![]() |
Re: Проблемы с запуском двигателя.
Цитата:
Как сказали стошники пьезо быстрее вынимаются или разрываются - но при меньших усилиях... а тут ...шпильки м14 рвало из стали у8 |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Народ как внешняя часть распылителя находящегося внутри форсунки могла покрыться ржавчиной?
Вода - ну как она там оказалась ? Все проникающая твою .....ь)) |
Цитата:
|
Цитата:
Поздравляю.... Для первого раза хороший результат:friends: |
У темі 1 долучень
Цитата:
Чуть позже напишу... Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Для гидроудара необходимо большое количество воды,тоссола которое поступает ерез воздушный фильтр или трещину в гильзе(маловероятно)
Добавлено через 4 минуты |
Alekss II, да, фильтр пропускает воду и ее количества недостаточно для гидроудара, но достаточно для коррозии.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
https://busovod.ua/attachment.php?at...4&d=1447005016 |
Цитата:
|
Alekss II, Почитай за коррозионные свойства дизельного топлива,в основном зависит от соединений серы, водорастворимых кислот и щелочей, органических кислот и воды. А если долгий простой техники,интенсивность коррозии прогрессирует.
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
и все равно данная часть распыла все же защищена ..буду читать )) |
Цитата:
|
Цитата:
У кого фильтр со стандартным сепаратором, можете дать его номер ... себе куплю.. |
Электромагнитные форсунки надо прописывать ?
|
канечно
|
Цитата:
жесткая работа или что еще ? вопросы с целью повышения грамотности ..))) |
та не особо то проблем
заведётся и работать будет на старом коде. заводили...работало.... чтоб сказать, что жёстче - нет... но родной(новый) потом прописали. коррекция поменялась |
Цитата:
Авто завелось работает, но вопрос остался Прописывать или нет )) А код это на верхней части форсунки? |
форсунка новая или б\у ?
|
Цитата:
|
так пропиши
код на ней |
Цитата:
Не подскажите какой взять(какой версии), я Вам вроде не конкурент)) Блин и притупил надо было верх форсунки сфоткать перед установкой крышки (( |
Цитата:
та продавцов ведь немеряно. и у нас. и али експрес а шо у харьковских с форума нет ни у кого? |
vectra20, Не скромничай, продай ему Клип.
Alekss II, У него должны быть. |
свой не продам.
а заказать можем |
Можно и я свой чятак всуну....сколько стоит клип???
|
Цитата:
|
Цитата:
В Китае уже версию 1.52 (но это программа) продают, и что прямые ссылки на чип указывают..есть какие то особенности? http://g04.a.alicdn.com/kf/HTB13Ci_K...Full-Chips.jpg http://g01.a.alicdn.com/kf/HTB1aTRgJ...Full-Chips.jpg |
Цитата:
|
Григорий Саныч, это реношная приблуда, тебе возможно оп-кома хватит на добло
Извиняюсь, фиат скан профильнее.... |
Vet, подробнее
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Помогите не могу доехать до СТО , как бы начал течь сальник коленвала передний , и договорился с мастером , что бы подехать , завожу , не хочет , что это может быть , вроде как будто только только начинает хватать , и все ... может это быть из за уровня масла на шупе показывает только на начале !!!
|
Здравствуйте!
Трафик 1.9 2003 год, такая проблема: Уходило топливо из груши, и несколько дней назад появилась ещё одна - при запуске приходилось долго крутить стартером. Снял бак , вымыл заборник( выпало два кусочка непонятно чего ,типа солидола) заменил грушу и поставил от бака до фильтра и клапана бензостойкие шланги вместо пластика. Солярка уходить перестала, но стартером все равно приходилось долго крутить. Снимал обратку с аварийного клапана на рампе - солярки нет, снимал с форсунок - не текут, бежит солярка с топливопровода обратки при снятии с форсунок или клапана. Ничего интересного не нашёл, но после этой процедуры машина стала заводится не с пол-оборота но намного быстрее. Куда копать дальше? Заранее спасибо! |
Без хоть какойто диагностики тебе никто ничего не скажет, нужно параметры при запуске смотреть
|
Ось і мені мій траф зробив подарунок на новий рік.Заглух і навідріз відказався заводитись.Вже вдома пробував то ніби ось-ось заведеться(хапають2-3 циліндри)але не хоче.Спробував зняти трубку обратки тут де йде вже до бака.так звідти при включеному запаленні йде такий фонтан соляри як і післяфільтра.питання.Чи у всіх таке чи тільки мені так пощастило.Допоможіть хлопці!!!
|
Цитата:
|
|
при морзі не можу запустити двигун .перевірили на компі все грає свічки форсунки насос усе в нормі .після першого старта заводиться без проблем.при +старт також без проблем
Добавлено через 11 минут порадили регулювати зазор на клапанах ,чи це врятує . |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
не міряли
|
Доброго времени суток. На двигателе 2.5 существует вот такая проблема : https://www.youtube.com/watch?v=zekvMedXG5s
Последний раз заводил при -4 где то, после этого нивкакую (быстрым стартом не пользовался) но на видео уже было +5, а она нивкакую. Поехала она у меня 30 тыщ после покупки. Только один раз был на диагностике летом, тогда мне показалось странным что она заводится с 4-6 оборота коленвала и очень вяло, независимо от погоды, и температуры двигателя. Сказали мне что все норм, проверили только обратку переливало незначительно, сказали что это в пределах нормы. Ну я как по себе то грешу на давление в форсунках, свечи накала и возможно причиной есть то что тф менял 14 тыщ назад и он забит, но мало верится. Может кто то сталкивался с аналогичной проблемой дайте совет пожалуйста |
Цитата:
|
не могу завести машину2 дня назад с буксира завел ездила... поставил на ночь все...приборы в норме стартер крутит а завестись не хочет..помогите пож:vinovat::(
|
Цитата:
хоть диагностику плохинькую сделай..... посмотри ошибки давление топлива на рейке при прокруте стартера с толкача поакуратней..... бо дограетесь з ремнём |
Цитата:
проблему нашли хорошо заправился завтра в ремонт.... |
Добрий вечір,Потрібна допомога та рішення проблеми віваро .1.9. 2004р.
При температурі на вулиці в 20 градусів+,машина заводиться з пів оберту.Але при температурі вже в 10+ завести майже неможливо,(двигун крутить але йому чогось нехватеє щоб запуститись).на ТО провірили все компресію,форсунки,свічки накалу,датчик коленвалу, діагностику нічого незнайшли лише погрішили на Топлівний насос.. Можлива проблема в цьому чи ні?І може хто підсказати людину якаб допомогла з цим всім розібратися в києві. |
зазоры клапанов провиряли?
|
При проблеме с насосом появилась бы ошибка -низкое давление в рампе... Свечи может и рабочие,но по сопротивлению не одинаковые,по разному греют
|
ТАк з зазорами норм все.Деякі люди казали що непрапвильно відригульовані клапани потрібне регуляювання.Можливо це ?
|
Так про зазор клапанов и говорят.....он ещё называется тепловой зазор
|
Цитата:
Цитата:
|
Поможіть ТрАФІК 1,9 2003 не заводиться!!!
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, маю таку проблему трафік 1,9 dci 80 на холостому ході газанув до 3 тис обертів загорілася спіраль і заглохла, не заводиться, навіть не подає ніякіх признаків.До цього було все гуд. Маслаєш стартіром покі акумік не здохне.Пробували на плаку заводити нічого. На діагностиці нічого не показує ніякіх помилок. Фільтер поміняв розходомір повітря теж. Поможіть! Де зарита собака?
|
Re: Поможіть ТрАФІК 1,9 2003 не заводиться!!!
Traktor, Привіт. Паливо поступає на рейку?
|
Re: Штатный Круиз Контроль/Лимитер в Трафообразных.
Паливо поступає! ток на форси подає. ГРМ норма куда ще дивитися? Механік вже не радий що я йому машину загнав.завтра будемо продзвонювати всі провода.
|
Цитата:
|
Ок! Дякую за пораду подивимся.я десь чітав що 1.9 мають слабу електроніку а вже на 2.0 такого не мають.
|
Цитата:
|
А пробували діагностувати машину в момент запуску?, ( потрібно звернути увагу на сигнал датчіків колінвалу та рзпредвалу, повинні бути сінхронними). яким прибором робили діагностику? Якщо на панелі засвітилася помилка, діагностика повинна показати що за на.
|
Tex 2 в роді.він подивився каже що всі показникі в нормі.при запуску двигуна всі лампочкі тухнуть.тільки як довго маслати то потім загоряється serwis.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
проверяйте грм и зазоры в клапанах |
Нарешті забрав машину.кароче попав я на крупну суму.і так прегоріла проводка на насос топлевний яка під бачком гур.далі воздухамер,дачік швидкості і генератор перебрали повністю.все це спричинило те що я іхав в сильний дощ зі снігом 800 км а на наступний день -16 градусів.залило проводку.Резултат пустий кашилок.але зараз машину не взнати.пальот нормальний.
|
Запуск двигателя М9R630 зимой.
Доброго времени суток всем.
Надеюсь что тему создал в нужном разделе. В машине я разбераюсь плохо, но мне хватает ,скажем так, мозгов понять разницу между хорошей работой двигателя и плохой. Проблема появилась относительно недавно, но по ряду причин не получалось уделить должного внимания. Суть проблемы - относительно плохой запуск двигателя , который сопровождается характерным "троением" и чёрно-синим выхлопом ,который меняется на белый, спустя 5 секунд после запуска. Плюс ко всему, отчётливо слышен запах выхлопа, который ранее (до появления плохого запуска) практически не чувствовался. Чтобы наглядно для вас продемонстрировать такой запуск, я нашёл видео на Ютубе, которое ну просто в точности отображает мой запуск. Не знаю как вставлять видео, а потому просто вставлю ссылку. https://www.youtube.com/watch?v=FhUr5Kl-afs&app=desktop Вопрос для знатоков, что меня ожидает? Если льёт форсунка, то в какую сумму я влетаю? Форсунка ли виной? - Ваши предположения?! Со следующей недели буду прорываться на сервис для диагностики, но хотелось бы понять предварительно что меня ожидает. Заранее благодарочка за толковые советы. |
Re: Запуск двигателя М9R630 зимой.
Цитата:
|
Re: Запуск двигателя М9R630 зимой.
Цитата:
+1 Сизый дым, признак наличия масла. Белый перелив или неправильная работа цилиндра (может быть что нету нужной компресии). То что дым идет порциями а не более менее постояно показывает что проблема в одном или двух цилиндрах. Но это все только предположение, нужно делать диагностику, причем просто просмотр ошибок тут ничего не даст, нужно смотреть текущие даные. |
Здравствуйте друзья БУСОВОДЫ!
Прошу принять в свои ряды,и по возможности помочь советом. Вот недавно стал обладателем долгожданного бусика, и вот начались проблемы с запуском двигла.Симптомы следуюшие: Сначала холодный заводился -бодро,гарячий с натягом(газ в пол). через некоторое время и холодным перестал заводится.Со стартера. посоветовали спеца,ён сказал что это форсунки лягли, но с толкача почему-то завожусь практически с пол-тыка...советуют ремонт стартера сделать, типа он может блокировать открытие дросельной заслонки |
смотри давление топлива сканером, на прокруте стартером
|
Доброго времени суток "VECTRA 20" можно больше конкретики . что за сканер??? дизель у меня первый, отношусь к разряду... ну нравится мне такая хатка:oh:
|
диагностический сканер
тот что подключается к авто и считает данные и ошибки |
Усім привіт. Почав погано запускатися двигун. З чого почалося: встановив на планшет тойотівську прогу діагностування до елм327. Показує усе, навіть тиск у рампі і впорскування для кожної форсунки і положення егр у процентах. Проїхав з нею 15км, автівку заглушив, елм з роз'єма не витягнув, прогу не зупинив. І фсе: заводити- стартер маслав сек.3-4, до того було 0,5 сек. Завівся, поїхав, усі параметри що до, що опісля однакові, автівка як їхала, так і їде, помилок 0, свічки працюють. Коли було -7° він без свічок заводився краще, ті же 3 сек. Подивився на зчитувачі колен. та розподілвала- усе на місці. Аккум новий, маслає що звір, паливо вручну підкачував. Паливна система комон-рейл. Хто що підкаже?
|
Ап.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Re: Обсуждение ДВС Vivaro, Trafic 1.9 или 2.0 или 2.5 плюсы и минусы каждого.
Доброго ! Підскажіть як діяти?! Ситуація наступна. Рено Трафік 2.0 2010 рік, після примусового запуску акумулятора( прикурювання) потухла приборна панель. Запуск двигуна без плаку( ефір) не реально.( поки є плак- двигун запускається). Підключили діагностику (13 помилок ) - жодну стерти не вдалось. Читав десь, що можливо злетіли настройки иммобилайзера. Що скажете? Дякую
|
Як діяти?? А читатєлі помилок що кажуть? Помилка - несправність! А їх 13... і щей не труться, значить присутні. Потрібно усунути несправності і все наладиться. Можливо якісь з них не критичні, але цього ніхто не взнає поки тут хтось не відпишеться...
|
помилок вагон і тележка а які вони? треба самому вгатати? як на битві екстрасенсів)))))))))))
|
Читав на форумі, що можливо злетіли настройки иммобилайзера і не дає сигнал на мозги, і мотор типу у аварійному стані. Може бути таке?
|
У темі 2 долучень
Ось такі помилки і ще дві по радіо
|
Заповни профіль повністю, особливо місцезнаходження, може хтось поблизу відгукнеться на глянути. Наш люди є скрізь!
|
Re: Обсуждение ДВС Vivaro, Trafic 1.9 или 2.0 или 2.5 плюсы и минусы каждого.
Цитата:
провірю і оживлю а це не в тебе попалили блока пускачом...? 24 вольта вперли бо вже звонили |
Доброго всім. Траф підкинув чергову загадку-після зняття датчика на рейці відмовляється заводитись. Викрутив датчик,витер,продмухав. Була підозра на смоляне забруднення,вимив соплю з клапана на тій самій рейці. Нині,результат-нуль,стартер крутить,а дим з труби не йде. На форси подачі нема. Може його чим навернути?
Перестав вмикатись насос у баку. |
Заповни профіль, спочатку!
По колесах стучав чоботом? |
Цитата:
Попробуй Добавлено через 6 минут Цитата:
|
Всiм знову "здрассте". Траф так i не заводиться,подачi з бака нема. Комп"ютер висвiтив DF 072-слишком высокое значение RCO-клапан регулировки давления в камере/прерывистый. Датчика я викручував дарма,зрозумiв,але перед цим була проблема-глох на холостих,коли сам хотiв. Клапан на рейцi не впливав (перевiрено),форси помiнянi на перевiренi.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
То я неуважно прочитав. :vinovat: Тільки клапан тиску - не запобіжний, він постійно регулює тиск палива в рампі. І його некоректна робота призводить до багатьох неприємних наслідків. |
Вибачте, а чого ви туди копирсаетесь, де не знаете?
Зверніться до спеців, пару годин- і паліть солярку по трасі. |
Має людина бажання розібратись, в чому тут проблема?? хто хоче підскаже щось, хто не хоче той не каже.. Напевне форум для цього і є... Чи всі майстри народились із знанням роботи двигуна, топливної і електросистем??
|
Есть такая загадка,если мороз больше 10 , а сейчас и до тридцати доходит трафик заводится пару тройку секунд работает а потом резко глохнет, и потом чтобы вновь запустить нужно очень долго маслать стартером. Я уже и грушу накачивал и свечи по три раза прогревал и газку поддавать пробовал ни фига . ??????
|
Нічого не маю проти, але в процесі навчання можна і натворити щось, що і майстер за голову схопиться!)
Усім не ламатись . |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Паливна якраз та частина де треба їхати до кваліфікованого і перевіренного, з відповідним обладнанням. |
Цитата:
|
Цитата:
З 10 людей які попадають до любого спеціаліста хтось буде не дуже задоволений.. Ідеальних людей не буває |
Цитата:
ну то ще залежить яка людина звертається! |
хто по вашому є "кваліфікований"?
|
Цитата:
Була в мене на попередньому бусі проблема з паливною. Поїхав до кваліфікованого і багатьма перевіреного спеціаліста . День ковиряння нічого не дав. В принципі, по ходу роботи мене дещо здивувало, але, я довірився спеціалісту, та й я знаю, як відносяться до того , коли власник лізе в процес ремонту. Як виявилось, ковиряли не туди, хоча проблема була досить розповсюджена на тих моторах. По своєму результату я не можу сказати, що він поганий спец, але маємо те, що маємо ... |
Цитата:
Для трафа 1.9 и тд. запрошеное давление 320бар на холодную.... |
У мене 1.9 Запускається при -5 при 170 атм.. 320 уже на хх має.. При прокрутці стартером ніколи не бачив такого тиску...
|
У темі 1 долучень
Чи я щось плутаю?
|
Малое что сделал,поменял топливный фильр и купил новый акум, на утро завелась с пол пинка но и мороз ушел, позавчера было -18 а вчера уже +4 . Жду след.морозов.
|
Вітаю шановне товариство. Сьогодні ми з Трафом таки порозумілися і він завівся.Причиною виявився датчик на паливній рейці Bosch 0 281 002 522. Короткий екскурс-двигун почав глухнути на холостих,час для цього обирав сам,на педаль газу не реагував. Перевірка клапану на рейці не дала резалту,форсунки поіхали на стенд і були замінені (дві лили в "обратку"). Але дефект не пропав. Далі був викручений,дродутий та протертий саме той датчик,після чого двигун не захотів запускатись і перестав працювати насос у баці. Двадцять хвилин пішло на заміну рейки (окрема подяка хлопцям з Луцька,які надіслали рейку взборі) і я знову на ходу. Дякую всім за увагу.
|
Цитата:
Довго не був на форумі, а так би допоміг. Маю і форсунки і датчик тиску в наявності. )))))) Треба було діагностикою дивитися тиск і дефектувати датчик тиску. Тоді все швидше визначається. |
Сегодня-завтра морозы до -20,будем проверять.
|
Може комусь згодиться... Мотор 1,9 на гарячу став дуже погано заводитись, на холодну заводився як і раніше( на 5-му оберті двигуна). Якщо дуже добре піддати газу( з гарним підхватом мотору), пару раз машина глохла з індикаторами CHECK+STOP, і помилкою P0190. Перевірив аварійний клапан в рампі, все в нормі, ні каплі на ХХ. Форсунки злив в обратку на ХХ 90-80-70-65. Все ясно, форсунки на реставрацію мультиклапанів. Щоб зтерти помилки, і дивитись тиск в рампі купив OpCom. OpCom виявився "тормозом", видавав інформацію про тиск в рампі( і інші параметри) з лагами в 4-5 секунд. Вже повернув продавцю( чи може він і повинен так працювати??). Приловчився міряти приблизний тиск в рампі простим мультиметром. На датчику тиску центральний дріт є сигнальним, підключився до нього. Тут треба обережно, щоб не коротнути на масу, бо можна пошкодити як сам датчик, так і ЕБУ. При заглушеному моторі і включеному запаленні мають бути покази 0,5 Вольт, це означає, що датчик справний, тиск в рампі 0. Крутимо стртером, щоб мотор завівся, для запуску потрібно щоб мінімально стало 0,8 Вольт. На ХХ 1,25-1,30. Коли вже поставив зроблені форсунки, в русі зловив покази максимум 4 Вольт. Це було при гарному "підхваті".
І ще раз запитання по ОрСом-у, це нормально, що він так тупить, чи ні? |
Відповідь: Re: Проблемы с запуском двигателя.
Цитата:
|
Забув написати, що Віваро 2002 року, ЕБУ старий, без шини CAN.
|
Відповідь: Проблемы с запуском двигателя.
Привіт. Можливо у когось було щось подібне.
Віваро 1.9 2002р. на холодну не заводиться. Завів лише з допомогою бистрого старту, після чого протягом дня заводив без проблем Наступного дня, все те саме. - Форсунки не льють - тиск у рейці нормальний - помилок не виявлено (Після того як завів) Авто не троїть, працює рівно, тяга в нормі. В чому може бути причина? |
Тиск в рампі нормальний, то вже після того, як мотор завівся. Треба дивитись тиск при прокрутці стартером. Якщо буде менше 170 бар, ЕБК не дасть дозволу на запуск.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:19. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©