![]() |
Re: бортжурнал рено трафік 1,9 sobol
Вже ближче до вечора температура перестала підійматися. Зараз їжджу - все прекрасно. В будь-якому випадку до неї буду дивитись по приїзді до дому. Може попробувати перемкнути контакти на датчику вентилятора, тому що на радіаторі? Запобіжника вентилятора я не знайшов. Схема видає тільки реле
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
А на вентилятор, просто 12 вольт пробував подавати?
І самі вентилятори, також буває лаптем накриваються. |
Не пробував. Один раз чув,що працює. Але до заміни двз. Тай зараз на морі, в гостях,та ще й без інструментів :vinovat:
|
якщо після того як кипів чув що працює значить або заклинив термостат або десь контакти відходять..
|
Цього разу не чув. Через що і хочу перевірити
|
попробувати з акумулятора чи працює вентилятор якщо працює то на період відпочинку просто взяти 5м кабелю і зробити на пряму щоб можна було в місті в пробках включати самому. трошки не зручно буде але зате не буде мотор гробитись...
|
В тому і проблема,що грілась вона на автобані при швидкості 140. Коли їхав по Будапешті - грітись навіть не думала. Може забагато на педальку натиснув :maybe:
|
уже декілька разів чув таке.. хоча думаю що на такій швидкості якщо радіатор не забитий то мав би продуватись.. подивитись чи не забитий радіатор пухом пилом і ще чимось..
|
Не забитий. Після того проїхав пів Італії без жодних проблем. Маю надію, що то було разове явище :maybe:
|
отже.... приїхав я до України, до Франківська...... дорогою моя машинка кипіла. знову в Словенії на підйомах. в Закарпатті на перевалах навіть і гадки не було. в понеділок електрик дивився, сказав реостат вентилятора згорів. запаяв перемичку, сказав все буде добре.. сьогодні згоріло пів "морди", зате перемичка залишилась...... пи==ць. :oh::dash2:
|
Цитата:
Співчуваю. |
Darts-Trafik, дякую
маю питання: відрізняються чимось установочні панелі "телевізори" на трафіках в залежності від двигуна і чи піддаються вони ремонту? до чого веду: є панель від трафіка 2.0 рестайл і має тріщину. можна з нею щось зробити? |
Цитата:
|
Цитата:
але а для чого воно тобі? з твоею якась біда? |
ага.... вона згоріла
|
Цитата:
|
Цитата:
|
паяється все.. просто треба знати з чого саме воно зроблено, і правильно підібрати матеріал.
Добавлено через 2 минуты якщо це пластик то знайти на ньому маркування типу PP PE чи ABS ну або ще щось і вперед. зараз можна і самому все знайти у продажі чи звернутись до когось |
Цитата:
|
Закрадається думка що винна в тому система підігріву ОЖ. Автівка ні з того, ні з сього то кипіла то ні, а в кінцевому результаті, взагалі загорілась.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:35. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©