![]() |
Цитата:
|
Ну відносно Турана я так сказав. Мені більше подобається Грандіс, але її теж навряд чи брав би собі.
Запитання виникло, я зараз дивлюсь паралельно і на старіші авто, (Віто) і помітив одну деталь, у них у всіх колір подушки безпеки на рулі відрізняється від кольору самого руля. От мене і цікавить невже вони всі биті і подушки замінені? Чи то так з заводу? |
В старих Віто в 638 кузові там таке попадається дуже часто як і в спрінтерах до 2007, а вот в 639 кузові не було такого, там однакове повинно бути, або просто не я попадав.
|
Nazar, ты я смотрю уже автодилером стал :) Можно заказать у тебя авто?
|
Цитата:
|
А що скажете за такого звіра? http://auto.ria.ua/auto_peugeot_5340762.html
Якось мені боязко брати француза за такі гроші... Цікаво почути відгуки за марку і дану модель. |
electron, тоже прикольный - но опять -цена.... за такие деньги можно поискать
|
Цитата:
И ИМХО: Искать и покупать лудше грузовика. Потом переделывать его в пасажира ПОД СЕБЯ! А не как его переделал гонщик, перекупщик, Вася с хутора... Да и к хлопотам по переоборудованию продавек полюбому докинул свои 300-500 баксов сверху. Да и пока машина в грузовом исполнении? Она вся на виду. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Не можу знайти яким саме вимогам має відповідати автівка, щоб митники повірили що вона вантажна? Має бути перегородка, відсутні місця кріплень крісел ззаду водія, відсутні місця кріплень пасків безпеки, відсутні бокові вікна. Це всі умови чи є ще якісь, а можливо деякі можна упустити. Нехочеться замовити вантажівку, а потім розмитнювати її як пасажира, через якусь фігню.
|
Найважливіша вимога це щоб в документах на машину писало, що це є вантажний автомобіль, а не пасажир. А вот решта це вже діло техніки.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А задні двері можуть бути з склом? І як ставишся до автомобілів в якх стоять касетники? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...=7&tabNumber=2 от у цього касетний магнітофон. Я чомусь думаю якщо людина не полінувалася замінити магнітолу то і стан самої машини там має бути невельми...
|
Цитата:
|
У меня грузовик было со стеклом сзади.
|
Цитата:
|
Цитата:
Они либо остаютса, либо их тупо выдирают. То што мафон касетный? Ничё не глаголит. У меня стоит родной касетник, и ничего. Тут главное общая комплектация. Чем комплектуха меньше? Тем больший шанс што машина прошлую жизнь провела на фирме, которая экономила... Тут делаем выводы. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:55. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©