![]() |
Re: Пьянство за рулем подорожало
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Возможно хоть с помощью штрафов поборят беспредел на дорогах.Уж слишком много последнее время аварий с участием пьяных водителей
|
Все эти реформы до ж..... Кто бухал. Тот и будет ...штраф + за# на месяц, думаю охоту отбила б синим за руль садится
|
Цитата:
тягне за собою накладення штрафу на водіїв з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки і на інших осіб - накладення штрафу з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого. Кажешь до ж***?)) |
Кажу.... Сколько за последнее время дата с пьяными???? И что эти законы помогли???
|
Цитата:
Но Изза ошибок, и тд и тп судьи скасовують багато. Вопрос к копам почему за столько лет нельзя грамотно научится составлять протоколы. |
хорошая новость - нужно ещё строже!
|
Цитата:
На кой древні теми підіймаешь? |
Шкодник, Статус набиває.
|
Седня в першому читанні прийняли оце
https://fakty.com.ua/ua/ukraine/2020...yanyh-vodiyiv/ Під впливом резонансу с дтп Це треш, гаі вертается походу а с новими буде ще веселіше Вкрадце По бухим там понятно хоча як зупине бухого штраф я хз. Відбійники краще Шмон без понятих Зупинка от фонаря Докі передати — руки на руль — машину глушим С негласной фотовідео Якщо воно пройде друге читання в такому вигляді то буде нам усім ой |
Нам пощастило, що поруч живуть 73% ідіотів яким не було за Кого!
|
Намордники наділи!
Тепер надягайте ярмо! Вважаю, що поліціанти, можуть зупиняти авто тільки в разі порушень ПДР, для допомоги в разі ДТП і в інших випадках коли потрібна Ваша допомога і вона може врятувати чиєсь життя або здоровья, а також зупиняти для перевірки стану водія, на алкогольне, наркотичне і інше сп'яніння!!! В разі якщо у поліціантів після зупинення авто є підозри на сп'яніння, або хворобливий стан водія, тоді перевірка документів, відеофіксація і т.д. Є підозра, мовчки дихнули, або на аналіз крові поїхали! В мене син,того року влітку постійно машину брав по нічних клубах з друзями проїхатися, і коли машину після виїзду з парковки клубу/дискотеки поліціанти зупиняли щоб принюхатися до водія, це вважаю доброю і відповідальною справою! Перевірили, якщо водій тверезий - побажали щасливої і обережної дороги, бо в тебе друзі вже веселі! Мене якось зупинили поліціанти з ранку, я тільки но був переспав години три-чотири на узбіччі і поїхав не включивши світло! Зупинили! Кажуть, дядько, чого без світла їдемо, та і вигляд в вас стомлений, з вами все гаразд? Може Вам краще перепочити, чим їхати в такому стані!!! Кажу - та я тільки з просоння, тому очі ще кліпають, до АЗС доїду, приведу себе до ладу і буду як огірочок! Перевірили по базі штрафів, винесли попередження і побажали щасливої дороги! Так що з тими що напідпитку їздять треба щось робити, тільки розумними рішеннями, а не як в нас прийнято через сраку, та ще і з додатковими намірами! Добавлено через 1 минуту Цитата:
Бо є 7%, які повний треш! |
бухать - зло.
Ребя, недавно приехал с 3-ех месячной "самообсервации", т.е. с дачи, насмотрелся местных пистец. Я бы сам убивал. = например месяц назад 2 идиотто в Черниг.области , на жиге вышли в лоб Таврии. Детям по 18. оба пополам. Вроде живы но жизнь сломана. Сцука 13-14 дня СРЕДЫ!! 2) спасибо нашим трафикам - норм тормоза - думал задние колеса поднял с 60 ти. - как в анектоде трактор и не думал тормозить с поля на поле через меж сельскую. Еле поймал ивана грыгорыча. выпал из кабины |
Цитата:
але як штраф вбереже від бухого за кермом? чому не приймають зміні в дорогобудівніцтво де відбійнік на дорозі в 2 та більше полос мае бути обовязково???? дорого але врятуе жіття штраф не врятуе нікого |
Цитата:
|
Цитата:
якщо приймуть (а все йде до того – Гаращенко вже розпинається на фб, що це ж проти бухих нігадяїв), то вся надія на електронні посвідчення: https://live.staticflickr.com/65535/...a9942e82_b.jpg його передавати не треба. хочуть перевіряти - най сканують :gordiy: |
Садиться пьяным за руль это последние дело. Когда ты сел за руль пьяным считай ты уже не человек! Надеюсь это закон будет принят! А я тем временем поддержу его на сайте собаководы. ру развернув там дискуссию на эту тему.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:20. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©