![]() |
Re: Выбор резины на трафик
на ромариоавто нашел вот такую табличку.
Давление в передних шинах195/65 R 16 C3,40 bar 205/65 R 16 C3,80 bar 215/65 R 163,10 bar 195/75 R 163,80 bar Давление в задних шинах195/65 R 16 C3,70 bar 205/65 R 16 C4,20 bar 215/65 R 163,40 bar 195/75 R 164,20 bar |
Цитата:
Не надуйте в легкові капці такого бо порве На кожному колесі зазначен максимальний тиск ото по йому і оріентуйтесь |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
Підтримай національного виробника, а не кєтайського! |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 12 минут Посмотрел rosava integro это легковая с максимальным индексом 98, мне под груз легковая не подходит. |
Цитата:
Ти в них придбав, вони твое придбають! Коли до Вас все це дійде!:meowth: Добавлено через 1 час 9 минут Цитата:
Ти що совкодрочер?:maybe: Я спочатку на жінкину Кангу ІІ придбав Преморрі, після Піреллі і конвеєрного Мішлена! А вже потім ризикнув і взяв на Трафіка Інтегру - більш зубаста, ніж Преморрі, щоб на рибалку можно було виїзжати! Преморі стерла, вирішив Ітегру взяти, більш сподобалась, вон і її по місту стерла, проблем не було, гуль по ямах не було, пробіг приблизно однаковий, що на фірмових, що на Росаві, Пиреллі був Турецькій! Може я глухий, але істотного шуму/гулу я не відчуваю, навіть на новому асфальті. Зараз на Кангу ІІ не міняв зимовий комплект Нордмана, бо одну шинуповело, як зітре її до корда, поміняю знову на Ітегру, а там і нова кангу ІІІ з'явится. |
Цитата:
|
Цитата:
Звісно, що "С-шка" більш дубова, бо розрахована на коммерційну експлуатацію, з більшими навантаженнями і пробігами! В чомусь виграв, але багпто чого і програв! Чим більш дубові шини, тим більше навантаження на підвіску! Для звичайної експлутації "SUV-шини", найкращій варіант! І ще треба дивитись не тільки на розмір, але і на модель, бо вони можуть дуже сильно відрізнятись, при однакових цифрах! |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Вот резина только названия разные kumho и marshal http://images.vfl.ru/ii/1618391027/3...34073863_s.jpg http://images.vfl.ru/ii/1618391040/4...34073866_s.jpg Сербские тигар, таурус, комроран, тоже смотрю одна резина только названия разные. Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Придбав кітайський товар не питай чому пенсія в батьків така мала! |
У темі 2 долучень
Цитата:
Сербська гума не підходить під вантажі , тільки возити дупу. Собі поставив китайську цешку , дороги в Нас поремонтовані ,машина їде як по рельсам. |
катаю на зимней премиоре, да -по чистому асфальту немного гудит.
|
Цитата:
|
Цитата:
Мій течік і так жорсткий , качаю на 0,5атм менше , ніякого дискомфорту . Байки про навантаження на ходову , якісь не обгрунтовані . За шість років ,287т.км., замінив шарову- пильник тріснув , замінив сайлент блоки на підсилені від броньовика , стійки стаба - три штуки , втулки стаба - поліуретан , рульовий наконечник - тріснув пильник і все ! моя машина не знала легкової гуми ). Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
avtovoz нас просто тролить пытается :stop:
|
Цитата:
Це - ширина. Жорсткість залежить, в основному, від висоти профілю Добавлено через 2 минуты Цитата:
Перевірено Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:12. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©