![]() |
Re: Воздушный фильтр 2.0 на двигатель 1.9...
Цитата:
|
Я теж масло залива, поки форсунки залипати не почали, то 1 корекція то 4 то 0....і коли раптово при обгоні або на трасі педаль вижимав то двигун глох через надмірний тиск в ТНВД....
|
Доброго дня. Так який сотрібно патрубок від турбіни до дмрв? Хочу переробити собі теж.
|
Теж цікаво
|
У темі 2 долучень
Я вже переробив, що можу сказати пока проїхав зовсім трішечки але зьявилася тяга на трішки нижчих обертах. Буду наблюдати далі.
|
Як до турбіни патрубок прикрутив ? Скажи що ще робив...цікавить як прикріпив рамку і від ДМРВ до турбіни підєднав
|
Цитата:
У кого не спрошу по поводу удлинения патрубка , все молчат. |
У темі 4 долучень
Ставив патрубок 50мм обжимав хомутом на турбіні, а другий кінець в воздушний патрубок від 2.0 але щоб не сплюснуло коли зажимать всунув в середину кусок труби сантехнічної
|
А і поставив типу сепаратор на картерні гази. І тройнік в заливну горловину щоб зручніше міняти мастило (заливна горловина від 2.0 приїхала в комплекті) рішив щоб добро не пропадало підключив шлангом
Добавлено через 3 минуты То я вже щас поняв що треба було все фоткати перед зборкою. Але думав що то временно поки не найду нормальний патрубок на турбіну. Зараз шланг стоїть з інтеркуллера опель. Добавлено через 5 минут Рамку варили кусок за фільтр на фото видно, а з переді доварив вуха теж видно на фото як прикручено. Вроді відповів на все якщо шо звоніть 0672873574 Добавлено через 9 минут Сепаратор чистий бо тіки поставив ще навіть не заводив двигун |
Цитата:
имеет ли смысл городить огород, или можно просто без фильтра проехаться и получить ответ стоит или нет заморачиваться с переделкой ? )) |
ну як мінімум самий великий плюс переробки не потрібно міняти фільтр кожні 3 тис км.
а труба сантехнічна в нутрі десь 48 а турбіна 45 мм |
Спасибо. Уже весь комплект есть, теперь нужно на яму попасть.
|
Цитата:
|
Цитата:
Через верх? |
Цитата:
якщо зняти наш фільтр і гофру інтеркуллера то є доступ місця хватає залізти зверху і крутити |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Сегодня поставил. Разницы по езде и работе мотора не земетил.
|
а яку різницю ти хотів відчути? і від чого вона мала получитись?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:44. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©