Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун паливна єлектроника (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Катализатор! (https://busovod.ua/showthread.php?t=5599)

IgBer 27.04.2010 19:55

У тебя турбина пламегаситель.

Андрей Н-1 27.04.2010 19:56

Цитата:

Допис від BUSOVOD (Допис 63222)
А скока вообще стоит этот "пламягаситель" - и какой надо брать, и как его вообще выбирать ?

Мне ставили свои с соседнего СТО с меня коллегиально взяли где-то 200 гривен. по себестоимости работа - пиво.

Nazar 27.04.2010 20:13

Мені мали привезти, зі слів пацанчика, що мені робив класний за 230 грн, але я два тижні прочекав, кордони закриті не привезли тому зробив без нього.
Які вони бувають і які брати, вони самі знають в них і купиш.

Чижик 27.04.2010 20:49

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 63177)
Короче фіг його знає в мене вона масло почала закидувати, не встигало повітря втікати і йшло куди могло, під капотом уже все засрано, навіть в повітряному фільтрі є капельки масла. В суботу вже виділив час як буде погода стану з батьком розберем все шо можлимо промиєм, почистим і ше там є клапанок який повітря пускає його треба почистити, так мені знаючі люди пояснили(в мене новий сусід моторист, дизелі робить він мені за каталізатор також порадив). Заодно ще помпу поміняю(ітак нова в гаражі валяється), фільтер салону і палива.

При засорении катализатора. В выпускном коллекторе создаётса избыточное давление. Которое прорываетса через шкив турбины в впускной коллектор. Попутно гонит и масло туду же.

Если за бугор не ездить? Выбрасывайте этот дэвайс и будет щастье. :)

Можно как Назар сотворил... Вварить кусок трубы.
Можно и выдолбить его, оставив корпус как обманку его наличия.

Nazar 27.04.2010 21:24

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 63234)
Можно и выдолбить его, оставив корпус как обманку его наличия.

Це якщо за бугор їздити, а то звук не приємний появляється краще не залишати там сам баняк.

Чижик 27.04.2010 21:53

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 63239)
Це якщо за бугор їздити, а то звук не приємний появляється краще не залишати там сам баняк.

У меня остался баняк. До меня ещё его выковыряли.
На пыжике тоже баняк оставил. Изменения звука не учуял.
А может и потому шо слух не музыкальный. :D

alexusaty 28.04.2010 00:02

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 63177)
Заодно ще помпу поміняю(ітак нова в гаражі валяється)

Первый раз потратил на замену помпы 8 часов пока рассматривал что как разбирать. Теперь сделаю часа за 3. Но разобрать надо много чего. Все ремни со шкивами поснимать. Особенно намучался с установкой переднего кожуха ремней - очень мешает кронштейн компрессора кондиционера, а его открутить нет возможности - надо трубки отсоединять...

Vagonchegg 16.05.2010 10:50

Тоже думаю вырезать катализатор!

А как там на счёт лямбда зонда, есть он у нас или нет?

alexusaty 16.05.2010 11:11

Цитата:

Допис від Vagonchegg (Допис 65022)
А как там на счёт лямбда зонда, есть он у нас или нет?

Нету точно. И то что народ называет катализатором в дизеле вообще то называется дымным фильтром....

Vagonchegg 17.05.2010 21:36

Всё катализатор удалён:)! Он прогорел по центру,я его выбил а корпус оставил

abez 18.05.2010 12:50

Vagonchegg, тяга появилась ?

Vagonchegg 18.05.2010 18:00

Цитата:

Допис від abez (Допис 65171)
Vagonchegg, тяга появилась ?

Немного:) по интереснее стал

Nazar 18.05.2010 19:35

Цитата:

Допис від Vagonchegg (Допис 65132)
Он прогорел по центру,я его выбил а корпус оставил

Не появився звук ніякий?
Вчора лагуна біля мене приїжала на якій колись вибили і лишили, так жорстоко вуха ріже коли газанути, не уявляю як так їздити.
Ще як вибити і його не вирізати в середину приварюють трубу з просверлиними дирками по кругу.

Чижик 18.05.2010 19:39

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 65182)
Не появився звук ніякий?
Вчора лагуна біля мене приїжала на якій колись вибили і лишили, так жорстоко вуха ріже коли газанути, не уявляю як так їздити.
Ще як вибити і його не вирізати в середину приварюють трубу з просверлиними дирками по кругу.

Назар, у меня тупо выбитый. По звуку всё тип топ. :)

Разница в звуке может быть если баняк катализатора здоровый. А если не большой? До 1-го литра в обёме, то и звук не будет мешать.

Vagonchegg 19.05.2010 17:35

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 65182)
Не появився звук ніякий?

Звука вроди-бы неслышно

Bober 20.12.2016 17:53

Re: Катализатор!

Всім привіт ! Підкажіть,чим це може вилізти ? Маю Mitsubishi Outlander,раз на рік в зимовий період,при тривалій їзді по каші,проявляється не приемний хімічний запах ніби то масло,резина,колодки горять.Запах проявляється з під машини,вроді як від каталізатора,бо він най більше парує. Всі паливно мастильні матеріали,в нормі,підтікань не ма.З часом цей запах пропадає і що саме містичне,чи то так совпадає,він появляєтся на Миколаївскій трасі.При діагностиці ні чого не найшли:dash2:.

Вик123 20.12.2016 18:03

Bober, на жінчіній Калині щозими шукаю джерело подібного запаху, але марно вже сім років... На Миколаівську трасу не виізжаю)...

Bober 20.12.2016 18:22

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 397651)
Bober, на жінчіній Калині щозими шукаю джерело подібного запаху, але марно вже сім років... На Миколаівську трасу не виізжаю)...

Перелопатив весь гугл, відповіді не знайшов,але у всіх,теж в основном ,проявляється в зимку.

Вик123 20.12.2016 18:29

В місті не відчувається,а от після траси є.

Bober 20.12.2016 18:34

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 397662)
В місті не відчувається

Та сама біда,вже було почав грішити на роздатку і на АКПП.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:12.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©