![]() |
Re: Автономное отопление в бусике
Цитата:
Це шо можно робити після входу у сервісний режим? То шо зрив полум'я відбувається при дуже маленькій подачі палива теж ясно, як і утворювання сажі при збагачинній суміші! Получається кітаєць дозволяє легко змінювати співвідношення палива/повітря, шоб і фен не закоксовувався і температуру тримав комфортну??? Добавлено через 45 секунд А ти шо Планар поміняв на кітайця? |
Цитата:
|
Колеги, які є думки відносно того яку автономку ставить у буду буса, яка перебладнана на спалку для людей.
Новий Планар. Б/В перетрушений Планар. Новий Китаєць. Б/В Єбер або вебаста, трума. Якщо інше, то що? |
vitos svp, да планар продал , и поставил китайца, мне он больше нравится, тихий и запускается очень быстро)
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
На али продают только одного завода, остальные продают на али бабе, они уже идут под брендом, лунфей брос, термотроник, и тд.
Я бы не заморачивался, так как разница в цене в два раза, берите тот что по ссылке или выбирайте по отзывам продавца. |
Roman_12345
а ссылку можешь дать |
Цитата:
Я ее уже давал выше, но это не тот что брать именно у этого продавца, можно и у других, у этого я просто брал 4 шт , а две брали мои товарищи у других продавцов, они тоже хорошего качества. Добавлено через 2 минуты Рекомендую заказать сразу мозги и датчики , стоят они не дорого, спать будете спокойно, мозги если не ошибаюсь 500 гривен , а датчик около 200 гривен. |
Цитата:
В мене тут на котлі Юнкерс плата заглючила після 18 років безперебійної роботи. Пропозицій по новій оригинальній платі в інтернеті до-ху-ху! При тому, що моя модель котла вироблялась до 2000 року, після вже пішла слідуюча модифікація і з іншою платою. Це я до чого - фірмові вироби забеспечуються запасними частинами десятиріччами після зняття їх з виробництва! Перспектива по кітайським виробам "no name" - невідома!:meowth: |
vitos svp, там реально все подходит с ебера, единственное что не подходит это пульт , мозги и датчик температуры, вот этими запчастями запастись , а остальное можно и по месту купить, в принципе мозги ремонтоспособны , так что можно случае чего и отремонтировать.
Добавлено через 1 минуту Да и есть запчасти в Украине, и сервис по китайским автономкам, но цены на запчасти... |
Цитата:
Скоріш за все одна контора виробляє контрафактні фени на Ебер, друга на Вебасту, інші на все що завгодно і на все разом. На інтернет-майданчиках ці виробникі самі не світяться, щоб за порушення інтелектуальних прав не прихопили. Тому продають один і той же вироб сотні посередників, яких хрен переловиш!:tomato: |
vitos svp, я узнавал , у меня товарищ занимается поставками с Китая, сотрудничает с фабриками и заводами, достать может все) вот он и пробивал, реально три завода и в одном городе .
Добавлено через 4 минуты Кстати есть очень хорошие копии, там даже мозги не отличишь от оригинала и пульты , и работают по том уже алгоритму , вот те да очень хорошего качества, вот туда все стает от оригинала, но ценик на них не гуманый, от 350 уе... Добавлено через 5 минут И на алибабе их нет , только через завод заказывать. |
Вітаю всіх. Сталася халепа - гавкнили мізки на підігрівачу - вебасто, термо топ С, універсал.
Винен я - розбив насос (він під бампером) і можливо плату залило. Може щось інше сталося, х.з, але плата тю-тю. Кулібіни пробували відновити - фіг-вам. Саме питання: може в когось є мозги до такого підігрівача? Дуже не хочеться знімати, або новий ставити... |
глянь олх
там є предложенія або пришли плату можливо зможу допомогти |
Цитата:
Я навіть припускаю, що зараз Вебасто і Ебер, виготовляють свої котли у країні світового фуфла! Купуючи комплектуючи у суміжних кітайських виробників, які їх можуть продавати і стороннім замовникам. Може тому вони ідентичні у оригинального котла і у контрафактного? А те що на сторону не продається (плата керування, прошивка, пульт) контрафактники самі слямзали! На одній строні вулиці працює офіційний завод Вебасто/Ебера, а через дорогу, у гаражах, кітайські роботяги з офіційного заводу, у свій вільний час, збирають контрафакту продукцію, а-ля того що роблять у робочий час. Я тут придбав сину зарядний пристрій до ноута Dell, так зовні як оригинал! Тільки коли вітягував шнур 220V, він вийшов разом з кришкою:oh:. Зрівняв кішки у оригинального і у цього, а вони відрізняється і по єлементній базі і по защіпках, оригинал хрен відриєш, не покрамсавши стик кришки і корпуса. Так що хто там, що і як підроблює навіть Мао Цзе Дуну невідомо! |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты https://m.ru.aliexpress.com/item/328...w1549695236435 https://m.ru.aliexpress.com/item/329...w1549695025582 |
Цитата:
Ціни від Планарівських з/ч у більше ніж два рази менші, а по жк пульту у 9 раз!!!:shock: Чим кітайський фен на 3 кВт, відрізняється від 5 кВт і 8 кВт? Тільки налаштуванням частоти імпульсів ПН? Розміри в них ідентичні! Чи може у кожного кітайського продавана своє розуміння про одиницю виміру потужності? |
3,5,8 килловат без различия, чисто программно, 2 килловата уже размер меньше , как айртроник д2.
|
Roman_12345
Можливо тут маєте вже проревізовани Вами обігрівач, то можемо обговорити варіанти... |
К сожелению в наличии нет, едут два , но они уже выкупленные.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Так, зараз нестерпні умови, 150 евро максимум в місяць, якщо я не помиляюсь... Ну як раз один обігрвач виходить, запчастини навіть можуть не влізти в ліміт...
|
Кстати кто в курсе, в мастере есть вентиляция?
Вроде под задним бампером нет клапана, очень достали запотевшие окна, вроде и тепло ,а окна потеют, ездил в трафике там отлично отходят окна. Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Так, перекривають кисень. Я так прикинув, що навіть один вже може вилізти за ліміт при зміні курсу евро до бакса...
Ростаможка це мінімум ще 30 відсотків, не враховуючі брокерских та біганини... Не варіант.... |
Цитата:
Но они все только на 12 вольт. Можно ли как-то самому такую собрать но, только для напряжения 24 вольт. Было бы очень удобно. Нужно в кабину, нужно в будку - перенес тут же в будку. И в моем случае никаких дополнительных отверстий в топливном баке. |
Цитата:
На зимову рибалку з такою буржуйкою класно їздити! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Преобразователь - не выход. Он будет являться лишним источником разряда батареи. Кроме того, в вебасте стоят предохранители на 25-30 ампер, следовательно и преобразователь нужно на 40 ампер. А это уже с качественными комплектующими под 50 баксов.
|
Цитата:
Встановив. Запуск проблемний стартує і далі тухне, не робе. Таке відчуття, що не вистачає потужності насоса обігрівача і він не взмозі дати тиск і не підкачує паливо. Схематично зробив так: Врізався прямо у паливну магістраль авто, тобто паливо беру прямо з паливного баку авто, довжина магістралі від місця забору до обігрівача десь 1.5 метра. Хотілося б не мати окремого бачку для обігрівача. Хто що має з практики сказати, повинен прокачувати таку відстань, чі то довга магістраль для насоса? Які думки? Дякую. |
У мене Планар 4 КВт, схема підключення така ж сама, з паливноїх магістралі. Все качає без проблем, може насос не так встановив, бо казали хлопці, що якось треба встановлювати у певному положенні інакше не качатиме.
|
Цитата:
Врізайся окремим забірником у паливний бак:vo:, а не лізь до паливних трубок! Насос опускай на нижній рівень паливного баку! Паливні трубки одягай у теплоізоляцію каучукову. Товар з країни світового фуфла, тому насос може і не качати, треба на стенд перевірити, або встановити аналогічний перевіренний. Там хтось писав, що у налаштуваннях можно частоту імпульсів міняти! |
Цитата:
|
Цитата:
|
У меня в последнее время не запускалась автономка, то есть попытки были и дальше глохла(думал контакт где то отходил), на уровень топлива не смотрел - посоветовали запускать при включённом двигателе, помогло.
|
Re: Подскажите по автономке eberspacher d5w sc
Всім вітання. Маю на борту ЕБЕРА D5WZ, який в кінці холодів закапризував. Помилка 14-по перегріву. Вже в мене таке було, грішив на датчик.... вчора зняв, а датчики в нормі. Опір відповідає температурі, міняється однаково. Мозги !? Думаю що вони, бо один раз запустив, і знов помилка 14...
Питання таке, як правильно видалити герметик яким залита платка? Можливо в когось є схема? Ну і звичайно поради. П.С. Можливо в когось є на запчастини, куплю. |
Цитата:
а вообще...думай краще за замену на вебасто...вона краще технологічно устроена |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я як радіомеханік, ніякого гемору там не побачив. Головне розуміти що робиш, а не на угад ! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Врізався у бак окремо, трубка від гальмівної системи, завальцював. Поки все гуд. При танцюванні з бубнами профукав десь інструкцію. Пришліть в кого є фотки, будь ласка. |
Цитата:
В кришці паливного бака!:yes3: |
Цитата:
ПС. Якщо маєте інструкцію на такий обігрівач, скиньте, будь ласка, фото. Я не можу свою знайти, десь поклав і усе... Дякую. |
Цитата:
Цитата:
Ну і зразу на майбутнє! |
Цитата:
|
Кто подскажэт как запускается вебасто на Шаран 2000 года. Никаках пультов и кнопок нет. зараннее благодарю.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:46. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©