![]() |
Блін, тільки що знову не хотіла заводитись, аж за третім разом завів. На море їхати через тиждень- боюсь щоб в дорозі проблем не було.
|
Yarek, Хуже заводиться а горячию ии на холодную? Щетки стартера давно менял?
|
Цитата:
|
У темі 3 долучень
Цитата:
|
Yarek, вітання.
Можна підключити до компа, не думав, що у вас можуть бути з тим проблеми. За місяць маю бути в Мадріді, підключим.:D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Сьогодні мучився 15 хвилин поки завелася.Лампочка CHECK то горіла, то гасла. Потім погасла зовсів.Заїхав смоїм ходом до механіка, там запаркував і аж тоді заглушив. Попрпбував заводити- заводится без проблем. Раз 7 заводив- з пів оберта.Не знаю на що вже думати. Скоро жінка з дому вижене. Коротше залишив я її там.
|
Yarek, меняй
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
www.diezel.8m.net/diagn.html#CHAPTER3http:// Привіт, Yarek! Подивись може тут щось найдеш корисне.
|
Цитата:
|
І знову я зі своєю проблемою. Подзвонив мені сьогодні механік. Моя машина заводиться без проблем. Вже 3 дні в нього, він пробує заводити по кілька разів на день- без проблем заводиться. Коротше містика якась.В кого було щось подібне? Що хто порадить?
|
Yarek, когда машина стоит на месте и когда машина в движении - это две разных ситуации.
Банально свечи живые ? |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:00. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©