![]() |
Re: Выезд за границу, оформление визы
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Третій раз шенген отримую сам, третій раз без проблем. Збираюсь податись на днях ще раз (поляки коли їх візу туристичну робиш вперше дають в строк, наступна - 2 річний мульт, хочу мульт).
1. Словаччина - мені, дружині по року мульт, мамі півтора роки мульт 2. Литва - мені (як раз міняв роботу) піврічний мульт, дружині річний мульт 3. Польша - мені під строк поїздки З документів - просто роблю все по списку на сайті Основне 1. заповнена анкета з наклеєною фотографією 2. бронювання готелю - якщо нема оригіналу (на Польшу і Литву не було), тоще виписка з банку про те що оплата пройшла - оплачував завжди 100% 3. довідка з роботи 4. брав завжди виписки з банківських рахунків польше не потребувала, інші вимагали 5. документи на авто 6. зелену карту на авто Все. Нікому нічого не переплачував - всі три рази платив по 35 євро. |
Цитата:
|
Цитата:
Шенген не перший, туристичний варіант на цю подорож получився найоптимальніший. п.4 і Поляки з осіні вимагають, за остінні 3 місяці + залишок на рахунку. |
два рази їздити не треба - невелика доплата і заказним листом тобі пришлють документи
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ну... передавай гроші - заплачу, код вишлю :))
|
В прошлом году приглашение стоило 350грн.,делал сам,получил мульти шенген на год.Паралельно делал родыч кума с киевской обл.,получил тоже годовую.
|
Цитата:
|
Хлопці, така ситуація.
маю їхати до польщі по робочій візі.Поляки хочуть щоб був з машиною. та і думаю щона початок мені так буде зручніше. Хочу взяти мамин ланос. Там тоновані вікна, мама власник, я вписаний в техпаспорт і в особливих відмітках пише "заставне майно відчудженню не підлягає" Брали в кредит і тоді так писали в техпаспорті. Як думаєте мене пропустять в Польщу |
Цитата:
1. тонування краще зняти з передніх вікон 2. на всякий пожежний заїдь в банк візьми довідку що кредит погашщено (якщо не погашено - візьми дозвіл на вмвіз) 3. зелена карта |
Цитата:
|
зрозумів так і зроблю.
Лист в мене є ще з 2010, думаю там нема строку давності |
доброго всім дня .
можливо хтось може підсказати : планую вести брата в Польщу на лікування. авто батька . я в техпаспорт вписаний . чи потрібно ще додаткове доручення від власника( батька) для виїзду за кордон ?якщо так то як правильно його оформити ? дуже відповідальна поїздка, брат інвалід 1 гр. тому хочу щоб не виникло, по можливості ,жодних непорозумінь в дорозі. |
Не потрібно жодної довіреності. Ти вписаний, маєш право їхати.
Страхівка тільки оформити. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:40. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©