![]() |
Re: Після сходження руль стоїть криво (лівіше)
Цитата:
В мене іноді після розвалу також руль криво стоїть (градусів 10-15) , але я цим особо не заморочуюсь . Всеодно раз в півроку щось по ходовці міняю . Ну і звісно розвал по новому . |
Где в Хмельницькому робив розвал?
|
Віталій Пача,
Шукай нормальных мастеров Это ненормально так делать,накрутили в сторону а ты езди( |
На задній балкі є тяга, яка до кузова кріпиться, глянь затяжку болта на
кузові. |
Похоже задня балка впоперек рухає...А втім х.з.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Віталій Пача, читаю...і офігіваю,все з області фантастики криворуких майстрів...положення рульвого колеса елемнтарно виставляється за 5хв. рульвими тягами:одну відпускаєш,другу крутиш,зафіксувавши при цьому рульове колесо в потрібному положенні...мені не раз так робили,на різних авто..в тебе що специфічне авто,чи тяги приварені до рульової?:maybe: |
Вся проблема в том ,что на сто заставляеш искать неисправность,а ее там нет,заедь и скажи чтоб выравняли руль,вот и все. Правда заплатить придётся за схождение
|
Цитата:
|
з чим би проблеми не були - нормальний розвал-сходження виставляє руль рівно без проблем.
Ти 5 СТО замінив чи в 5 різних місцях робив розвал/сходження? Щось мені здається що ти на розвал/сходження то якраз і не їздив інший заїдь на розвал/сходження інший розкажи проблему - все зроблять. Якщо у вас є мережа Vianor - подзвони до них - в них нормальне обладнання якщо э розвал і ціни не кусаються, хоча вище ніж в інших. Кермо вирівняти майстер на СТО не зможе, хіба що вгадає. Навіть якщо балка крива - на положення керма воно не впливає. |
Хлопці будьте уважніші:no-no:,автор в першому пості вказав що одна тяга коротша,припустіть чому не получається вирівняти руль !
|
На слідующий тиждень поїду в м Хмельницький можливо там щось підкажуть я ще думаю чи не може вплинути передня ліва пружина ??? відпишусь в любому випадку
Добавлено через 3 минуты а ще думаю на лівий наконечник можливо і він так як заміна була лівого можливо він має заводський брак Добавлено через 5 минут але знаю точно що не повино так бути коли його ставлять рівно а він тікає щось його тягне на ліву сторону раніше такого не було Добавлено через 8 минут на рахунок ціни це не проблема лиш би зробили:ah: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Розвал в наших авто не робиться, в окремих випадках хіба що, Дтп ... . Для того щоб переставити руль, так сказати порівняти, потрібно на валу спиляти виступ тіпа шпонка! А воно треба? Потрібно одне, зробити сходження відносно положення руля. Яким чином? Руль прямо - тягами граємось. Якщо одна дійсно коротша, дефектна (що сумнівно) значить під заміну. І буде щастя, руль рівно, авто прямо...
|
Посмотрите ваш Opel имеет британское или европейское происхождение , возможно при перекидке руля с британца , мастера накосячили .
|
Цитата:
|
Шліци теж є, без них ніяк. Хоча це можливо якщо є ESP, і датчик положення руля:)
|
Авто з Італії руль відпадає 100% до ньго ніхто не ліз в мене авто вже 6 років вже не раз міняв наконечники стойки тяги і все було чудово а зараз ніби хто поробив)))) тягами руля рівно невиставлять тільки хіба що приблизно
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:45. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©