![]() |
Re: Отговорите или переубедите о продаже буса.
Попробуй поговорить с этим пацаном. Он гоняет машины с Европы на заказ. Ну разные варианты есть. Отзывы о нем только положительные.
https://vwbus.club/forum/viewtopic.p...222&start=1320 |
Цитата:
|
wasya, нах тобі головна біль у серці? Я, особисто для себе, не бачу альтернативи бусу. Хай не лізе в гараж, хай води для миття більше втричі, хай там ше шось, але... коли жінка каже, що не може у жоповозці всидіти, бо дуже низько - то сповнюєшся гордістдю, що купив "правильне" авто! А взагалі то, повинен сам визначитись продавати чи ні, тут ніхто не підскаже правильно. Все-таки бусовод - це покликання, а не вимушена ситуація, хоча й таке трапляється.ю
|
Цитата:
..коротко опишу..,за ці 2 дні,що шукав альтернативу своєму бусу,ще раз переконався,що бус то є сила :)..як віртуальний власник коштів у розмірі 8-9 тис.зелених,перепробував кучу машин,що мені пропонували..тойота корола(2010р.),тойота кемрі(2007р.),рено меган(2012р.),мазда6 рестайлінг(2008),мазда 3(2010р.),опель астра J(2013р),хюндай акцент(2014р),цузуцкі гранд вітара(2010р.),мерседес Е-класу(2003р.).,шкода А5(2012р.),гольф6(2010р)..це все за 2 дні!:yes3:..на всіх проїхався,передиввся.. ..чесно,із цих всіх,взяв би тільки шкоду А5(ціна, якість,комфорт)...хоча до того мав шкоду октавію,і не дуже подобалась... всі авто,звичайно б/у,в кожного свої + і -,але ні одного не відчув,коли іхав в ньому за кермом,що це моє.,і замінить мені бус..хоча по рокам молодше і з вигляду красивіше...все здавалось,якимись іграшковими машинками,не кажучи вже,що було тісно і повітря не вистачало..:) кожній щось бракувало,або занизький кліренс..не міг зрозуміти як я зимою буду на ній,як снігозбиральна машина,дороги мести...в інших,купа елктроніки,дисплеів,як в літаку...і уявляв собі як ця "гірлянда" вся потухне,і я прийду до наших криворуких "електриків"..Шума(Сергій) бачив їх :) ще в інших,розумів,що мені потрібно жити і працювати на бензоколонці з іх витратою пального.....і так в кожного свої недоліки... і під кінець був контрольний постріл в голову: потенційні покупці знизили ціну до 8 тис....і цим поставили жирну крапку в моїх муках..:yo-ho-ho: Звичайно,це все мої субєктивеі відчуття,ИМХО...але поки що вирішив далі кататись на своєму конику:D...і радий,що не обміняв його на якусь "консервну бляшанку" :yes3: Дякую всім за увагу,і підтримку!!! P\S забув добавити,всі авта,що проходили тест-драйв,знаходились в ціновому діапазоні 8-10 тис. |
Цитата:
|
Цитата:
|
треба свою тему з продажем буса апнути - подивись в купи-продайку.
От за ціну яку я там ставлю - бус можна продавати. Бо тоді можна трохи докласти і купити щось цікавіше. А інакше, якщо зараз в Україні продати бус, і купити щось інше - будеш в конкретному програші... |
О, звернусь за допомогою у продажi :)
|
Цитата:
Добавлено через 30 секунд Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 15 минут Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
-Мрію кинути пити та палить. -Так, що заважає? Кинь, - А як тоді жити без мрії? |
теж думав міняти на шось бус, але зрозумів шо для наших доріг кращого ніж бус не знайдеш за 10к +-. великий кліренс, висока посадка, великі колеса, проста ходовка... інша справа коли їздиш за кордоном. на автобані жре і дуже шумно, в містах купа вузьких кілець з бордюрами і розвязок, тісних парковок - не дуже зручно. і потреби бачити ями здалека нема там))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Энто мопед какой то , любая машина на такой скорости будет жрать 15 литров минимум.
|
Цитата:
|
Цитата:
на ваговському 2.0 дизелі на легковушці можна в 6л розхід вкластися на такій швидкості. |
Цитата:
|
wasya, Если нацелился на Рейндж-Ровер... то да!:vo:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:03. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©