и машина работает нормально.заглушил и сразу завел опять горит чек ну и после 2000 оборотов загораеться масло может кто подскажет.

vectra20 14.05.2018 18:16

или приборка, или проводка

Турыст 15.05.2018 22:35

Добрый. Выварка 1.9/2006. Если соляры в баке на неполных два деления и машину поставить под наклоном, приборка может показать солярки на нуле и загорается лампа заправки. Тухнет только после того, как машину поставить горизонтально и заглушить. Та же дрянь и с маслом в движке. Грешу на турбину. Вечером заехал, заглушил. Утром показывает масла мало. Так правильно работает система?

Вик123 16.05.2018 05:01

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 433400)
Так правильно работает система?

Не знаю правильно или нет, но у меня так же. Ну а логика работі датчиков тоже вроде проста - изменился уровень, изменились и показания.

Bircha 16.05.2018 09:29

Даже если заправить на работающем то показания не меняются пока не заглушиш, тоже така логика есть ;)

Добавлено через 1 минуту
На 1.9 не знаю а на 2.0 точно также с маслом но уклон должен быть мордой вниз

Piric 16.05.2018 09:56

Привет ! Парни возможно такое что иногда на долю секунды пропадает питание в прикуривателе , независимо в движении , на стоячей , на не заведенной .... Периодически перезагружается регистратор , не понятно то ли глюк регика (тогда менять по гарантии ) то ли глюк авто ....

vitos svp 16.05.2018 10:06

Цитата:

Допис від Piric (Допис 433420)
Привет ! Парни возможно такое что иногда на долю секунды пропадает питание в прикуривателе , независимо в движении , на стоячей , на не заведенной .... Периодически перезагружается регистратор , не понятно то ли глюк регика (тогда менять по гарантии ) то ли глюк авто ....

Скоріше глюк регістратора! Або проблема з контактом!
Кинь живлення напряму від АКБ перевір! Тільки через запобіжник на 5А.

На заглушенном авто, через 20 хвилин, подача струму на прикурювач повинно припинятися.

Bircha 16.05.2018 10:08

Так подключи каку нибуть лампочку и проверь прикуриватель

vitos svp 16.05.2018 10:11

Цитата:

Допис від Bircha (Допис 433417)
Даже если заправить на работающем то показания не меняются пока не заглушиш, тоже така логика есть ;)

Добавлено через 1 минуту
На 1.9 не знаю а на 2.0 точно также с маслом но уклон должен быть мордой вниз

Це логіка людей які жаб їдять!!!:D
Нам їх логіку :dash2: все одно не зрозуміти!!! Там вистачає всілякої херні!

Bircha 16.05.2018 10:16

Та я шо я нишо :) понятно что бак плоский сильно и показатели будут сильно плавать на ходу а с маслом хз нв 2.0 8 литров на 1.9 4.5 всего

vitos svp 16.05.2018 10:18

Цитата:

Допис від Bircha (Допис 433422)
Так подключи каку нибуть лампочку и проверь прикуриватель

Долісекундні зникнення струму, він лямпочкою не зловить!
Якщо такі десь є, то в зоні поганого контакту будуть пригари, шо може призвести до пожару, тим більше шо на ланцюг прикурювача бува і велике навантаження.

Piric 16.05.2018 16:43

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 433426)
Долісекундні зникнення струму, він лямпочкою не зловить!

:+1: На зарядке прикуривателя диод светит , никогда не замечал мигания .
Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 433426)
Якщо такі десь є, то в зоні поганого контакту будуть пригари, шо може призвести до пожару, тим більше шо на ланцюг прикурювача бува і велике навантаження.

С прикуривателя питается только регистратор , больших нагрузок нету .

Турыст 16.05.2018 20:24

Цитата:

Допис від Bircha (Допис 433425)
Та я шо я нишо :) понятно что бак плоский сильно и показатели будут сильно плавать на ходу а с маслом хз нв 2.0 8 литров на 1.9 4.5 всего

Это понятно, сколько у кого масла. Тут можно на сухом моторе проехаться и иметь проблемы.
П.С. Не предлагайте смотреть уровни перед каждой поездкой. Это не жигуль. Столько электрики и почему то так.

olexa 17.05.2018 08:22

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 433463)
Не предлагайте смотреть уровни перед каждой поездкой. Это не жигуль. Столько электрики и почему то так.

А кнопочку натиснути на приборці не комільфо...?

Bircha 17.05.2018 09:07

На 1.9 вроде сам пишет оил ок

Турыст 17.05.2018 09:10

Цитата:

Допис від olexa (Допис 433495)
А кнопочку натиснути на приборці не комільфо...?

Яку? Воно покаже, що масло ок, на даний час?

fredi5 17.05.2018 09:28

Цитата:

Допис від Bircha (Допис 433497)
На 1.9 вроде сам пишет оил ок

изначально пишет оил ок , а если тыцнуть на кнопку то будет видно какой уровень .

Турыст 17.05.2018 11:33

Цитата:

Допис від fredi5 (Допис 433499)
изначально пишет оил ок , а если тыцнуть на кнопку то будет видно какой уровень .

Показывает два пробега или настройка часов. Второй кнопки нет.

Romaha55 17.05.2018 12:31

в момент коли включаєш зажигання на протязі секунд 30 (поки горить oil ok) натискаєш кнопку суточного пробігу і вискакують вони))- кубики, які показують рівень масла

fredi5 17.05.2018 15:51

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 433510)
(поки горить oil ok) натискаєш кнопку суточного пробігу і вискакують вони))- кубики, які показують рівень масла

совершенно верно

Турыст 17.05.2018 21:30

Бестолковая опция. Когда я включаю зажигание, мне и так показывает оил ок или не ок. В мерсе 639, если масло ниже уровня, включаются лампочки и режим, при котором больше 80-ти не наберёшь.

Вик123 18.05.2018 10:14

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 433538)
при котором больше 80-ти не наберёшь.

Т.е. мотору в єтом режиме при отсутствии масла ничего не будет? очень толковая функция.

fredi5 18.05.2018 10:30

Цитата:

Бестолковая опция. Когда я включаю зажигание, мне и так показывает оил ок или не ок.

а кубиками видно уровень , полный или на половину или ближе к минимуму , чтоб не оказалось что масла почти нет , толковая функция

vitos svp 18.05.2018 14:11

Цитата:

Бестолковая опция. Когда я включаю зажигание, мне и так показывает оил ок или не ок...

Тобі цього мало?

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

... В мерсе 639, если масло ниже уровня, включаются лампочки и режим, при котором больше 80-ти не наберёшь.

А Rang Rover, судячи зі всього колом стане і хрен заведеться!

Добавлено через 5 минут
Цитата:

Допис від fredi5 (Допис 433558)
а кубиками видно уровень , полный или на половину или ближе к минимуму , чтоб не оказалось что масла почти нет , толковая функция

Навіть спрацьовує коли машина на уклоні стоїть, а масла вже менше половини рівня. На бензиновій КангуІІ так!
Хоч єлектронний рівень показує доволі приблизно!

Romaha55 18.05.2018 18:24

а те що наприклад нема датчика рівня тосолу то нічого?? а от те що машина сама не говорить що масла нема то проблема:lol:

Турыст 19.05.2018 00:04

Ого. Прям обидел головастого. Не знаю как копировать и отвечать на каждое сообщение, по этому в очередь.
1. Забираю свои слова на 50%. Вижу кубики.
2. Если мерс показал лампу масло и упала скорость, то этом режиме можно ехать. Об этом говорит производитель. Вы просто знаете, что масло на нуле (а тут при запуске).Я это на себе испытал.
3. 639 это не рейнж. Сравнение не уместно. И 639 был у меня на 2 года старше головастого ( это другая история).
4. Мне этого мало.
5. Температура двигателя есть же.
Отбрехался?

ШУРИК 19.05.2018 00:31

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 433221)
кнопку попробуй ещё отключить

Ночь постоял без АКБ. И прошел глюк

vitos svp 19.05.2018 09:16

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 433596)
Ого. Прям обидел головастого. Не знаю как копировать и отвечать на каждое сообщение, по этому в очередь.
1. Забираю свои слова на 50%. Вижу кубики.
2. Если мерс показал лампу масло и упала скорость, то этом режиме можно ехать. Об этом говорит производитель. Вы просто знаете, что масло на нуле (а тут при запуске).Я это на себе испытал.
3. 639 это не рейнж. Сравнение не уместно. И 639 был у меня на 2 года старше головастого ( это другая история).
4. Мне этого мало.
5. Температура двигателя есть же.
Отбрехался?

1. Слава богу!!!
2. Долити не простіше, навіщо їхати! Контролюючи рівень переодично по кубіках!
3. Я не про марку, а про підхід! Як що шось не так, машина колом становиться і нікуди їхати не хоче, тільки на евакуаторі!!! Проблем з програмною реалізацією ніяких, хоч на рено, хоч на мерсі - ЕБК все від Бош, як і програми керування!
4. Маршрутний комп тобі допоможе!
5. Нема вже температури двигуна давно!!!:yo-ho-ho:

:drag::drag::drag:

Чурбан 21.05.2018 10:14

Re: Нужна консультация по авто Рено Трафик

горит чек инжектор

Romaha55 21.05.2018 10:15

ну і?? а чого горить? може на діагностику зганяти??

Беза 21.05.2018 10:28

Цитата:

Допис від Чурбан (Допис 433720)
инжектор

Check Engine "Чек Энджин" - проверьте двигатель, что собственно говоря и нужно сделать.
А так же внимательно прочитать Правила, в данном случае о создании тем. Добро пожаловать.

valery33 04.06.2019 16:07

Добрый день. Трафик 1,9 2002 г. При езде на скорости 90-120 стрелка спидометра начинает прыгать, скорость не уследишь. До 90- показывает нормально, хотя иногда тоже пляшет, но редко. Подскажите где искать проблему. Спасибо.

vectra20 04.06.2019 23:18

Цитата:

Допис від valery33 (Допис 450490)
Добрый день. Трафик 1,9 2002 г. При езде на скорости 90-120 стрелка спидометра начинает прыгать, скорость не уследишь. До 90- показывает нормально, хотя иногда тоже пляшет, но редко. Подскажите где искать проблему. Спасибо.

наверное кранты подходят датчику скорости

Юркеш 05.06.2019 09:21

У темі 1 долучень
Разбираюсь с охлажлением мотора 1 й скорости на фото видно с книги управления лля 2 л мотора ,по факту у меня только одна релюха и один предохранитель ,скиньте у кого как под капоткой цепи управления где релюхи и реостат хочу понять какую косу искать мне ,так как чек уже достал

x_mad 05.06.2019 09:37

в цій книзі є фотка блоку реле під капотом на різні мотори, там все розписано

Юркеш 05.06.2019 10:31

Цитата:

Допис від x_mad (Допис 450510)
в цій книзі є фотка блоку реле під капотом на різні мотори, там все розписано

да есть но хотелось увидеть как должно быть в живую так как у меня рукожопый какой то электрик вырезал !!!!часть проводки!!!!

vectra20 05.06.2019 10:56

https://renaultmaster.pro/index.php?...iring-diagram/

зайди...
зарегистрируйся
там есть он-лайн схемы
варианты в самом деле бывают разные по вентиляторах

Юркеш 12.06.2019 22:03

[QUOTE=ШУРИК;433217]уже пробовал
Зажми кнопку замка возле кпп на закрывания и держи и включи зажигание через 3 с будет сигнал звуковой,после зделай такую же процедуру только на открывание должно выличить

Александр_Т 24.10.2019 20:30

Здраствуйте уважаемые, подскажите пожалуйста в ходу на плохой дороге (скачке) погасла приборная панель, тахометр и одометр также умерли, при первом осмотре, перегорел предохранитель слева на 10А - который отвечает за (подсветку бардачка, коректировка фар, центральный замок , где можно смотреть, и как вылечить? Меняю на новые предохранители перегорают,где то на масу замыкает. Спасибо

kovan 27.10.2019 20:59

Трафік 2.0 2007 р.в. На приборці засвітилися одночасно попередній підігрів, сервіс та чек. Двигун стартує і працює звичайно. Вранці завівся з півоберту. При увімкненні щитка індикація попереднього підігріву та сервісу на кілька секунд зникає, але потім з'являється знову. Чек світиться постійно.
Чи це критично, і чи можна деякий час (до діагностики та ремонту) експлуатувати авто?
Буду вдячний спецам за оперативну підказку!!

Vuyiko 28.10.2019 08:05

Є помилка. На діагностику. Тільки після неї можна сказати про критичність.

Andriy xata 17.11.2019 08:03

Доброго дня. Може хтось підкаже: віваро 2014, після виключення запалювання світло в салоні і магнітола виключаються через 5 хв і без запалювання ніяк не включиш. Як збільшити цей час?

Василий Ш. 09.01.2020 20:59

Всім привіт. Вчора було -8, швагро зранку не завівся.Авто Пежо Експерт 2002,2.0,HDi.
Він вже давно планував перевірити/замінити свєчі накала. З електрикою не дружить,тому з тестером в руках був я. Якийсь не зрозумілий алгоритм роботи, +12в на свічках з‘являється коли авто заведеться...і присутні десь 3хв. А при включенні запалювання немає, думаю тому не заводиться. Які думки,правильний алгоритм роботи? Чи в цих авто це норма?

Василий Ш. 11.01.2020 21:58

Ніхто не займався з такими авто??

Romaha55 12.01.2020 11:27

погуглив інтернет, і знайшов про сітроен джампі 2.0... думаю то одні і ті ж яйця.. так там тоже напруга подається лиш після заводки і через дві хвилини пропадає... але кажуть що має включатись до заводки.. може хіба знайти подібне авто і провірити в ньому...

Василий Ш. 12.01.2020 14:31

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 456017)
погуглив інтернет, і знайшов про сітроен джампі 2.0... думаю то одні і ті ж яйця.. так там тоже напруга подається лиш після заводки і через дві хвилини пропадає... але кажуть що має включатись до заводки.. може хіба знайти подібне авто і провірити в ньому...

Цікава ситуашка.... Як же його в мороз і без свічок заводити??! Мабуть є якийсь нюанс.

Romaha55 13.01.2020 08:47

у мене у дворі є таке авто, то зранку заводиться з третього разу, і по секунд 5 крутить стартером... напевне також свічі не включаються...

Sustanon_250 21.03.2020 20:52

Привіт, підкажіть як має працювати дросельна заслонка. Машинка щось погано почала їхати. Подивився діагностикою. Всі параметри вроді в нормі. Тільки заслонка після холодного пуску і початку руху скаче в діапазоні від 30 до 88%. В цей момент машина навіть трохи стикається. Потім заслонка залишається на 88 %. Потім їде вже рівномірно, але всеодно трохи не так тягне, раніше було краще.

Athletik 23.03.2020 20:03

Таке питання, при натисканні кнопки "пуск" роздається одиночне пищання на протязі двох секунд, на подобі як закінчується солярка. Хто знає, шо це може бути? Рено трафик 3

СкИВ 23.03.2020 20:36

Тут ваша подпись не будет пользоваться пониманием....подумайте об этом......

fandizel 24.03.2020 14:39

Может кто подскажет, где, в каких местах искать, звонить клаксон не хочет бибикать, клаксон проверял, работает.

vitos svp 24.03.2020 19:23

Цитата:

Допис від fandizel (Допис 457829)
Может кто подскажет, где, в каких местах искать, звонить клаксон не хочет бибикать, клаксон проверял, работает.

Підпалені контакти в кермі! Треба пускати не напряму, а через реле!
Це такий косяк в жабоїдів!

Gazda 24.03.2020 19:38

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 457834)
Підпалені доріжкі в кермі! Тоеба пускати не напряму, а через реле!
Це такий косяк в жабоїдів!

Так клаксон іде через шлейф, чи я помиляюсь?

СкИВ 24.03.2020 20:30

Через шлейф подуха и круиз. ..

Сигнал через подвижный контакт.......

Gazda 24.03.2020 20:48

Цитата:

Допис від СкИВ (Допис 457837)
Через шлейф подуха и круиз. ..

Сигнал через подвижный контакт.......

Перепрошую, дякую за підказку.:ah:
У мене також при викрученому кермі перестає фафакати, питав на сервісі то сказали що шлейфу приходить кінець, тепер попробую зняти руля і глянути що там можна зробити, бо реально напрягає коли в повороті тиснеш на сигнал і тиша...:shock:

СкИВ 24.03.2020 21:14

Обращайся����

vitos svp 24.03.2020 23:04

Цитата:

Допис від Gazda (Допис 457839)
Перепрошую, дякую за підказку.:ah:
У мене також при викрученому кермі перестає фафакати, питав на сервісі то сказали що шлейфу приходить кінець, тепер попробую зняти руля і глянути що там можна зробити, бо реально напрягає коли в повороті тиснеш на сигнал і тиша...:shock:

https://www.youtube.com/watch?v=tozm6Tp7pDA
Не забудь потім пустити сигнал через реле!

fandizel 31.03.2020 15:28

Я так и не нашел причину, почему не работает клаксон. Когда купил авто он пару раз бибикнул очень тихо и все. Кто не занят в Днепре помочь? К Игорю с такой мелочью не подступиться наверное.

Igor'OK 02.04.2020 11:31

Подскажите, может было у кого такое. Если еду на 3-4-5 передаче ровно, без ускорений, еле касаясь газа и около 2000-2200 оборотов, обороты двигателя начинают плавать +- 50-100 оборотов по тахометру, ощущается это как толчки. Если приотпущу или добавлю газ - пропадает. Бывает такое не каждый раз и даже не каждый день, но боль-мень часто. Что это может быть, как бороться?

Василий Ш. 02.04.2020 12:13

Цитата:

Допис від Igor'OK (Допис 457981)
Подскажите, может было у кого такое. Если еду на 3-4-5 передаче ровно, без ускорений, еле касаясь газа и около 2000-2200 оборотов, обороты двигателя начинают плавать +- 50-100 оборотов по тахометру, ощущается это как толчки. Если приотпущу или добавлю газ - пропадает. Бывает такое не каждый раз и даже не каждый день, но боль-мень часто. Что это может быть, как бороться?

Може контакти в педальці підносились, опір не стабільний і обороти плавають...

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від fandizel (Допис 457953)
Я так и не нашел причину, почему не работает клаксон. Когда купил авто он пару раз бибикнул очень тихо и все. Кто не занят в Днепре помочь? К Игорю с такой мелочью не подступиться наверное.

Є ще запобіжник в лівому ряду, ніби 5й зверху

fandizel 02.04.2020 12:32

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 457984)
Є ще запобіжник в лівому ряду, ніби 5й зверху

Цілий

СкИВ 02.04.2020 12:48

Цитата:

Допис від fandizel (Допис 457953)

Приветствую.
пригоняйте - поборимся :mail1:

Igor'OK 03.04.2020 10:35

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 457984)
Може контакти в педальці підносились, опір не стабільний і обороти плавають...

Спасибо, тоже думал в эту сторону. Ее сложно снимать разбирать или обычного набора ключей хватит?

Василий Ш. 03.04.2020 11:10

Цитата:

Допис від Igor'OK (Допис 458002)
Спасибо, тоже думал в эту сторону. Ее сложно снимать разбирать или обычного набора ключей хватит?

Для чого знімати...? Підключити діагностику і натискати на педальку. Може якусь помилку покаже. Там є два подвижних контакта, перевірити чи рівомірно міняються покази. Оп комом шось не пам‘ятаю, а от Кліпом або Автокомом можна графіки намалювати, записати на ходу...

Igor'OK 03.04.2020 16:54

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 458003)
Для чого знімати...? Підключити діагностику і натискати на педальку. Може якусь помилку покаже. Там є два подвижних контакта, перевірити чи рівомірно міняються покази. Оп комом шось не пам‘ятаю, а от Кліпом або Автокомом можна графіки намалювати, записати на ходу...

это явление настолько непостоянное, что шансов, что оно себя проявит при диагностике крайне мало, я думаю если проблема в педали - снять, разобрать, почистить контакты должно помочь без диагностики

Василий Ш. 11.04.2020 18:31

Всім привіт. Є Рено Мастер 06р, 2.5. З помилок є по подушках, і по накалу. На місці на х.х працює рівно, без проблем. Під час руху, закономірності немає, засвічується індикатор свічок накала і авто глохне. Помилки ніякі нові не появляються. Якщо викл->вкл замком запал, і панель проходить тест, все гасне авто знову заводиться і їде ...поки не заглохне знов. Є інший варіант, авто заглохло, при вкл замка не з‘являється індикатор накала і горить stop і іммо не гасне, авто відповідно не заводиться. При цьому ебу двигуна не виходить на зв‘язок ні з Кліпом ні з Делфі. Лікується відключенням клеми акб. Після чого заводиться і хватає знову на пару сотень метрів. Авто не чіповане, маска не затерта.

Поскільки помилок немає, дивився замок, запобіжники, на заведеному авто смикав все що міг , авто не глохне.
На що звернути увагу? Які варіанти?
П.С. Якщо замість клеми акб від’єднати ебу моторнік, не допомагає.

sergiy748 06.05.2020 17:44

Доброго вечора, підкажіть як знайти коротке, це на Рено трафік, отже горить запобіжник в моторному відсіці 60а це на вентилятор відключаю все вентилятор, датчика, релюшки теж горить іце коли я просто поверну ключ навіть незаводжу авто, в ще перегонів 70а це на підігрів тосола, може це яке коротке між ними, може хтось стикався з такою проблемою!!!

vitos svp 06.05.2020 18:28

Цитата:

Допис від sergiy748 (Допис 458635)
Доброго вечора, підкажіть як знайти коротке, це на Рено трафік, отже горить запобіжник в моторному відсіці 60а це на вентилятор відключаю все вентилятор, датчика, релюшки теж горить іце коли я просто поверну ключ навіть незаводжу авто, в ще перегонів 70а це на підігрів тосола, може це яке коротке між ними, може хтось стикався з такою проблемою!!!

Шукай де коротить, можливо десь ізоляцію перетерло! Продзвони на масу!
Якщо вийняти всі реле на кіп'ятильники, запобіжник перегорає?

І заповни профіль свого Трафіка!

sergiy748 06.05.2020 23:08

[QUOTE=vitos svp;458636]Шукай де коротить, можливо десь ізоляцію перетерло! Продзвони на масу!

І заповни профіль свого Трафіка![/QUOT

дивився на протертя нічого незнайшов, я погано дружу з тестером, дзвонив дедушка колишній електрик незнає, і ви маєте на увазі дістати всі реле із коробки під капотом і так попробувати

vitos svp 07.05.2020 08:17

[QUOTE=sergiy748;458637]
Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 458636)
Шукай де коротить, можливо десь ізоляцію перетерло! Продзвони на масу!

І заповни профіль свого Трафіка![/QUOT

дивився на протертя нічого незнайшов, я погано дружу з тестером, дзвонив дедушка колишній електрик незнає, і ви маєте на увазі дістати всі реле із коробки під капотом і так попробувати

Навіщо всі! Тільки ті які ідуть після відповідного запобіжника!
В тебе схема є?

Romaha55 08.05.2020 21:07

Може хтось стикався.. нині замітив що у мене при включеному вентилятору пічки на першій, другій і третій швидкості напруга просідає з 14.2 до 13.6 але на четвертій швидкості нормально 14.2В. Прийшов час знімати генератор?

sergeyss9 08.05.2020 22:00

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 458652)
Може хтось стикався.. нині замітив що у мене при включеному вентилятору пічки на першій, другій і третій швидкості напруга просідає з 14.2 до 13.6 але на четвертій швидкості нормально 14.2В. Прийшов час знімати генератор?

Там 4 швидкість йде на пряму а 1-2-3 через резистор пічки , то мабуть так і понно бути.

vitos svp 08.05.2020 22:12

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 458654)
Там 4 швидкість йде на пряму а 1-2-3 через резистор пічки , то мабуть так і понно бути.

Не повинно так бути!

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 458652)

Можливо!:(

Romaha55 08.05.2020 23:04

завтра напевне зніму.. подивлюсь. тим більше є всі деталі в наявності, заодно і переберу.

sergeyss9 10.05.2020 19:54

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 458658)
завтра напевне зніму.. подивлюсь. тим більше є всі деталі в наявності, заодно і переберу.

Який результат переборки ? Міряв в себе через прикурку - просадка 0,5В , на акумуляторі - просадка 0,1В .

Romaha55 10.05.2020 23:24

не получилось вчора зробити.. в дружини нині ДН і було багато інших справ.. але я напишу про результат переборки, якщо комусь буде цікаво і потрібно то можу і відео зробити ))

forsing 13.05.2020 22:38

В переднем бампере украли поворотники. Я купил новые, но воры поворотник вырвали с разъемом. Остались только провода. Теперь не могу подключить. Есть какой то номер у этого разъема?
Виваро 2004 года. Сам патрон в наличии. Нет фишки которая в него вставляется.

vectra20 13.05.2020 22:55

Цитата:

Допис від forsing (Допис 458757)
В переднем бампере украли поворотники. Я купил новые, но воры поворотник вырвали с разъемом. Остались только провода. Теперь не могу подключить. Есть какой то номер у этого разъема?
Виваро 2004 года. Сам патрон в наличии. Нет фишки которая в него вставляется.

думаю разборка решит вопрос

sergiy748 16.05.2020 13:18

[quote="sergiy748;458637"]Якщо вийняти всі реле на кіп'ятильники, запобіжник перегорає?
ні негорить, реле всі візуально передивився цілі

vitos svp 17.05.2020 09:15

Цитата:

Допис від sergiy748 (Допис 458786)
ні негорить, реле всі візуально передивився цілі

Як стан реле можно визначити візуальним оглядом???
В тебе на кіп'ятильники три реле! Встановлюй по одному, щоб визначити проблемний ланцюг!
Проблема в реле малоймовірна, дивись свічки і провід до них.
Продзвони ланцюги на масу!

sergiy748 17.05.2020 20:31

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 458797)
Як стан реле можно визначити візуальним оглядом???
В тебе на кіп'ятильники три реле! Встановлюй по одному, щоб визначити проблемний ланцюг!
Проблема в реле малоймовірна, дивись свічки і провід до них.
Продзвони ланцюги на масу!

Свічки на подогрев стоять нові, іскра, значить буду іти по релюшках

sergiy748 18.05.2020 08:41

У темі 1 долучень
Скрин пирена на помилки

sergiy748 04.06.2020 16:14

І так, перевірив я проводку, реле, все ціле, і напевно моя проблема в свічках, хоч я поставив нові, загадка що горить запобіжник
напевно в них тому що вони мають 13.5в, а опір їхній 0.7-.0.8, старі 12, опір десь 0.2-0.3 коротче вони неробочі. Поміняю на лукас 12в

vitos svp 04.06.2020 16:31

Цитата:

Допис від sergiy748 (Допис 459128)
І так, перевірив я проводку, реле, все ціле, і напевно моя проблема в свічках, хоч я поставив нові, загадка що горить запобіжник
напевно в них тому що вони мають 13.5в, а опір їхній 0.7-.0.8, старі 12, опір десь 0.2-0.3 коротче вони неробочі. Поміняю на лукас 12в

Що таке 13,5в і 12, ???

fredi5 04.06.2020 19:35

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 459129)
Що таке 13,5в і 12, ???

скорее всего вольтаж

Romaha55 05.06.2020 09:29

а як то 13.5?? на них напевне написано 12в.. чи я щось не розумію?

vitos svp 05.06.2020 15:29

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 459137)
а як то 13.5?? на них напевне написано 12в.. чи я щось не розумію?

А на Трафіках на свічки подається не бортова напруга???:maybe:
Я від прогресу відстав?
Знаю 12V і 24V електросистеми авто!!!

вите4ек 14.06.2020 12:02

Всем здравия! Парни подскажите первый раз в жизни загорелся на табло чек энджин, двигатель работает ровно ничего постороннего нет, масло в норме. До диагностики далеко(1500км) может у кого что было, пишите все подряд, буду смотреть а ехать надо.

Romaha55 14.06.2020 12:32

ви хочете побути весь перелік помилок? який з цього смисл?

вите4ек 14.06.2020 14:30

Ну за 12 лет первый раз , я думаю он загорается не от пере горевшей лампочки а чтото общее может и найду ,если спрашиваешь было такое? Или он каждый глюк обозначает?

Добавлено через 1 минуту
Смысл в том что еду в дороге и шпилить еще 1500км до дома.

vitos svp 14.06.2020 15:28

Цитата:

Допис від вите4ек (Допис 459269)
Ну за 12 лет первый раз , я думаю он загорается не от пере горевшей лампочки а чтото общее может и найду ,если спрашиваешь было такое? Или он каждый глюк обозначает?

Добавлено через 1 минуту
Смысл в том что еду в дороге и шпилить еще 1500км до дома.

1500 км людей не буде?
Шукай найблищу станцію Renault, нехай подивляться помилку! Тоді виріших їхати далі, чи ремонтувати!

Бендер 14.06.2020 19:17

Если не горит масленка, есть зарядка на АКБ и двиг не перешел в аварийный режим, то думаю, ехать можно. Но лучше при первой возможности сделать диагностику, как рекомендовал vitos svp.

вите4ек 14.06.2020 22:34

Еду по волгоградке на Москву , кругом глухопердия и город урюпинск куда заезжать даже боюсь там по моему после сталина ничего не делалось.

Василий Ш. 15.06.2020 10:37

Цитата:

Допис від вите4ек (Допис 459280)
Еду по волгоградке на Москву , кругом глухопердия и город урюпинск куда заезжать даже боюсь там по моему после сталина ничего не делалось.

При таких роскладах і поїздках, треба щоб була якась читалка в бардачку, хоть елм...
Всяке буває, не собі то комусь може пригодитись.

вите4ек 15.06.2020 22:41

Ура доехал и сразу к местному диагносту,показывает клапан егр толи недооткрывает толи недозакрывает и вроде это дает на турбину и там срабатывает датчик толи перегрева выхлопных газами турбины ну или орыв и замыкание цепи датчика турбины или датчика выхлопных газов. Нужно копать в том районе.

Romaha55 18.07.2020 23:19

І так продовження моєї епопеї з напругою. Зняв генератор перебрав все.. поставив назад і все те саме... Але перевірив більш детально все вияснилось, що при включенні пічки на будь-яку швидкість напруга на самому генераторі. і акумуляторі 14.3-14.4В. А у прикурювачі просідає до 13.3... Куди ще копати? у кого як?

ПавелК 19.07.2020 07:19

"Просідає" під навантаженням ?

Romaha55 19.07.2020 12:34

так. коли включаю вентилятор пічки на 1, 2, 3 положення. якщо 4 то все нормально.

ПавелК 19.07.2020 13:35

Все ок, не заважай машині працювати !

Lincoln 07.12.2020 20:04

Приветствую всех. Рено мастер 2.5 dci 2005 год -перегорает постоянно предохранитель f2, но всё работает кроме задних ПТФ. Если не сгорел сразу то не выключается зажигание. Где копать? Спасибо.

vectra20 08.12.2020 07:09

наверное в проводке....взади

Димон88 25.12.2020 18:28

Ребят такое дело,у меня виваро в комплектации с оригинальным отоплением задних рядов,сопла находятся в потолке,только вот дует только холодным воздухом,вентилятор находится в заднем правом крыле,теоретически должно дуть и тёплым воздухом,как и спереди,но увы нет,что может быть?

Добавлено через 12 минут
Ребят такое дело,у меня виваро в комплектации с оригинальным отоплением задних рядов,сопла находятся в потолке,только вот дует только холодным воздухом,вентилятор находится в заднем правом крыле,теоретически должно дуть и тёплым воздухом,как и спереди,но увы нет,что может быть?

Добавлено через 14 минут
Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 461652)
наверное в проводке....взади

Ещё прикуриватель третьего ряда сидений не работает,на его предохранителе нет тока

vectra20 25.12.2020 20:13

Цитата:

Допис від Димон88 (Допис 461888)

Добавлено через 12 минут

Добавлено через 14 минут

Ещё прикуриватель третьего ряда сидений не работает,на его предохранителе нет тока

взади только кондей
и из потолка только холодный

vitos svp 25.12.2020 20:23

Цитата:

Допис від Димон88 (Допис 461888)

Скільки в тебе крутилок на стелі, над другим рядом сидінь?

Димон88 25.12.2020 21:06

Крутилка одна над центральным рядом,на 3 скорости

vitos svp 25.12.2020 21:49

Цитата:

Допис від Димон88 (Допис 461895)
Крутилка одна над центральным рядом,на 3 скорости

https://a.radikal.ru/a08/2012/60/22ab98cd59f9.jpg

https://d.radikal.ru/d16/2012/dd/b3193f07b219.jpg

різницю відчуваєш?

Димон88 25.12.2020 21:50

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 461893)
Скільки в тебе крутилок на стелі, над другим рядом сидінь?

Одна крутилка на 3 скорости

Добавлено через 7 минут
Я даже не знал что с двумя крутилками бывают,интересно мне можно переделать на две крутилку,что бы был и тёплый воздух??

Добавлено через 15 минут
Как японял будет дуть только холодным,ладно.есть ещё у меня одна головоломка,есть прикуриватель на последнем ряду,не работает,проверил,нет тока,нашёл по схеме,есть оказывается отдельный предохранитель для этого,получается предохранитель целый,а ток на предохранитель не поступает,под копотом,под бачком с водой там тоже коробка с релюхами и предохранителями,может оттуда ток не поступает на предохранитель который в салоне около руля слева,вобщем парктроник оригинальный и прикуриватель последнего ряда не работают

vitos svp 26.12.2020 09:03

Цитата:

Допис від Димон88 (Допис 461897)
Я даже не знал что с двумя крутилками бывают,интересно мне можно переделать на две крутилку,что бы был и тёплый воздух??

Ти що вважаєш, що все діло в крутилках?:shock:

x_mad 26.12.2020 19:56

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 461901)
Ти що вважаєш, що все діло в крутилках?:shock:

Не лякай людину)

Дімон88 - у тебе є лише додатковий(задній) кондиціонер, а пічки в твоїй комплектації нема. Якби вона була, то
- зверху була б червона крутілка
- була б сама пічка під дном авто
- в підлозі між кабіною і салоном був би отакий поріг (з отворами для теплого повітря)
http://ipocars.com/imgs/a/g/m/q/z/re...2009_4_lgw.jpg

madi 26.12.2020 21:41

Что бы дул тёплый воздух должна быть вторая печка в полу(ляпуха такая в полу на среднем ряду) и две крутилку соответственно в потолке

vitos svp 26.12.2020 22:57

Цитата:

Допис від Димон88 (Допис 461897)
...
интересно мне можно переделать на две крутилку,что бы был и тёплый воздух??
...

краще постав дизельний фен, дешевше і ефективніше!
відповідну тему знайдеш на форумі!

Димон88 27.12.2020 00:18

Всем большое спасибо,с печкой все понял,теперь может кто поможет разобраться почему не работает оригинальный прикуриватель последнего ряда сидений,есть отдельный предохранитель именно для него,но именно на предохранителе нет тока,куда дальше лезть,даже не знаю

Piric 27.12.2020 09:36

Цитата:

Допис від Димон88 (Допис 461911)
Всем большое спасибо,с печкой все понял,теперь может кто поможет разобраться почему не работает оригинальный прикуриватель последнего ряда сидений,есть отдельный предохранитель именно для него,но именно на предохранителе нет тока,куда дальше лезть,даже не знаю

А по схеме глянуть от куда на пред питание берется ?

Gena-street 27.12.2020 11:10

А подати живлення на вхід запобіжника з другого запобіжника(де завжди є плюс)? Як працює то й не заморочуватися?

vitos svp 27.12.2020 11:52

Цитата:

Допис від Димон88 (Допис 461911)

В блоці запобіжників з лівої сторони торпеди групова подача живлення на запобіжники, тобто вхід на групу один, виходів багато!
Ти впевнений що ти той вихід перевіряв!
Дзвонить Дмитре, дзвонить!!! Продзвони провод від прикурювача до запобіжника!
На запобіжнику А30 напруга є?

Димон88 28.12.2020 14:33

Короче прикурю всю эту систему к переднему прикуриватель и досвидос

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Piric (Допис 461916)
А по схеме глянуть от куда на пред питание берется ?

Та вот никак разобраться не могу

Frederiko 27.10.2021 22:11

Парни подскажите что за прикол и куда рыть?Короче на приборке загорается правый поворот сам по себе, и на улице видно еле горит поворотник.Что может быть?

Колян БУ-БУ 28.10.2021 13:27

На совавтопроме, я бы точно сказал, что где-то, на каком-то потребителе "масса" плохая, вот и проходит к нему "масса" через пр. поворот.

Romaha55 28.10.2021 22:03

діодні лампочки чи стрічки у поворотах є?

x_mad 28.10.2021 22:40

якщо є розетка фаркопа, то може там щось від вологи коротить

Василий Ш. 29.10.2021 07:28

До вище перерахованого додам: вмикач поворотів, приборка, ЦЕКБС…

Sherman 31.10.2021 08:27

Какой предохранитель отвечает за круиз контроль в Рено Трафік 2017 года?

vectra20 31.10.2021 09:20

Цитата:

Допис від Sherman (Допис 465858)

нету такового

Василий Ш. 31.10.2021 09:28

Цитата:

Допис від Sherman (Допис 465858)

І тобі привіт! Не впевнений, але як такого можливо немає. Якщо круїз не працює, то можливо через те що є несправності в системах… Чек, помилки присутні?

vectra20 31.10.2021 10:10

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 465860)
І тобі привіт! Не впевнений, але як такого можливо немає. Якщо круїз не працює, то можливо через те що є несправності в системах… Чек, помилки присутні?

Василь не обовязково повинно світити. даже в памяті помилки будуть блокувати круїз

Sherman 01.11.2021 15:59

[QUOTE=Василий Ш.;465860] Доброго дня, дякую за відгук,ще поки не робив,комп діагностику

vitos svp 01.11.2021 17:30

[QUOTE=Sherman;465881]
Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 465860)
Доброго дня, дякую за відгук,ще поки не робив,комп діагностику

перевіряй в першу чергу жабки зчеплення і гальма!

Олег77 26.11.2021 10:14

Добрий день.Може хто підкаже звідки виходить, як проходить щлейф на задні освітлювальні прибори. Маю проблему: при натисканні на тормоз починає світитись в пів накала
лівий задній поворотник з контрольною лампою на панелі приладів і притухає сама панель як при включенні габаритів. На лівому задньому цоколі всі контакти міжсобою дзвоняться
Розумію: десь по дорозі "коза", потрібно знайти. В кабіні,мабуть, під порогом той шлейф, а в вантажному він по верху чи знизу йде? Зашито все, не хочеться лишньої роботи робити.
А може в чомусь іншому проблема. Може хтось підкаже.

vectra20 26.11.2021 10:36

Цитата:

Допис від Олег77 (Допис 466460)
Добрий день.Може хто підкаже звідки виходить, як проходить щлейф на задні освітлювальні прибори. Маю проблему: при натисканні на тормоз починає світитись в пів накала
лівий задній поворотник з контрольною лампою на панелі приладів і притухає сама панель як при включенні габаритів. На лівому задньому цоколі всі контакти міжсобою дзвоняться
Розумію: десь по дорозі "коза", потрібно знайти. В кабіні,мабуть, під порогом той шлейф, а в вантажному він по верху чи знизу йде? Зашито все, не хочеться лишньої роботи робити.
А може в чомусь іншому проблема. Може хтось підкаже.

погана маса

Олег77 26.11.2021 10:47

Дякую Володя.Погана маса з задньго блоку ліхтарів на корпус, так розумію?
А при викручених лампах в задньому блоці мають між собою контакти дзвонитись? Думаю ні?

vectra20 26.11.2021 17:36

на кузові дивись

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:03.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©