Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Не прокачиваются тормоза (https://busovod.ua/showthread.php?t=20991)

Buskarabus 01.03.2020 11:30

Re: Не прокачиваются тормоза

Дякую за пояснення👍 Але проблема залишається не вирішеною (

Romaha55 01.03.2020 12:48

пробуйте прокачати з допомогою комп'ютера... може так получиться... насос АБС вижене повітря.

Buskarabus 01.03.2020 13:15

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 457393)
пробуйте прокачати з допомогою комп'ютера... може так получиться... насос АБС вижене повітря.

Якраз хотів запитати, в опкома немає фукції саме прокачки він може тільки включити насос, алгоритму заводського немає, тоді хотів запитати наприклад я ввімкну насос, і тоді послідовно відкривати контури? Також є delphi ds150 з програмою, але я не звернув увагу чи там є теж цей алгоритм, давно не користувався. Чи необхідно купити якусь репліку кліпа реновського?

СкИВ 01.03.2020 17:18

Цитата:

Допис від Buskarabus (Допис 457394)
Якраз хотів запитати, в опкома немає фукції саме прокачки він може тільки включити насос, алгоритму заводського немає, тоді хотів запитати наприклад я ввімкну насос, і тоді послідовно відкривати контури? Також є delphi ds150 з програмою, але я не звернув увагу чи там є теж цей алгоритм, давно не користувався. Чи необхідно купити якусь репліку кліпа реновського?

0675476988 Виталий Киев

Buskarabus 02.03.2020 04:30

Цитата:

Допис від СкИВ (Допис 457395)
0675476988 Виталий Киев

За контакт спасибо, но машина не выездная или у этого человека можно узнать каким шнурком можно запустить цикл прокачки?

Romaha55 02.03.2020 09:41

попробуйте тим чим маєте. Якщо почалось після того як полізли до задніх супортів, то включіть і відкрийте по черзі правий і лівий .. лиш не довго тримайте включеним насос, а то згорить..

Buskarabus 02.03.2020 19:26

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 457418)
попробуйте тим чим маєте. Якщо почалось після того як полізли до задніх супортів, то включіть і відкрийте по черзі правий і лівий .. лиш не довго тримайте включеним насос, а то згорить..

Передивився відео по темі прокачки блока abs, я думав що вказівки,які дає программа типу:"Відкрийте задній правий контур і тому подібне" ще натякають на те що спрацьовують відповідні котушки які керують соленоїдами, але так зрозумів що просто спрацьовує насос і відкривай контур який хочеш, головне не спалити електродвигун.

СкИВ 02.03.2020 21:01

Да включи зажигание и качай педалью или воздухом.....как почти все делают......

Buskarabus 03.03.2020 06:23

Цитата:

Допис від СкИВ (Допис 457452)
Да включи зажигание и качай педалью или воздухом.....как почти все делают......

За всё время по чекам купил уже больше 10 литров тормозухи,думаете я не пробовал просто включить зажигание и качать?Такое же делали на двух соседних СТО, только там еще за работу платил

nekolay 03.03.2020 07:37

Все хана. Здавай на металолом машину. НУ НІЯК НЕ ПОВІРЮ що неможливо прокачати тормоза. І ще стільки днів .

Buskarabus 03.03.2020 07:51

Цитата:

Допис від nekolay (Допис 457463)
Все хана. Здавай на металолом машину. НУ НІЯК НЕ ПОВІРЮ що неможливо прокачати тормоза. І ще стільки днів .

Чудова порада освіченої людини. Такі поради при собі залишайте надалі. Якщо сумніваєтесь, що я не вмію в правильному порядку говорити ''тримай, качай" то повторюю, тим самим методом мені на сто намагалися прокачати, приговорили головний який я міняв ще два рази після відвідування майстерні і так само як тут говорили та це ж проста машина, тут просто "дєржи качай далжно прокачатца"

Amorphys 03.03.2020 19:14

Цитата:

Допис від Buskarabus (Допис 457464)
качай Ока, балдей писюн...

Когда то, в лохматые 90-е была у меня зачОдная тачила (на то время) АЗЛК 2141... И на сим корче я столкнулся с подобной проблемой. Менял всё. От колодок до ГТЦ (всё, имеется ввиду ВСЁ! колодки, поршня, суппорта, магистрали, трубки, даже кастрюлю ВУТ купил новую... А тормозов как не было, так и не появились. Вылечились спустя 11 месяцев (тогда время было такое, ходил пешком почти год)))) сливом и продувкой всей системы, заливкой новой жижи, и прокачкой тормозов по талмуду... Систем типа ABS и иже с ними тогда широко не было, по сему не претендую на самое оригинальное решение, просто рассказываю о собственном опыте...

Buskarabus 04.03.2020 06:55

Цитата:

Допис від Amorphys (Допис 457473)
Когда то, в лохматые 90-е была у меня зачОдная тачила (на то время) АЗЛК 2141... И на сим корче я столкнулся с подобной проблемой. Менял всё. От колодок до ГТЦ (всё, имеется ввиду ВСЁ! колодки, поршня, суппорта, магистрали, трубки, даже кастрюлю ВУТ купил новую... А тормозов как не было, так и не появились. Вылечились спустя 11 месяцев (тогда время было такое, ходил пешком почти год)))) сливом и продувкой всей системы, заливкой новой жижи, и прокачкой тормозов по талмуду... Систем типа ABS и иже с ними тогда широко не было, по сему не претендую на самое оригинальное решение, просто рассказываю о собственном опыте...

Когда то подобное было у отца на рабочем Ивеко, там такая особенность проявилась, если долго не менять колодки задние в один не очень прекрасный момент поршеня на столько выходит из суппорта, что теряет с ним связь и выпадает, попутно забирая з собой скобу и всё это под прекрасные звуки. Так вот, поршень поменяли тогда сами, поставили колодки, прокачали, а тормозов нету. Машина была официал, по этому её оттянули туда. В конце концов там поменяли абсолютно всё, гтц,вакуумник, магистраль,абс,диски,суппорта и только тогда тормоза появились. Меня такая перспектива очень не радует. По этому буду пробовать пока что шнурком включить насос и открыть по очереди контура.

Buskarabus 07.03.2020 08:00

Спробував включати насос серіями по 20 с з відпочинком 30 с і так по два рази на контур, хто проводив дану процедуру, підскажіть будь ласка , цей насос великий об‘єм рідини може прогнати, бо в мене він взагалі щось на самому дальному контурі майже нічого не продавив.🤔

Romaha55 07.03.2020 08:12

ну а на інших контурах?

sergeyss9 07.03.2020 10:04

Цитата:

Допис від Buskarabus (Допис 457520)
Спробував включати насос серіями по 20 с з відпочинком 30 с і так по два рази на контур, хто проводив дану процедуру, підскажіть будь ласка , цей насос великий об‘єм рідини може прогнати, бо в мене він взагалі щось на самому дальному контурі майже нічого не продавив.��

В минулому році кліпом прокачував - вигнало десь 300 грам рідини.Вдівав капельницю на штуцера - було чітко видно бульбашки .

Buskarabus 07.03.2020 10:15

На всіх контурах майже нічого він з себе не видавив, долив може грам 100 максимум рідини в бачок та і то це з урахуванням того зо рідина сама по собі ще якийсь час витікала з відкритого штуцера

sergeyss9 07.03.2020 11:11

При увімкнутому насосі рідина повинна виходити активніше в раза 2-3 ніж самотьоком .

Romaha55 07.03.2020 11:27

а якісь зміни відбулись після цього??

Buskarabus 07.03.2020 13:22

Змін ніяких , ні гірше ні краще, але на рахунок інтенсивніше такого точно не було, на який час його можна включати? Вот тепер і проблема це абс з розборки бо свій я так розібрав що назад не зберу😂

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:17.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©