![]() |
Re: Тормозные колодки Трафик-Виваро.
ставив на попередні авто і на цю поставив 2 дні тому наварку-ходять добре зауважень не має користуюсь послугами одних людей (близько 10-ти років) р-н Лівобережки Київ вартість перед 250 грн заміна 120
|
Цитата:
Кстати сменил АВЕ - стояли сзади, как по мне быстро сносились (35 ткм), хотя может субъективно, т.к. одна сторона изношена, а вторая на 70%.Но не пищат и не пылят. А вот ICER очень пыльные, диски были всегда грязные. |
У темі 2 долучень
Всем доброго,а я себе установил на бус,на перед и зад,тормозные колодки фирмы TRANSPORTER написано на сайте франция,дешевле даже китайских,и вы знаете довольно они не плохие,не пищат,машину хорошо останавливают,не знаю сколько на них проеду км,но я доволен.И еще пришлось изготовить зажимной ключ для зажима заднего супорта с прокрутом.
|
про ключик можно по подробней
|
Цікавий ключик
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
Цитата:
|
я колись (до покупки набору для супортів) спиляв стару головку.. але не зручно чесно кажучи
|
Ехал и услышал скрежет сзади, правая задняя сторона колодок в ноль до железяк. Год назад менял подшипник так как клинил супорт и по ходу вся смазка сгорела и на сухую он тупо умер. Щас поднял и опять колесо болтается я думал гудит коробка. Заказал подшипник СНР и колодки фенокс сказали типа Германия но делает Белоруссия .
|
Цитата:
Беларусь!!! |
Re: Тормозные колодки
Цитата:
|
очередная реклама
|
Всім привіт. Хочу для профілактики передивитись, змазати тормозні циліндрики і направляйки супортів. Ато нагріваються шо шкварчить... І гальма якісь в'яленькі стали.
Так от для супортів смазка є TRW, а як бути циліндриками ? Є якісь перевірені засоби ? |
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Саме вона
|
Всім привіт. Ітак, профілактика, смазка направляючих супортів, поршеньків не допомогла. Досить проїхати 30км, і передні диски шкварчать ... як мопед. Задні не так, але теж гріються.
Проконтролюйте при можливості, як на ваших авто, відпишіться. Думаю це не є нормально. Якби десь підклинювало, не поверталося назад, то грілося б одне колесо, а не всі. Або не два. Які можливі причини? Тормозні диски і колодки були замінені десь 10тис.км. Знос передніх колодок ~1/4... Добавлено через 3 минуты До речі тормозуха 110тис.км не мінялась...:vinovat: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Мож дійсно тормозуху варто замінити. |
Цитата:
|
Може бути причина в головному тормозному: або манжети, або перепускнi отвори перекритi...
|
Цитата:
|
АВЕ проехали 50 000 км
купил еще такие и с ними продал по сроку 2 года |
Ну, знайшов я час перевірити всю систему. Знімав всі колеса, передивився направляйки, поршеньки, все грає. Помічник за руль, при натисканні на педаль поршеньки вільно виходять, і без ніякої допомоги повертаються. До супортів питань немає.
Зняв головного циліндра, злив тормозуху, чесно кажучи була "бяка". Промив, продув, канали чисті, вільному проходженні рідини нічого не заважає. Профілактика зроблена, прокачав десь по 100гр рідини через кожен супорт. Думаю можна вважати що рідина замінена. А диски всеодно гріються... Поки дав спокій. Скоро перезуватись, заміню колодки, може щось зміниться. |
Цитата:
|
Цього не скажу... Зазор регулюється, який повинен бути?
|
Цитата:
|
В принципі передбачував таку ситуацію, до рівня не доливав. Тепер авто просить долити, якщо десь зупинитись згори...
|
то что просит то такое .... а по факту так же греется?
|
Цитата:
|
Все привет, летом менял задние тормозные диски и колодки, проблема была в выборе дисков, так как в основном они в сборе с подшипником и кольцом АБС идут, проблема что в недорогих дисках( от 1200 грн. mayle, abs, lpr) стоят неизвестные подшипники, единственный бюджетный вариант с подшипником snr есть, тормозные диски metelli, стояли мне по 950 грн (на что был удивлен) + колодки взял той же фирмы за 360грн. и пока доволен, наездил около 10 тысяч, ни скрипов, ни пыли, обкатал после установки. Это не реклама, просто кто ищет диски с хорошим подшипником то советую рассмотреть за такие деньги. Поршня крутил ключиком от болгарки и одновременно придавливая сьемником крабом. Номер дисков если надо кому, коробки в гараже, напишите в личные сообщения я скину.
|
Цитата:
|
10 тис. не показник.. я міняв людям mayle і уже більше 30000 наїздили.. нині міняв троси на ручніку, дивився, ніби все нормально...
|
Номер подшипника такой как у оригинала, там все видно, я не нарикаю на других производителей, просто если снр отличный подшипник, то в мейле и других я не знаю какой вообще стоит да и переплачивать зачем.
Добавлено через 10 минут 23-0844 METELLI |
Подскажите когда надо менять тормозные диски по толщине? Кто когда менял?
|
Цитата:
|
Задние докатал до 8,5мм
|
Цитата:
|
Доброго дня. Гріються на передніх колесах диски і супорта, що саме цікаве, то одне то друге. Що порадите? Opel vivaro.
|
Цитата:
Обслужити супорта , схоже закисло |
Цитата:
замінити змазку направляючих. приділити увагу циліндрикам та пильовикам. |
Можливо прокачка допоможе?
|
Цитата:
|
Цитата:
Це клинять супорти, причому не по направляйках, а по поршнях. Знімаємо супорти, повністю розбираємо, чистимо поверхні під поршень всередині. Якщо поршні дуже побиті корозією, купуємо більш дорогі ремкомплекти з новими поршнями. Якщо з корозії є кілька невеликих цяток, зачищаємо і беремо більш дешевий ремкомплект, без поршнів. При монтажі використовуємо мастило з ремкоплекту. Або тормозуху. Тормозні трубки по-нормальному відкрутити неможливо. Треба трохи зірвати штуцер з місця, і для відкручування обертати сам супорт. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:01. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©