Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Упала педаль сцепления Виваро (https://busovod.ua/showthread.php?t=11146)

Gennadij 30.12.2016 11:07

Re: Упала педаль сцепления Виваро

Привет бусоводам! Примите в свои ряды. Это мое первое обращение на этом форуме. Может есть ответ, прошу прощения, не нашел.
Проблема: не полностью возвращается педаль сцепления. Приходится возвращать принудительно.
Беглым осмотром обнаружил подтекание главного цилиндра сцепления возле штока от педали.
Вопросы: 1 как он снимается
2 насколько реально его ремонтировать? на него есть ремкомплекты. https://avto.pro/catalog/renault/tra...pleniya-m1296/

Devid 30.12.2016 15:41

Цитата:

Допис від Gennadij (Допис 398363)
Привет бусоводам! Примите в свои ряды. Это мое первое обращение на этом форуме. Может есть ответ, прошу прощения, не нашел.
Проблема: не полностью возвращается педаль сцепления. Приходится возвращать принудительно.
Беглым осмотром обнаружил подтекание главного цилиндра сцепления возле штока от педали.
Вопросы: 1 как он снимается
2 насколько реально его ремонтировать? на него есть ремкомплекты. https://avto.pro/catalog/renault/tra...pleniya-m1296/

ремкомелекта нет. оригинал в наличии

MaseLL777 30.12.2016 19:04

Всім привіт)) сьогодні мені дістався перед новорічний подарунок))
Машина простояла два дні бо я трошки святкував і сьогодні зранку вирішив що треба проїхатись помагазиних) але не тут то було )) сів в машину ще не завів навіть натиснув на педаль а вона впала)) назад я вже її рукою поставив)) з передачі зкинув думаю пробую завезти.. завів .. все ніби нічьо.. переїхав з другом всі сервіси, всі гаражі де в нас займаються ремонтом всюди черги плюс завтра майже ніхто непрацює..
В чому причина я без поняття) Два дні назад їздив все було добре.. правда вже давненько на холодну перша передача трошки погано включалась.
на перший вигляд нічьо ніде не тече (під машину не лазив) в бачку з рідиною все добре (все по рівню) нічьо ніби нікуди не втікає..за цілий день рівень такий який і був..
Перечетав вже купу всього але покишо свого випадку незнайшов
Renault Trafic 2010 р. 2.0
Педаль щеплення назад вернути можливо лише рукою)

olexa 30.12.2016 19:53

Цитата:

Допис від MaseLL777 (Допис 398389)
переїхав з другом всі сервіси, всі гаражі де в нас займаються ремонтом

І Вам не кашлять! А де саме це "в нас"? А то якесь хи чи ху...

MaseLL777 30.12.2016 23:19

Цитата:

Допис від olexa (Допис 398395)
І Вам не кашлять! А де саме це "в нас"? А то якесь хи чи ху...

В нас це у Львові)) немає просто можливості загнати машину томушо її як тянути то так шоб за день зробили .. а так як перед новим роком то всюди черги і проблема незнати в чому..
я думав може хто підкаже яб сам глянув може проблема незначна і яб сам її усунув
Всіх з наступаючим)))))

wasya 31.12.2016 12:25

Цитата:

Допис від olexa (Допис 398395)
А де саме це "в нас"? А то якесь хи чи ху...

Цитата:

Допис від MaseLL777 (Допис 398415)
В нас це у Львові))

О..,не знав,шо я в ХУ..області живу:D
всіх з наступаючим !

ПавелК 31.12.2016 13:02

Цитата:

Допис від wasya (Допис 398424)
О..,не знав,шо я в ХУ..області живу:D
всіх з наступаючим !

Декомунізація ! )))
З Наступаючим !

MaseLL777 06.01.2017 15:59

Прийшлося замінити вижимний
Коли знімали коробку я сам на свої очі бачив що вижимний в середині в коробці не був взагалі прикручений:shock::shock::shock: це попередній власник :oh: :oh: :oh: це просто нема слів........
ні один з двох болтів не був прикручений:dash2::dash2::dash2::dash2:

Добавлено через 5 минут
Цитата:

Допис від MaseLL777 (Допис 398911)
Прийшлося замінити вижимний
Коли знімали коробку я сам на свої очі бачив що вижимний в середині в коробці не був взагалі прикручений:shock::shock::shock: це попередній власник :oh: :oh: :oh: це просто нема слів........
ні один з двох болтів не був прикручений:dash2::dash2::dash2::dash2:

І доречі якщо хтось сам захоче поміняти вижимний чи взагалі щось робити з коробкою чи щепленням на моторах 2.0 tdi то я вам дуже співчуваю:stop::stop::stop::stop::stop::stop:
Самому до коробки не добратись краще їдьте на сервіс або до своїх майстрів але якшо той майстер до того немав діла з 2.0 то знайте щоб туда добратись потрібно або знімати балку або повністю всю морду а морду на таких машинах ще треба знати як знімати...
;)

Ключик 06.01.2017 17:08

MaseLL777, а морду на таких машинах ще треба знати як знімати... Недавно знімав генератор на 2.0, 20хв і морда розібрана.

димончик 07.01.2017 06:25

Цитата:

Самому до коробки не добратись краще їдьте на сервіс або до своїх майстрів але якшо той майстер до того немав діла з 2.0 то знайте щоб туда добратись потрібно або знімати балку або повністю всю морду а морду на таких машинах ще треба знати як знімати...

не має значення модель мотора, чи то 1,9, 2,0 чи 2,5 все одно кращче підрамник дьоргати, можна і мордаху розібрати, але долізти до "задіх" болтів кріплення КПП та для зняття напіввісєй , комфортніше без підрамника

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

ні один з двох болтів не був прикручений

зовсім не було, чи не зажаті?

Devid 07.01.2017 12:25

не нагоняйте жути. парни в залещиках коробок снимаю за 30 минут! на яме. без подъемника. без разбора морды. так шо отак.

olexa 07.01.2017 13:57

Цитата:

Допис від Devid (Допис 398957)
не нагоняйте жути. парни в залещиках коробок снимаю за 30 минут! на яме. без подъемника. без разбора морды. так шо отак.

Ну так і було сказано, що
Цитата:

я вам дуже співчуваю

і

Цитата:

краще їдьте на сервіс або до своїх майстрів

Я з цим, особисто, абсолютно згоден! Одне діло смикати коробки щодня по кілька штук і зовсім інше, смикнути її один-єдиний раз за роки володіння авто. Чи я помиляюсь?

MaseLL777 09.01.2017 22:20

Цитата:

Допис від димончик (Допис 398937)
не має значення модель мотора, чи то 1,9, 2,0 чи 2,5 все одно кращче підрамник дьоргати, можна і мордаху розібрати, але долізти до "задіх" болтів кріплення КПП та для зняття напіввісєй , комфортніше без підрамника

Добавлено через 1 минуту

зовсім не було, чи не зажаті?

Болтів зовсім не було(((

Добавлено через 2 минуты
Тепер про старий вижимний той що замінили)
вирішив глянути я до нього виявилось що вся причина в сальнику який просто розслоївся і застряг на дні вижимного(

Турыст 11.04.2017 18:55

Добрый вечер, сеньеры. Сегодня эта опция "упала педаль" случилась у меня. Геройски, с кучей звонков, всем, кого знаю на первой дотянул до Житомира. Визуальный осмотр мастера дал первое заключение, что масло из коробки через левый сальник вытекло. Какая то втулка зажата, состоится замена чего-то в коробке. Работает вперед только первая передача. Так вот вопрос. Может упасть педаль при такой проблеме или это бинго!? На выжимной я тоже попал?

shuma34 11.04.2017 19:27

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 407916)
Добрый вечер, сеньеры. Сегодня эта опция "упала педаль" случилась у меня. Геройски, с кучей звонков, всем, кого знаю на первой дотянул до Житомира. Визуальный осмотр мастера дал первое заключение, что масло из коробки через левый сальник вытекло. Какая то втулка зажата, состоится замена чего-то в коробке. Работает вперед только первая передача. Так вот вопрос. Может упасть педаль при такой проблеме или это бинго!? На выжимной я тоже попал?

Буено ночес аміго!
Думаю що проблема з КПП не зв"язанна з вижимним.
Мисля така- Попандос на ремонт КПП. І вижимний. А далі буде видно. Корзина, діск.
Хоча ... в житті різне трапляється.
Как говорят патологоанотоми- " Вскритіє покажет."

Крымгид 11.04.2017 19:58

Цитата:

дотянул до Житомира.

Проклятое место для туристов и гидов :friends:

В июне, будучи в дороге, тоже попал на замену выжимного а Житомире. Обошлось в 3 с лишним (около 1,5 выжимной и 1,5 работа)

Больше всего злости оттого, что через полгода тот выжиной (типа оригинал же) уже забраковали - пришлось ставить новый.

mehanik 11.04.2017 20:25

Цитата:

Допис від Крымгид (Допис 407922)
Больше всего злости оттого, что через полгода тот выжиной (типа оригинал же) уже забраковали - пришлось ставить новый.

Опять в Житомире?;)

Турыст 11.04.2017 22:48

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 407919)
Буено ночес аміго!
Мисля така- Попандос на ремонт КПП. І вижимний. А далі буде видно. Корзина, діск.

Здоров дядьку. Щось я не можу сприйняти "польот вашой мислі". Я тобі телефонував. Гальмівна ридина на місті. Я навідь долив з горкою при тобі, по телефону.))) Чому і те, і те тоді? Тут така хрєнь незрозуміла для мене. В коробці, що немає датчика рівня масла??? І виходить, що гальмівна ридина, це датчик для вижимного (ну то такє). Як що так, то далі по фото.

shuma34 11.04.2017 22:53

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 407952)
Здоров дядьку. Щось я не можу піймати "польот вашой мислі".

А шо тут понімать?
"Вскритіє покаже".

Григорий Саныч 12.04.2017 07:42

Цитата:

При всем этом, вывод только один(если мастер прав) писец коробке,снимать КПП и смотреть состояние шестеренок,может и смысла нет ещё ремонтировать

Турыст 12.04.2017 15:06

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 407953)
А шо тут понімать?
"Вскритіє покаже".

Вижимний цілий. Диск так само. Коробка в процесі. Вже якась економія.

shuma34 12.04.2017 15:33

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 407993)
Вижимний цілий. Диск так само. Коробка в процесі. Вже якась економія.

А прикинь. Як кльово. Кажуть Тобі- попандос може буть, на те й на те.... А тут- звіздик. І одмазався, мешими втратами...

Лафффа! :)

Григорий Саныч 12.04.2017 18:44

Если масло вытекло,лафы не будет. По своему горькому опыту знаю,хотя.....

Турыст 22.04.2017 08:09

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 407919)
Буено ночес аміго!

Ну шо, Пророк? Порадили міняти.

shuma34 23.04.2017 00:29

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 409013)
Ну шо, Пророк? Порадили міняти.

Шо вам дядьку сказать?
Як що хтось дасть пораду- замінить автівку, то послухаєшся?

От же. Даю пораду- Купить з салону, нового бусика. :)
Пророчу в тому випадку (придбанні новогу буса) півроку безпороблеменої експлуатації. При у мові. Якщо бус весь цей час, буде стоять в дворі.:p

Турыст 23.04.2017 07:33

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 409067)
Шо вам дядьку сказать?
Як що хтось дасть пораду- замінить автівку, то послухаєшся?

От же. Даю пораду- Купить з салону, нового бусика. :)
Пророчу в тому випадку (придбанні новогу буса) півроку безпороблеменої експлуатації. При у мові. Якщо бус весь цей час, буде стоять в дворі.:p

Я їду до цієї цілі. Це мій 3-й бус. Хочу спробува амерікоса. Но цей шлях довгеньнкий. Зараз на вагах ще одна можливість в найближчому майбутньому зняти/поставити коробку за 1800. Буду продавати, майбутньому власнику більше родощів буде.

Турыст 25.04.2017 22:44

Перейшов на наступний рівень. Після ремонту коробки почало зажимати педаль счеплення (не відпускає, при швидкому перемиканні передач, наступна може не вмикатись одразу). Ніби не відпускає її. Сказали тросік (який майстер посадив на серветку), але він на місці і не регулюється. Вижимний не міняли, дали ще 20 тис.
Що підкажуть аксакали?

Василий Ш. 26.04.2017 08:11

Питання не зовсім зрозуміле. Не вертається педаль, чи не вертається ручка кпп? Якщо ручка то повинно трошки тугіше, але включатись. А якщо педаль ,то можливо повітря ще є. Коробку знімали, трубки роз'єднували... Корче попробувати прокачати зчеплення. В мене перед тим як вижимний потік ,то теж не завжди педалька зразу поверталась, і теж на 1.9. Свого роду антибукс був:D

Турыст 26.04.2017 12:22

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 409486)
Питання не зовсім зрозуміле. Не вертається педаль, чи не вертається ручка кпп? Якщо ручка то повинно трошки тугіше, але включатись. А якщо педаль ,то можливо повітря ще є. Коробку знімали, трубки роз'єднували... Корче попробувати прокачати зчеплення. В мене перед тим як вижимний потік ,то теж не завжди педалька зразу поверталась, і теж на 1.9. Свого роду антибукс був:D

Розмова саме про педаль. Її щось не відпускає там. Ті ремонтники ( це окрема тема про відгуки на сто) теж казали, що прокачається.

Eugene 26.04.2017 12:30

Цитата:

Допис від Турыст (Допис 409535)
Розмова саме про педаль

Там пружинка біля педалі є, свого роду сервопривод(підсилювач) яка також повертає педаль в первинне положення, глянь чи правильно встановлена, і чи взагалі встановлена, це раз і по друге чи не лопнув часом кронштейн педалі щеплення.

omnia0099 07.05.2017 18:29

День добрий.маю проблему з педалю щеплення,якщо пару днів неіздить, педаль на половину спущенна якщо проіхатись то трохи підніметься.Гідровижимний міняв 15 000 вже наїздив,тормозна рідина на місці.
Їздив на сервіс прокачувати не помогло(.
Через деякий час Op-com дав помилку
P0704 выключатель сцепления неисправность входной цепи
Заглянув до педаллі,коли відпущена то датчик не нажимає.
В чому може бути проблема?

ЗЕМЛЯК 08.05.2017 05:57

Была такая проблема,педаль не возвращалась, ездил с год, бесило:oh: Потом потек главный сцепы под ноги, когда менял, дай думаю сниму кронштейн педали посмотрю снял а он треснутый. Подварил, заменил главный прокачал и усе гуд. Думаю у Вас треснутый кронштейн.
omnia0099,

Григорий Саныч 08.05.2017 06:33

Или пружина лопнула в главном целиндре

Eugene 08.05.2017 14:53

Лопнув кронштейн.

omnia0099 09.05.2017 15:36

У темі 3 долучень
:Під рулем зняв заглушку з регулятором фар
Отримав доступ до кронштейна,ключами 16 и 15 зняв кронштейн з кнопкою включення щеплення,
візуально тріщин немає чи проблема в чорному основному кріпленні?

ЗЕМЛЯК 09.05.2017 18:32

Да, проблема в том кронштейне на котором крепится педаль. Отстегните шток главного, под капотом в районе вакуума помоему три болта, желательно с помощником. Вытащите пружинку, кронштейн снимется вместе с педалью. Смелее:yes3:

oleg9489 09.05.2017 18:49

Цитата:

Допис від ЗЕМЛЯК (Допис 410518)
Да, проблема в том кронштейне на котором крепится педаль. Отстегните шток главного, под капотом в районе вакуума помоему три болта, желательно с помощником. Вытащите пружинку, кронштейн снимется вместе с педалью. Смелее:yes3:

Странно...Когда переделывал с робота ...усиливал кронштейн ,почти год без проблем..а щас педаль не полностью возвращается..прокачал 2а дня хорошо ,а потом через раз:oh:

igrok960 09.05.2017 18:54

omnia0099,Педалька через раз не возвращалась,не хватало буквально 5 грамм. Уже вошло в привычку ногой возвращать педаль сцепы,при осмотре трещин на кронштейне нет,подтеков тоже.
Кронштейн при проверке был отпущен,после обтяжки на педаль ни какой реакции.
Поставил временно слабенькую дополнительную пружинку,зацепил от педали до кронштейна.
Все началось после буксования в песке,застрял в лесу и сильно не хватало лебедки :) Еще зашумел выжимной и через время на удивление перестал шуметь.

ЗЕМЛЯК 09.05.2017 19:22

oleg9489, Если кронштейн усилен, а оно через раз, то это не ваш случай. Скорее всего воздух, внимательно осмотреть на предмет подтеков.

shuma34 09.05.2017 19:47

Цитата:

Допис від ЗЕМЛЯК (Допис 410522)
oleg9489, Если кронштейн усилен, а оно через раз, то это не ваш случай. Скорее всего воздух, внимательно осмотреть на предмет подтеков.

Е-а!
Різне буває. І не завжди підсос. Хоча це і не виключенно...
Посилення кронштейну в районі кріплення до кузова (три болта) не завжди дає очікуваний результат....
Протрахався з не одним кронштейном, поки докумекав, в чому ще й справа.....
Хто знає мене і номир тіліпону. Телефонуйте, розповім. Хто не знає та і не знайомий, кидайте в касу форума, полтішок, на благодійність. Тоді вже і продовжим діалог. ;)

omnia0099 09.05.2017 19:51

У темі 3 долучень
Ну потратив ще дві години і відкрутив,добре.що було кому допомогти відкрутити з під капота.На кронштейні пару тріщин(

Piric 09.05.2017 20:05

shuma34, :oh:

ЗЕМЛЯК 09.05.2017 20:27

omnia0099, Дальше понятно что делать. Все у Вас получится:yes3:

shuma34 09.05.2017 20:47

Цитата:

Допис від Piric (Допис 410531)
shuma34, :oh:

Шо?
Жалко полтішок, на благодійність?
Є у нас хрещеник, пацанчик з Бердянську...... Якщо не в темі.... То -так. можна і смайли- рука морда кидать.
Камрад з Сумів, велисопед для того пацанчика зробив, трьхколісний.
Інклоли форумчани гроші підкидаюють для вирішення проблем з лікуванням.... Не один раз, цей хлопчина, оперувався в Харькові...
Мама померла. Тягар лежить на батьку. В кассу будь ласка кинте грошенят. На лікування БОГДАНЧИКА. А потім вже смайли рука- ліцо викидуйте....

Piric 09.05.2017 21:23

shuma34, Ні мені не жалко , і мені не цікаво що ви знаєте про кронштейн , а рука в лице тільки тому що від вас що не порада то "приїздіть зробимо" (за гроші звісно) а написати щоб камрад міг відремонтуватися своїми силами зась.Я звісно тут новенький і не всі теми раніше перечитав з вашими порадами але за той час як я зареєструвався склалося таке враження . Думаю це не та тема де про це розмовляти.
P/s Про Богданчика дійсно був не в темі .

shuma34 09.05.2017 21:35

Цитата:

Допис від Piric (Допис 410548)
Думаю це не та тема де про це розмовляти.

Нууууу.
Тоді мовчимо.....
https://busovod.ua/showthread.php?t=...EA%E0%F1%F1%E0

omnia0099 13.05.2017 22:08

Кронштейн заваренний і поставлений на місце.Я не взнав педальку.Відчуття,що весь час іздив на тріснутому кронштейні))

Александр guriev78@i.ua 27.01.2018 21:55

Добрый вечер! Сегодня у меня случилась неприятность. на работающем моторе не могу включить передачу. ехал по переулку, переключался, все было ОК. а потом тупо не включается и все. Педаль не упала. Завел на второй передаче и так доехал домой. у машины пробега по спидометру 314000 и предыдущий хозяин говорит что главный сцепления не менял. Подтеков под машиной нет. Кронштейн тоже вроде целый. Подскажите пожалуйста что это за проблема

AK Andrew 27.01.2018 22:15

Посмотри под капотом не слетела ли верхняя тяга с коробки, частая проблема. Если слетела, то копай на форуме, инфы полно ))

Romaha55 28.01.2018 12:12

а якщо не злетів то може і циліндр перепускає туди і назад..

Александр guriev78@i.ua 28.01.2018 14:35

поменял главный сцепления(новый), ничего не изменилось. Еще вопрос, а какую роль играет круглая шайба, сразу за Главным. Мы ее убрали, не знаю правильно ли

D.A.D 28.01.2018 15:00

Цитата:

Допис від Александр guriev78@i.ua (Допис 427784)
Добрый вечер! Сегодня у меня случилась неприятность. на работающем моторе не могу включить передачу. ехал по переулку, переключался, все было ОК. а потом тупо не включается и все. Педаль не упала. Завел на второй передаче и так доехал домой. у машины пробега по спидометру 314000 и предыдущий хозяин говорит что главный сцепления не менял. Подтеков под машиной нет. Кронштейн тоже вроде целый. Подскажите пожалуйста что это за проблема

А на заглушеном моторе передачи переключаются?
Если на заглушеном моторе нажимать на педаль сцепления, то слышно как работает механизм сцепления, это если открыть капот и слушать (слышно в районе сцепления шум от движения выжимного) .

Александр guriev78@i.ua 28.01.2018 17:12

на выключенном моторе передачи включаются. Шум из под капота при выжимании сцепления слышен

Vet 29.01.2018 08:09

Цитата:

Допис від Александр [email
guriev78@i.ua[/email];427858]поменял главный сцепления(новый), ничего не изменилось. Еще вопрос, а какую роль играет круглая шайба, сразу за Главным. Мы ее убрали, не знаю правильно ли

Круглая шайба то демфер сцепления, снижает ударные нагрузки на рабочий и продлевает его жизнь

Александр guriev78@i.ua 29.01.2018 09:03

А он как-то может влиять на сцепление?
отсутствие демпфера может как-то снижать давление на рабочий сцепления?

Vet 29.01.2018 09:32

Цитата:

Допис від Александр guriev78@i.ua (Допис 427966)
тсутствие демпфера может как-то снижать давление на рабочий сцепления?

нет

Александр guriev78@i.ua 29.01.2018 16:51

В общем, отогнал машину мастерам, те сказали что проблема с сцепление. Готовится к диску с корзиной, а далее по вскрытию. Я немного расстроен. машина у меня около месяца, и тут такая "подача"...

Romaha55 29.01.2018 19:48

ну від такого ніхто не застрахований.. зате після заміни тисяч 200 не треба буде туди лазити (до сцеплення) заодно можна сальник задній поміняти.

Александр guriev78@i.ua 29.01.2018 20:48

Ага, работает давний принцип. Пока после покупки не вложишь минимум 500 чужих президентов дела не будет.

Eugene 29.01.2018 20:56

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 428022)
можна

Треба, ціна, порівнянно, копієчна.

Александр guriev78@i.ua 30.01.2018 19:27

Обломаны два болта крепления корзины

Romaha55 30.01.2018 19:49

ух ти.. подарок старого власника?

Александр guriev78@i.ua 31.01.2018 14:04

Скорее всего мастеров, которые перетянули болты и порвали резьбы. Предыдущий владелец не обманул. сцепление и корзина новые.

sobol 15.02.2018 09:38

всім доброго ранку. вчора заїжджав на подвір"я- все було добре.... зранку педалі зчеплення не стало. тобто вона впала, але впала без жодних зусиль, на самій пружині. таке враження, ніби головного взагалі нема. рідина в бачку присутня, підтікань нема. думав зняти головний, але не бачу, як саме то робиться. з салону бачу тільки шток, з моторного відділення тільки трубку з шайбою. підкажіть, яким макаром він знімається?

moc1968 15.02.2018 16:01

Может на пидальке слететь с яблочка.а может накрится сам цилиндрик недавно такое было цена вопроса 800гр. и полчаса времени на замену.

sobol 15.02.2018 17:33

обійшлось прокачкою. головному поки що нічого не бракує. у відділенні щеплення в гальмівному бачку не було рідини. мабудь робочому настає смерть. десь підтікає......

moc1968 15.02.2018 17:57

Смотри в салоне уходит под обесшумку .

sobol 15.02.2018 21:16

moc1968, ніби не видно. Колись підтьоки були на стику коробки і двигуна. Після того вижимний не мінявся

vectra20 15.02.2018 21:36

хіба шо пробувати поміняти главний
а далі тіко вже сьём

sobol 15.02.2018 22:35

vectra20, поки лишу так як є. На снігу не комфортно працювати. Все одно найближчим часом треба їхати в Заліщики.
Питання в другому.... Чому вона до кінця на підіймається? Останній см. потрібно дотягувати ногою....

Витасик. 16.02.2018 09:20

Цитата:

Допис від sobol (Допис 429065)
vectra20,
Питання в другому.... Чому вона до кінця на підіймається? Останній см. потрібно дотягувати ногою....

Лопнул кронштейн. У меня такое было:)

sobol 16.02.2018 15:07

Витасик., можливо.... Бокових люфтів, правда, нема. Та й без циліндра під пружиною падала без заминок і посторонніх рухів

вите4ек 20.06.2018 21:22

Ехал в Краснодар на пол пути выжал сцепление и педаль осталась на месте , под тянул носком ноги на себя за день такое повторилось еще раз. Утром поехал к мастеру у видели на земле мал.пятно торм.жидкости коробка сухая а трубка гдето под капотом внизу мокрая. Вытерли тряпкой, нажимал раз 20 все норм нигде не видно течи, но за пять дней 100 грамм долил. Педаль не проваливается. К чему готовится? Все равно скоро выстрелит ремонт. Может у кого такое было, хочу чтобы запчасти лежали под сиденьем.

Василий Ш. 20.06.2018 21:37

К замене выжимного... Может ещё походит.... На 1.9 такое было, а потом рассс, и лужа под авто, педаль не возвратилась...

Nick 11 27.06.2018 11:26

У темі 2 долучень
Несколько дней назад сначала ощутил что педаль сцепления не возвращается самостоятельно, через несколько километров стали плохо переключаться передачи. Подъехав к гаражу не глуша двигатель открыл ворота, включил передачу и стал трогаться, в этот момент почувствовал удар в педаль сцепления, сцепление выключилось, педаль стала дубовой. Сцепление после этого перестало работать. Хорошо что все это произошло перед воротами гаража, Трафиканыч молодец, знает где нужно ломаться)))
Когда снял коробку то увидел что лопнула одна большая пружина и застряла между лепестками корзины и диском сцепления, поэтому выжимной и не мог продавить лепестки.

ko.maks 10.10.2018 22:37

Всем здрасти. Проблема значит случилась. Перестала возвращаться педалька сцепления до половины, на половину хода просто болтается сюда-туда, до этого пару дней назад начались какие то рывки при трогании с первой передачи при разгоне. Утром оценю состояние тормозной в бачке и под машиной.

Григорий Саныч 11.10.2018 03:22

Могла пружина в главном лопнуть

Vet 11.10.2018 07:22

Цитата:

Допис від ko.maks (Допис 440443)
Всем здрасти. Проблема значит случилась. Перестала возвращаться педалька сцепления до половины, на половину хода просто болтается сюда-туда, до этого пару дней назад начались какие то рывки при трогании с первой передачи при разгоне. Утром оценю состояние тормозной в бачке и под машиной.

смотри кронштейн педали

Gena-street 11.10.2018 09:18

У меня так главный помер(

вите4ек 11.10.2018 18:36

Я думаю это корзина, а там вскрытие покажет.вспоминай свой пробег. Мне говорили что сцепление ходит до 160т , я как купил машину на спидометре было 160 т и через 20 т оно у меня легло. Менял все , щас на спидометре 386т и думаю что это уже просто бонус 206т все таки . Корзина лук.

blackstalker 11.10.2018 19:09

Цитата:

Допис від вите4ек (Допис 440466)
Я думаю это корзина, а там вскрытие покажет.вспоминай свой пробег. Мне говорили что сцепление ходит до 160т , я как купил машину на спидометре было 160 т и через 20 т оно у меня легло. Менял все , щас на спидометре 386т и думаю что это уже просто бонус 206т все таки . Корзина лук.

в мене 340 тис і теж торба приходить йому,буду міняти на днях

Димич 11.10.2018 20:33

160 т и менять сепление, мечтаю, ща 85 и под замену, буксует гружоным даж страшно, ставил реставрацию реношную, хотя, как Степаныч сказал "машинка мочная", весь лес ему дымком испортил пока прошивку подбирали.

вите4ек 12.10.2018 19:48

Тут еще есть фактор, товарищ по Москве перевозками занимается, пробег 400т и уже 4комплект сцепления. (пробки).

Vezd 25.04.2019 11:36

Цитата:

Допис від Женя (Допис 153300)
Опель виваро 2.0 CDTI. Упала педаль сцепления, на сервисе поменяли главный цилиндр сцепления это результатов не принесло опять проваливается педаль и пропадает тормозная жидкость. Единственное что помогает постоянно прокачивать сцепление но этого хватает максимум на 2 дня. Прошу совета

была подобная проблема, но похоже мне больше повезло с ремонтниками, у нас в городе заехал на СТО по Промышленной при магазине AVP https://busovod.ua так там быстро заменили цилиндр и жидкость и всё ок :)

mehanik 25.04.2019 17:32

Цитата:

Допис від Vezd (Допис 449411)
была подобная проблема, но похоже мне больше повезло с ремонтниками, у нас в городе заехал на СТО по Промышленной при магазине AVP https://busovod.ua так там быстро заменили цилиндр и жидкость и всё ок :)

Похоже на рекламу:no-no:

Serj_1 15.05.2019 15:31

Приветствую.
Упал. Но частично поднимается.
Хочу начать с малого...
Подтекает штуцер, что входит в пластик, тот что входит в коробу. Гуглы пишут, что надо уплотнителя поменять.так вот, подскажите, как выдернуть тот "быстросьемный" штуцер. Отломал кусок пластика (там типа прорези на четверти), но не пошел. Боюсь дальше поломать.
И, чтоб два раза не вставать... Отета трубка, что от бачка идет, частями продается, или вся в сборе?
Бо штуцер для прокачки закис.
:notworthy:

Vuyiko 15.05.2019 20:41

Если сломали пластик, то далее только замена его. При прокачке держать не будет. А чтобы его снять, нужно было скобу стопорную удалить.

Турыст 13.06.2019 19:44

У темі 1 долучень
Этот пластиковый штуцер состоит из двух частей. В одну часть входит равальцованая трубка от прокачки, другая часть входит в коробку. Должно вроде быть две скобы. У меня была одна. Важно правильно одеть скобу штуцер/коробка. В моем варианте трубка от прокачки поломалась прямо на развальцовке. Сняли, развальцевали на соединении двух пластиков. Запечатали. Держит. В середине между пластиками прокладка. Я потерял, тоже колхозил. Фото прикрепляю.

sobol 13.06.2019 20:17

Там має бути стопор, такий, як йде не форсунки. В мене воно загубилось після заміни вижимого, що не робив- все марно. Поставив його, забув про поломку зчеплення

Viach.beloff 20.06.2019 00:19

Несколько раз падала педаль сцепления. Иногда в ходу, один раз в гараже. Поменял главный цилиндр сцепления, старый при осмотре подтекал. Пару дней поездил, снова упала. Самое интересное в ходу упала, остановился, рукой педаль покачал, качков 20-30, снова нормальной стала. После этого км 100 проехал, все нормально, правда педаль не полностью подымается, больше половины. Течи нигде нет, ни под коробкой, ни на шлангах и соединениях. Прокачивал несколько раз, разными способами. Мастер один говорит, что выжимной надо менять, с ним корзину и диск. Другой, говорит ,что выжимной умирает сразу. У меня шумов нет , скорости переключаются нормально. Уже пару месяцев так мучаюсь. Не знаю , что делать. Если бы был шум, течь снизу, то сразу менял бы выжимной, а так не знаю что делать. Помогите советом, спасибо.

Vet 20.06.2019 07:48

Цитата:

Допис від Viach.beloff (Допис 450950)
правда педаль не полностью подымается, больше половины.

кронштейн педали смотри

Лупатий 2,0 28.08.2019 14:16

Re: не полный возврат педали сцепления

Цитата:

Допис від ozalisk (Допис 274989)
Так, там знизу незручно підлазити. У мене рідний стояв, але в звязку з тим, що я мав звичку натискати педаль трохи вперед і вправо (лівою ногою) педаль злітала з тої осі, навколо якої вона крутиться. В принципі, якщо захотіти то заглянути туди можливо. але треба з фонариком і лежачи потилицею на підлозі там де зазвичай стоять п'яти.

відкривайте панельку опуска фар.
тоді бачиш вісь педалі.
я собі поставив штопорне кільце типу совдеп. замість їхньої бляшаної з 2013 проблем немає

Бендер 09.09.2020 21:21

Цитата:

Допис від Serj_1 (Допис 449940)
Приветствую.
Упал. Но частично поднимается.
Хочу начать с малого...
Подтекает штуцер, что входит в пластик, тот что входит в коробу. Гуглы пишут, что надо уплотнителя поменять.

Называется "Сальник трубки сцепления высокого давления на Renault Trafic"
код 2156.15

https://c.radikal.ru/c34/2009/79/1050ffd62cf7.jpg

Самая засада в том, что сальник этот копеечный, но пока по почте придет, дня три машина на приколе стоит))

Nick21 09.09.2023 20:45

Упала педаль сцепления. Причина: лопнул регулятор на гидро трубке. Соединил штуцером. Вопрос: какую функцию выполняет регулятор? Не могу найти ответ. Прокачал сцепление доехал нормально.

Postdove 09.09.2023 21:07

Ця штука зветься "демпфер". Ось тут можна почитати https://busovod.ua/showthread.php?t=...EC%EF%F4%E5%F0

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:29.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©