Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Есть ли насос в баке? (https://busovod.ua/showthread.php?t=20018)

Romaha55 18.03.2018 16:07

Re: Есть ли насос в баке?

дизель євро 5 також ніби сухий.. через це дехто рекомендує добавляти двухтактне масло.

Delphi 18.03.2018 18:16

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 430796)
дизель євро 5 також ніби сухий.. через це дехто рекомендує добавляти двухтактне масло.

будь яке масло, і двухтактне також, має зольність, в результаті це все осядє на детялях циліндро поршневої групи.

Каспер 18.03.2018 18:22

Цитата:

Допис від Delphi (Допис 430787)
Wynns очень сухой, и может привезти к износу и выходу из строя деталей топливной аппаратуры.

після першої промивки Вінсом мій бус "ожив"- поїхав значно жвавіше.
Ця промивка розроблена спеціально для паливної CRDI. для попередніх/старіших паливних систем можливо і шкідливий.

Delphi 18.03.2018 18:59

Цитата:

Допис від Каспер (Допис 430803)
після першої промивки Вінсом мій бус "ожив"- поїхав значно жвавіше.
Ця промивка розроблена спеціально для паливної CRDI. для попередніх/старіших паливних систем можливо і шкідливий.

На упаковці написано, що вона для всіх типів паливних систем, проте Ви робите висновок по одному автомобілю, а я роблю по великій кількості клієнтів, яких після Вінсу прийшлось ремонтувати (і я кажу про системи коммон рейл)

агроном 18.03.2018 19:14

Промиваюсь винсом 4 роки.пробег около 500тис.К топливну не трогал.за весь период промився 12раз.ЕСЛИ второго буса возму посвижей буду мить.Работает винс.И подбиту форсуну дотянет.

Каспер 18.03.2018 19:23

Цитата:

Допис від агроном (Допис 430808)
И подбиту форсуну дотянет.

на моєму бусі бувало третя форсунка трошки підцокувала та і по діагностиці вона найбільше в мінусі була. Знову таки, після першої промивки всі форсунки "підтягнулися" на однаковий рівень.

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Delphi (Допис 430806)
після Вінсу прийшлось ремонтувати

мо людям якийсь лєвак попадався:maybe2:

агроном 18.03.2018 19:41

во а я шо кажу писля промивки показания по диагностики миняются и робота буса.С начала сезона залью в апарат 2шт. банки по времени на 1.20мин.и вперед працюет винс чесно.

Добавлено через 1 минуту
да ще я знаю багато хлопцив котри миюся и все гуд.

Romaha55 19.03.2018 11:52

на ремонт здебільшого попадають авто коли промивкою хотіли зробити чудо.. типу оживити мертву топливну..Вінс не робить дива, якщо форса механічно вбита то промивканічого не дасть...це профілактична процедура.

Каспер 19.03.2018 19:02

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 430830)
на ремонт здебільшого попадають авто коли промивкою хотіли зробити чудо.. типу оживити мертву топливну..Вінс не робить дива, якщо форса механічно вбита то промивканічого не дасть...це профілактична процедура.

совєршенно вєрно:meowth:
промивка вимиває весь "шлак" на убитих форсах і вони просто починають лити.

Darts-Trafik 26.06.2018 11:21

Цитата:

Допис від Darts-Trafik (Допис 430789)
Stanadyne Performance Formula.

Спробував цю присадку в паливо. Дійсно класна штука! Я дуже задоволений! Паливна в мене після ремонту,бак митий,магістраль теж,форсунки були на стенді.
Які відчуття від присадки:- мотор став працювати на багато м"ягше,порівняно з просто дизелем,прискорення краще,тихше і шо мене не може не радувати,так то це,що навіть димність при різкому прискоренні пропала! Заливаю при кожній заправці до повного баку. Один флакон викатав,на підході другий. Дійсно класна штука!Перевірив на своїй машинці і всім раджу!
Брав тут:https://fuel-manager.com.ua/prisadki...ivo-stanadyne/
Трошки є не зручності,що нема якогось дозатора,але я купив великий шпріц+металева баночка-нашпріцував і все.
Всім рівних доріг і хай "коні" наші не ламаються!

Romaha55 27.06.2018 10:15

Я брав присадку Вінс для дизеля.. По відчуттях такождвигун тихіше працює, особливо зимою. Попробую цю, порівняю.

Darts-Trafik 27.06.2018 10:36

Я користувався присадками різних виробників,хадо,лікві-молі,кастрол... але цей "станадін" дуже сподобався! До речі-замітив шо всі вони пахнуть однаково і на вигляд рідина однакова,по густоті і кольору.
Delphi, Дякую за пораду!!!

Delphi 27.06.2018 10:43

Цитата:

Допис від Darts-Trafik (Допис 435318)
Я користувався присадками різних виробників,хадо,лікві-молі,кастрол... але цей "станадін" дуже сподобався! До речі-замітив шо всі вони пахнуть однаково і на вигляд рідина однакова,по густоті і кольору.
Delphi, Дякую за пораду!!!

Ми також спробували більшість присадок, тому і зупинилися на Станадайн. Завжди радий допомогти.

Костя Трафик 17.07.2018 22:17

Цитата:

Допис від Darts-Trafik (Допис 435238)
Спробував цю присадку в паливо. Дійсно класна штука! Я дуже задоволений! Паливна в мене після ремонту,бак митий,магістраль теж,форсунки були на стенді.
Які відчуття від присадки:- мотор став працювати на багато м"ягше,порівняно з просто дизелем,прискорення краще,тихше і шо мене не може не радувати,так то це,що навіть димність при різкому прискоренні пропала! Заливаю при кожній заправці до повного баку. Один флакон викатав,на підході другий. Дійсно класна штука!Перевірив на своїй машинці і всім раджу!
Брав тут:https://fuel-manager.com.ua/prisadki...ivo-stanadyne/
Трошки є не зручності,що нема якогось дозатора,але я купив великий шпріц+металева баночка-нашпріцував і все.
Всім рівних доріг і хай "коні" наші не ламаються!

Тоже беру эту присадку так как сколько не перепробовал другие просто льешь и все особо и не чувствуешь. Станадайн реально работает как по мне...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:38.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©