Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун паливна єлектроника (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Чистка колектора (https://busovod.ua/showthread.php?t=7569)

avval 18.05.2010 22:23

Nazar, де робив дыагностику-на гастело на гаражах? Непоганий електрік є на дрогобицькій на гаражах біля аеродрому. Паньків помоєму такі діла не рубає

Nazar 18.05.2010 23:13

Цитата:

Допис від avval (Допис 65237)
Nazar, де робив дыагностику-на гастело на гаражах? Непоганий електрік є на дрогобицькій на гаражах біля аеродрому. Паньків помоєму такі діла не рубає

Паньків не рубає однозначно він не по електриці, Юра той, що з ним робить тільки мені показав де вона знаходиться і все.
Діагностику не робив, показав мій бортовий, там ше були помилки але їх я позбивав, а вот ця появлюється постійно заново.
На дрогобицьку на Явір требуде заїхати всетаки хай подивляться, хто там робить? а то давно вже там не появлявся.

avval 18.05.2010 23:30

точно не пам"ятаю - в мене пацани з роботи із своїми бехами та мерсами (другої свіжості)постійно там завісают.Як спускаєшся з моста в бік дрогобича і завертаєш в наступний поворот за поворотом на аеродром.Але може заїдь на на гастело до тих сітроенщіків-може глюк.Хоча розіброти мотор і зібрати-може почало погано щось контачити або замикає десь проводка-відповідно падає напруга

Nazar 18.05.2010 23:41

Цитата:

Допис від avval (Допис 65243)
Як спускаєшся з моста в бік дрогобича і завертаєш в наступний поворот за поворотом на аеродром.

Ну та це Явір.
Цитата:

Але може заїдь на на гастело до тих сітроенщіків-може глюк.

На гастело требуде походу з Іваном підїхати, він там тих пацанів всіх знає, швиденько зроблять.
Цитата:

Хоча розіброти мотор і зібрати-може почало погано щось контачити або замикає десь проводка-відповідно падає напруга

Та проводку то не чіпало, це ще до того було, але проблема в тому, що я того датчика не можу взагалі знайти.

bozya 2008 19.05.2010 04:20

[
Цитата:

B]P1122 -
Низкое напряжение в цепи датчика положения дроссельной заслонки (TP). Народ SOS хто знає де та фігня знаходиться і як це рішити?[/B]
Назар,а где ты взял такое значение кода? Я посмотрел в своих книгах,там пишут:
1-я книга- Р1122-высокое абсолютное давление на впуске
2-я книга Р1122-клапан ограничения давления наддува,т.е пишут об одном и том-же,только в разной трактовке!
Проверь работу привода клапана перепуска ОГ!!!

Nazar 19.05.2010 09:35

Цитата:

Допис від bozya 2008 (Допис 65246)
Назар,а где ты взял такое значение кода? Я посмотрел в своих книгах,там пишут:
1-я книга- Р1122-высокое абсолютное давление на впуске
2-я книга Р1122-клапан ограничения давления наддува,т.е пишут об одном и том-же,только в разной трактовке!

В неті глянув розшифровку коду.

Цитата:

Допис від bozya 2008 (Допис 65246)
Проверь работу привода клапана перепуска ОГ!!!

Ок дякую. А можна малюнок де в нас той клапан знаходиться??? Це тей що заді турбіни?
І якщо є як воно там розбирається, а то до турбіни не дуже хочеться самому лісти не знаючи.

bozya 2008 19.05.2010 19:54

Клапан этот крепится сверху на коллекторе-от него отходит приводная тяга на турбину

Nazar 19.05.2010 20:59

У темі 2 долучень
Все розібрався, там є діафрагма вона виконує функцію клапана.
Та ну його нах, я третій раз не готовий знімати колектор, (хоть минулий раз вже зняв його за годину) але сама процедура зама. А я ще коли його мив старався не задіти той клапан щоб не пошкодити, а виявляється треба навпаки.

Стрілкою позначена регуліровка, можна нею збільшити пропускну здатність клапана?

На другому фото якась хрень на турбіні, що воно таке?

alexusaty 19.05.2010 23:05

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 65191)
Народ SOS хто знає де та фігня знаходиться і як це рішити?

это скорее всего у тебя изношен сам датчик. При резком повороте резистора (погазовке) пропадает контакт во и возникает ошибка
а стоит цей датчик под черной пластмассовой крышкой на двигателе слева если смотреть под капот. к нему идет трос и четыре провода. Ну это у мну он так стоит, у Безы, например, на педали в салоне.

Nazar 19.05.2010 23:18

В мене він стоїть на колекторі зверху, зразу біля клапана.
Також думка приходила відключити його і попробувати, требуде таки зробити.

bozya 2008 20.05.2010 06:37

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 65295)
Все розібрався, там є діафрагма вона виконує функцію клапана.
Та ну його нах, я третій раз не готовий знімати колектор, (хоть минулий раз вже зняв його за годину) але сама процедура зама. А я ще коли його мив старався не задіти той клапан щоб не пошкодити, а виявляється треба навпаки.

Стрілкою позначена регуліровка, можна нею збільшити пропускну здатність клапана?

На другому фото якась хрень на турбіні, що воно таке?

Я так понимаю из фото,чтоу тебя машинка с 2003 года? То.что на первом фото-это клапан системы рециркуляции EGR а вот то что на 2 рисунке-по всей видимости у тебя клапан перепуска ОГ,на машинках до 2003 -этот клапан стоит отдельно

SUVOROV 20.05.2010 06:53

Цитата:

Допис від bozya 2008 (Допис 65323)
на машинках до 2003 -этот клапан стоит отдельно

Где? У меня на турбине, такой хрени как у Назара нет, зато рядом с EGR, стоит еще одна вакуумная приблуда какая то...

Nazar 20.05.2010 08:08

Та машина 2004 року, ок порадувало, що колектор не треба знімати, хотя наскільки знаю клапан EGR також иоже давати такий результат.

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 65324)
зато рядом с EGR, стоит еще одна вакуумная приблуда какая то...

Зафоткай, цікаво глянути.

bozya 2008 20.05.2010 11:24

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 65324)
Где? У меня на турбине, такой хрени как у Назара нет, зато рядом с EGR, стоит еще одна вакуумная приблуда какая то...

вот эта приблуда и есть клапан перепуска ОГ

Nazar 20.05.2010 15:22

Тепер подарочок виявився, прийшлосб виїжати з гаража, а під машиною мокро, виявилось весь тосол витік,спочатку як Стьопа каже думав може головку погано закрутили, але ні в масло не погнало і рівень масла залишився таким як був, походу десь через прокладкку погнало. Все, дістала вона мене вже, завтра прийдеться знов робити, тільки тосол новий залив.

Бусовод 20.05.2010 15:39

Nazar, Хорош буса мучать,а то пример заразный-сижу и думаю: может и мне все прочистить!!!???:)

Чижик 20.05.2010 16:06

Цитата:

Допис від Бусовод (Допис 65362)
Nazar, Хорош буса мучать,а то пример заразный-сижу и думаю: может и мне все прочистить!!!???:)

НЕ мешай машине ехать. :p

Назар. Тримайся! Все буде добре!:)

SUVOROV 20.05.2010 17:20

У темі 2 долучень
У меня вот такие приблуды...

Nazar 23.05.2010 12:18

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 65360)
Тепер подарочок виявився, прийшлосб виїжати з гаража, а під машиною мокро, виявилось весь тосол витік

Знайшов де пішов тосол, виявилось що пішла спати прокладка між блоком і помпою, добре була нова в гаражі помпа, в пятницю розібрали поміняли зразу помпу з прокладкою, ввечері зібрали заливати тосол, а то зразу річка під машиною зявилась, в суботу знов зранку розібрали, виявилось коли ставили прокладку пошкодили, посадили все на герметик, поїздив пів дня ніби сбогодні все добре.

Розібрався на половину з перепускним клананом заодно, тепер вже замість 90 до 120 набирає без проблем швидко, і на 120 блокує більше не йде.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:01.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©