Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Після сходження руль стоїть криво (лівіше) (https://busovod.ua/showthread.php?t=19255)

sergeyss9 18.04.2017 19:09

Re: Після сходження руль стоїть криво (лівіше)

Цитата:

Допис від Piric (Допис 408582)
Если авто не тянет не в какую сторону , едет ровно , развал в норме , резину не кушает , я бы перекинул руль на шлицах и не заморачивался . (ИМХО)
Дело пяти минут.

Тільки робити це дуже обережно , щоб не порвати шлейф - бо тоді це буде зовсім інша морока .

В мене іноді після розвалу також руль криво стоїть (градусів 10-15) , але я цим особо не заморочуюсь . Всеодно раз в півроку щось по ходовці міняю . Ну і звісно розвал по новому .

sergey2012 18.04.2017 19:10

Где в Хмельницькому робив розвал?

Шкодник 18.04.2017 19:26

Віталій Пача,
Шукай нормальных мастеров
Это ненормально так делать,накрутили в сторону а ты езди(

ПавелК 18.04.2017 19:39

На задній балкі є тяга, яка до кузова кріпиться, глянь затяжку болта на
кузові.

ПавелК 18.04.2017 19:54

Похоже задня балка впоперек рухає...А втім х.з.

Віталій Пача 18.04.2017 20:36

Цитата:

Допис від sergey2012 (Допис 408588)
Где в Хмельницькому робив розвал?

я сам з Волочиськ Хмельницької обл робив тут в себе і два рази їздив в Тернопіль мені до тернополя ближче так справа в тому що потрібно шукати а де шукати вот тут питання я не кажу що вони погано роблять просто не можуть знайти причину а хто мені буде шукати як він краще зробіть другому щось і заробить а в мене так може знайти а може не знайти як незнайде то за що брати хоть я вже готовий на то щоб перебрати всю машину

Bober 18.04.2017 21:20

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 408587)
Тільки робити це дуже обережно , щоб не порвати шлейф

Там дійсно як хлопці писали роботи на 5хв.,не треба боятись шлейфа воно не каснеться. На свойом бувшом переставляв.

wasya 18.04.2017 23:25

Цитата:

Допис від Віталій Пача (Допис 408577)
і опа що я бачу руль стоїт криво я кажу чому він каже снігу на вулиці багато

:lol:
Віталій Пача, читаю...і офігіваю,все з області фантастики криворуких майстрів...положення рульвого колеса елемнтарно виставляється за 5хв. рульвими тягами:одну відпускаєш,другу крутиш,зафіксувавши при цьому рульове колесо в потрібному положенні...мені не раз так робили,на різних авто..в тебе що специфічне авто,чи тяги приварені до рульової?:maybe:

Григорий Саныч 19.04.2017 03:55

Вся проблема в том ,что на сто заставляеш искать неисправность,а ее там нет,заедь и скажи чтоб выравняли руль,вот и все. Правда заплатить придётся за схождение

Віталій Пача 19.04.2017 06:51

Цитата:

Допис від wasya (Допис 408616)
:lol:
Віталій Пача, читаю...і офігіваю,все з області фантастики криворуких майстрів...положення рульвого колеса елемнтарно виставляється за 5хв. рульвими тягами:одну відпускаєш,другу крутиш,зафіксувавши при цьому рульове колесо в потрібному положенні...мені не раз так робили,на різних авто..в тебе що специфічне авто,чи тяги приварені до рульової?:maybe:

Якщо проблема із задньою балкою то що тоді крутити??? раніше і в мене все було чітко на пять мінут роботи

DRB 19.04.2017 07:44

з чим би проблеми не були - нормальний розвал-сходження виставляє руль рівно без проблем.

Ти 5 СТО замінив чи в 5 різних місцях робив розвал/сходження?

Щось мені здається що ти на розвал/сходження то якраз і не їздив інший

заїдь на розвал/сходження інший розкажи проблему - все зроблять.
Якщо у вас є мережа Vianor - подзвони до них - в них нормальне обладнання якщо э розвал і ціни не кусаються, хоча вище ніж в інших.

Кермо вирівняти майстер на СТО не зможе, хіба що вгадає.
Навіть якщо балка крива - на положення керма воно не впливає.

Bober 19.04.2017 11:28

Хлопці будьте уважніші:no-no:,автор в першому пості вказав що одна тяга коротша,припустіть чому не получається вирівняти руль !

Віталій Пача 19.04.2017 11:46

На слідующий тиждень поїду в м Хмельницький можливо там щось підкажуть я ще думаю чи не може вплинути передня ліва пружина ??? відпишусь в любому випадку

Добавлено через 3 минуты
а ще думаю на лівий наконечник можливо і він так як заміна була лівого можливо він має заводський брак

Добавлено через 5 минут
але знаю точно що не повино так бути коли його ставлять рівно а він тікає щось його тягне на ліву сторону раніше такого не було

Добавлено через 8 минут
на рахунок ціни це не проблема лиш би зробили:ah:

woolfer 19.04.2017 12:30

Цитата:

Допис від жужик (Допис 408556)
Я тоже недавно менял тяги и делал розвал ,3D называеться, они там и марку авто забивают, так как для разных машин разные требования при розвале, так они руль специальной приспособой фиксируют не на глаз а по компу вобщем процедура мин. 15 , я доволен.

А где делали 3D в Киеве?

Беза 19.04.2017 12:31

Цитата:

Допис від Bober (Допис 408674)
вказав що одна тяга коротша,припустіть чому не получається вирівняти руль !

если схождение сделано уже, то грубо говоря, перестановкой руля вопрос в даннном случае решается, но тогда развальщик должен был об этом сказать.

Василий Ш. 19.04.2017 13:14

Розвал в наших авто не робиться, в окремих випадках хіба що, Дтп ... . Для того щоб переставити руль, так сказати порівняти, потрібно на валу спиляти виступ тіпа шпонка! А воно треба? Потрібно одне, зробити сходження відносно положення руля. Яким чином? Руль прямо - тягами граємось. Якщо одна дійсно коротша, дефектна (що сумнівно) значить під заміну. І буде щастя, руль рівно, авто прямо...

SI27 19.04.2017 13:36

Посмотрите ваш Opel имеет британское или европейское происхождение , возможно при перекидке руля с британца , мастера накосячили .

Беза 19.04.2017 13:44

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 408696)
потрібно на валу спиляти виступ тіпа шпонка!

ну я сужу по жигулям и всегда после развала приходилось переставлять, а там на шлицах.

Василий Ш. 19.04.2017 13:57

Шліци теж є, без них ніяк. Хоча це можливо якщо є ESP, і датчик положення руля:)

Віталій Пача 19.04.2017 14:12

Авто з Італії руль відпадає 100% до ньго ніхто не ліз в мене авто вже 6 років вже не раз міняв наконечники стойки тяги і все було чудово а зараз ніби хто поробив)))) тягами руля рівно невиставлять тільки хіба що приблизно

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:45.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©