![]() |
Re: Музика в дорогу. Що слухаєте? Диск музики від бусоводів
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Ну якщо вже поклались на мене то залишу її замість Gorky Park - Moscow Calling (oleg9489) так як Алексей Большой Год рождения: 1967. Место рождения: Россия, г.Санкт- Петербург |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
В автомобільній фонотеці є багатенько пісеньок. Слухаю багато пісеньок Скрябіна, Вакарчука, Гурту ТІК, МАНДРИ, і багато інших. Є багато пісеньок народного фолькльору.
На даний момент найчастіше в машині вмикаю Океан Ельзи концерт памяті -МОВЧАТИ. ДІВЧИНА З ІНШОГО ЖИТТЯ. З зарубіжних найбільше подобається Metallica - Nothing else Matters, І багато інших пісеньок. Також Red Hot Chili Peppers - Californication, і баг. ін пісень. Список може бути безкінечний. |
Виберіть або одну найкращу пісеньку або одну українську одну закордонну і кидайте мені в пошту - зробимо музичний диск бусоводів..
|
А я себе такой микс нафаршировал,что друзья в шоке:Enigma,Metallica,Radiohead,Qeen,Depeche Mode,Би-2,Океан Эльзы,Скрябин,Ди джей Онегин,Паоло Нутини,Челентано.Вобщем бутерброд на все мотивы:nasmeshka:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
судячи з тих пісень що наразі бачу в списку й темі я вже хочу штук 5 тих дисків:D |
Цитата:
|
ВОЛЬДЕМАР,значить треба буде робити дебелу партію і з друком символіки на дисках
|
Я просто пригадую пару випусків дисків в шкода-клубі - головне що було в тому диску - що музика була насправді різна і цікава бо кожен давав одну пісню і лише одну.
Але там і учасників клубу багато. Якщо кожен захоче свої підбірки то це буде не підбірка бусоводська а підбірка Васі Пупкіна і Колі Синенького. Чекаю нових пісень :) Доречі послухав вдома - треба буде парочку замінити - не іншими а просто більш якісними вже |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
я теж довго думав над вибором.... |
тогда закиньте AC\DC....
покроет вам и Ельзу , и Гадюкиных ток более ранних диси.... там где Бон Скотт |
Пару тысяч песен имею. И как выбрать 2 - Вопрос. Сборники по 700 мб (115 песен в среднем, в 128 кбит в сек.) штук 20 есть. Все сам набирал, по 2-5 песен со стандартного сборника выбирал.
|
Тільки висилайте одну українську одну закордонну. Якщо так не робити у сввітлі поточних подій - більшсть пісень були б українськими. Патріотизм і т.д. Я не маю нічого проти але хотілось би щоб музика все ж була різна на диску.. тому одну нашу пісеньку а одну іншої країни.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:03. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©