![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Від початку літа машина вже вся в смолі, полоски смоли аж до вікон, купив сьогодні балончик декабіту, буду відчищати поки пятна не позалишались, попробуваввідтирає нормально.:)
|
Цитата:
Не завидую хозяину той тоёты. |
Цитата:
А на білій то взагалі мовчу, після смоли пятна жовті лищаються, як в мене видно то на білій завал. |
Цитата:
Хто знає чим ще можна відтерти, щоб харбу не зїдало, впринципі попробую ще олією, може вона поможе. Походу завтра цілий день буду машину відчищати, заодно зніму бампер і йото попаяю і поклею вже знаю як, поробую сам. |
Nazar, Користуюсь постійно Декабітом, пока кращого не мав не знаходив, але треба чистити зразу, як довго їздити із смолою то пятна залишаються потім. Головне не запускати! Все тримаю банку в гаражі і банку в машині.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Малость пошкрябал бампер. Он пластиковый, но крашен. Образовалась сетка тонких белых царапин, как от гвоздя (штук 5 длиной по 5-7 см). Краска насквозь не прошкрябана вроде. Когда мочишь водой, то вообще следы исчезают. Чем бы мне его акуратно замазать, а то неэстетично?
З.Ы. Чуть выше заметил про ТЕМПО. Мне ее еще в 1-м месте советовали. Помогло или нет? |
Цитата:
|
-Stas-, лопнуло чтоль ? Не сделаешь ничего думаю, только покраска.
Или может просто притер ? Тогда полировать. |
Притер просто. В кустах оказался забор из сетки рабицы. Я задом сдал и в него уперся.
А "ТЕМПО" абразивный полироль? Я думаю, что там буквально воском царапины заполнить хватит. Может развести просто парафин в керосине до густой кашицы и им наполировать? Еще мне антицарапин советовали "Тартл вакс" - полироль + карандаш. Но ради пары царапин выкинуть 130 грн неохота. |
пользуюсь полиролью "3м" №74 сред. образованности, №76 ФИНИШ, ПОЛИРОВАЛКА "ИНТРСКОЛ" заполировывает царапины которые не до грунта. Убрал царапину довольно внушительную в ноль.
|
покупал машину,где мои глазки были?на стеклах лобовом,боковых и на зеркалах тоже-зигзагообразные царапины,причем по всей площади.что-то может помочь кроме замены(последнее даже не рассматривается)
|
Re: Полироли для авто: паста или жидкость
У темі 4 долучень
Всім доброго дня.
Шось,така потрібна тема,давно не поновлювалася-впевнений,багатьом є шо розказати,хто чим і як користується. Два дні займався лакофарбовим покриттям машинки,роблю це кожні півроку. Ручна поліровка кузова-робота не з легких,але вона того варта.Кузов завжди блещить.Перепробував багато чоко-тутрвакси,ликвимоли,докторвакси і т.д.,кольорові і без домішок,але зупинився вже давно на одній-AMWAY™ Silicone Glaze. Зразу відпишусь-маркетінгом не займаюсь,це просто споживацькі висновки. Поліролька просто суперова!!! Навіть фари полірнув. Фото не загружаються,бо вже віклав їх на форумі в другій темі. Подивитися можна тут:https://busovod.ua/showthread.php?p=386552#post386552 Сьогодні попробував полірнути шматок даху на бусі-він весь матовий і, з мого 4 поверху, це видовище дуже дратувало! Ця поліролька мене знову здивувала-тепер треба придумати,як це зробити з усією кришею?! Може в кого є ідеї? Буду вдячний. |
а розкажи про весь процес, будь-ласка. Що потрібно мати? Ну там просто тряпочку якусь чи якусь спеціальну? Все чисто вручну?
|
x_mad, Наноситься поліроль вологою ганчіркою,шоби не було перерасходу поліролю,круговими рухами-ніби втираєш,тонким слоєм. Робиться вся робота не на сонці,кузов має бути вуличної температури,як що стояла на сонці-краще почекати,поки остине. Обробляти краще не великими площами-менше потієш:) Після нанесення чекаємо хвилин 5,поверхня стає матова,після беремо м"ягку мікрофібру для кузова і такими же круговими рухами витираємо-енергійно. Кузов який ще не полірувався раджу обробити два рази.Ще має бути друга фібра,теж м"яка,хвилин через 5 раджу ще раз відполірувати всю поверхню. Повірте-робота не з легких.
Завтра буду пробувати полірнути вітрове скло,міняв на б/у,а приїхало досить почухане. Сьогодні полірнув один куток-ефек бомба,питання скільки протримається?! |
Darts-Trafik,
Ёмкость 500 мл смотрю На сколько хватает? |
Darts-Trafik, привіт. а де ти брав такі накладки на задні клики?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:37. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©