Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Полироли для авто: паста или жидкость (https://busovod.ua/showthread.php?t=4819)

ALEXEY 11.06.2009 08:34

Цитата:

Допис від Беза (Допис 38770)
Кто-нибудь слышал о жидкостях для стекол, чтоб капли лучше скатывались?

Я себе купил такое! Чесно говоря не знаю что лучше,без него или с ним,однозначно скажу что на лобовухе мне не понравилось,дворник как-то не всю воду убирает! Если будеш на сборах,могу отдать,я им больше пользоваться не буду!

Nazar 11.06.2009 11:58

Цитата:

Допис від alexxey (Допис 39027)
Чесно говоря не знаю что лучше,без него или с ним,однозначно скажу что на лобовухе мне не понравилось,дворник как-то не всю воду убирает!

Не знаю думаю його на бокові вікна якось би і на дзеркала викоримтовувати, там постійно краплі збираютьмя нічого не видно, а вот лобове є щітки, як той засіб масний може утворитись походу ефект жирного вікна то саме що тряпкою з під масла повитирати, тому і лишаються розводи.

Цитата:

Допис від alexxey (Допис 39027)
Если будеш на сборах,могу отдать,я им больше пользоваться не буду!

Тепер в Бези є стимул поїхати на збори, вже не відкрутиться.:)

Nazar 04.07.2009 22:00

У темі 1 долучень
Від початку літа машина вже вся в смолі, полоски смоли аж до вікон, купив сьогодні балончик декабіту, буду відчищати поки пятна не позалишались, попробуваввідтирає нормально.:)

alexusaty 04.07.2009 22:16

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 40461)
машина вже вся в смолі

Заехал как-то сто лет назад на мойку и наблюдал белоснежную тоёту кемри всю от бампера до бампера в нитках смолы. Расстояние между нитками - примерно 5-10 мм. Хозяин еще не сразу на мойку приехал, а спустя два дня. Результат - 11 часов работы над машиной и неизвестно сколько денег и нервов.....
Не завидую хозяину той тоёты.

Nazar 04.07.2009 22:24

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 40463)
Расстояние между нитками - примерно 5-10 мм.

Вот в мене така ситуація на дверях.
А на білій то взагалі мовчу, після смоли пятна жовті лищаються, як в мене видно то на білій завал.

Nazar 05.07.2009 14:53

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 40461)
купив сьогодні балончик декабіту

Ним добре чистити білі машини, дивився на білому Фіаті не має слідів, а вот в мене виїдає фарбу і робить її світлішою там де чиститш.
Хто знає чим ще можна відтерти, щоб харбу не зїдало, впринципі попробую ще олією, може вона поможе.
Походу завтра цілий день буду машину відчищати, заодно зніму бампер і йото попаяю і поклею вже знаю як, поробую сам.

василь 05.07.2009 22:10

Nazar, Користуюсь постійно Декабітом, пока кращого не мав не знаходив, але треба чистити зразу, як довго їздити із смолою то пятна залишаються потім. Головне не запускати! Все тримаю банку в гаражі і банку в машині.

Nazar 05.07.2009 22:35

Цитата:

Допис від василь (Допис 40511)
Nazar, Користуюсь постійно Декабітом, пока кращого не мав не знаходив, але треба чистити зразу, як довго їздити із смолою то пятна залишаються потім. Головне не запускати! Все тримаю банку в гаражі і банку в машині.

Ще би фарбу не розводило, попробую щераз можливо то я переборщив з тертям, хотя сумніваюсь :)

василь 05.07.2009 22:39

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 40518)
Ще би фарбу не розводило, попробую щераз можливо то я переборщив з тертям, хотя сумніваюсь :)

Треба попшикати,почекати трохи воно почне текти і тоді ЛЕГКО витирати а не втирати.;)

-Stas- 06.08.2010 22:22

Малость пошкрябал бампер. Он пластиковый, но крашен. Образовалась сетка тонких белых царапин, как от гвоздя (штук 5 длиной по 5-7 см). Краска насквозь не прошкрябана вроде. Когда мочишь водой, то вообще следы исчезают. Чем бы мне его акуратно замазать, а то неэстетично?

З.Ы. Чуть выше заметил про ТЕМПО. Мне ее еще в 1-м месте советовали. Помогло или нет?

Чижик 06.08.2010 22:31

Цитата:

Допис від -Stas- (Допис 69148)
Малость пошкрябал бампер. Он пластиковый, но крашен. Образовалась сетка тонких белых царапин, как от гвоздя (штук 5 длиной по 5-7 см). Краска насквозь не прошкрябана вроде. Когда мочишь водой, то вообще следы исчезают. Чем бы мне его акуратно замазать, а то неэстетично?

З.Ы. Чуть выше заметил про ТЕМПО. Мне ее еще в 1-м месте советовали. Помогло или нет?

Поможет! Но главно не увлечся! Ато краску до дыр можно протереть. :)

abez 06.08.2010 22:31

-Stas-, лопнуло чтоль ? Не сделаешь ничего думаю, только покраска.
Или может просто притер ? Тогда полировать.

-Stas- 07.08.2010 09:30

Притер просто. В кустах оказался забор из сетки рабицы. Я задом сдал и в него уперся.
А "ТЕМПО" абразивный полироль?
Я думаю, что там буквально воском царапины заполнить хватит. Может развести просто парафин в керосине до густой кашицы и им наполировать?
Еще мне антицарапин советовали "Тартл вакс" - полироль + карандаш. Но ради пары царапин выкинуть 130 грн неохота.

pojar011 04.11.2011 20:46

пользуюсь полиролью "3м" №74 сред. образованности, №76 ФИНИШ, ПОЛИРОВАЛКА "ИНТРСКОЛ" заполировывает царапины которые не до грунта. Убрал царапину довольно внушительную в ноль.

Trafim 23.11.2011 19:32

покупал машину,где мои глазки были?на стеклах лобовом,боковых и на зеркалах тоже-зигзагообразные царапины,причем по всей площади.что-то может помочь кроме замены(последнее даже не рассматривается)

Darts-Trafik 25.08.2016 19:50

Re: Полироли для авто: паста или жидкость

У темі 4 долучень
Всім доброго дня.
Шось,така потрібна тема,давно не поновлювалася-впевнений,багатьом є шо розказати,хто чим і як користується.
Два дні займався лакофарбовим покриттям машинки,роблю це кожні півроку. Ручна поліровка кузова-робота не з легких,але вона того варта.Кузов завжди блещить.Перепробував багато чоко-тутрвакси,ликвимоли,докторвакси і т.д.,кольорові і без домішок,але зупинився вже давно на одній-AMWAY™ Silicone Glaze. Зразу відпишусь-маркетінгом не займаюсь,це просто споживацькі висновки. Поліролька просто суперова!!! Навіть фари полірнув. Фото не загружаються,бо вже віклав їх на форумі в другій темі. Подивитися можна тут:https://busovod.ua/showthread.php?p=386552#post386552
Сьогодні попробував полірнути шматок даху на бусі-він весь матовий і, з мого 4 поверху, це видовище дуже дратувало! Ця поліролька мене знову здивувала-тепер треба придумати,як це зробити з усією кришею?! Може в кого є ідеї? Буду вдячний.

x_mad 25.08.2016 20:49

а розкажи про весь процес, будь-ласка. Що потрібно мати? Ну там просто тряпочку якусь чи якусь спеціальну? Все чисто вручну?

Darts-Trafik 25.08.2016 21:53

x_mad, Наноситься поліроль вологою ганчіркою,шоби не було перерасходу поліролю,круговими рухами-ніби втираєш,тонким слоєм. Робиться вся робота не на сонці,кузов має бути вуличної температури,як що стояла на сонці-краще почекати,поки остине. Обробляти краще не великими площами-менше потієш:) Після нанесення чекаємо хвилин 5,поверхня стає матова,після беремо м"ягку мікрофібру для кузова і такими же круговими рухами витираємо-енергійно. Кузов який ще не полірувався раджу обробити два рази.Ще має бути друга фібра,теж м"яка,хвилин через 5 раджу ще раз відполірувати всю поверхню. Повірте-робота не з легких.
Завтра буду пробувати полірнути вітрове скло,міняв на б/у,а приїхало досить почухане. Сьогодні полірнув один куток-ефек бомба,питання скільки протримається?!

Шкодник 25.08.2016 22:00

Darts-Trafik,
Ёмкость 500 мл смотрю
На сколько хватает?

БОДЯ- 25.08.2016 23:21

Darts-Trafik, привіт. а де ти брав такі накладки на задні клики?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:37.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©