![]() |
Re: Разрешите представиться, Vint!
Цитата:
|
ну удачи в поисках стоящего аппарата, человек тоже ищет....уже много пересмотрел то что у него по бюджету пока увы
|
Велкам!
На рахунок покупки головастика - он запитайте у "Али" - купівля головастика-пасажира Бердичівського - кіт в мішку. Тому якщо є можливість (я не знаю чи є, але бачив) - придивіться в сторону вантажних, але які вже на обліку стоять як пасажири. Бо те що роблять 90% бердичівських контор - фігня. Краще вже знайти когось підконтрольного, щоб зробили нормальний салон відразу. І не вірте нікому - якщо машинка вже каталась в нас - 99% що пробіг скручений - з цим вже нічого не зробите - женіть її на СТО, нехай перевіряють все що можна перевірити. З пробігом вже змиритесь, головне щоб стан був хороший, не диміла, не було все в маслі біля турбіни і т.д. - майстри знають. Повторюсь - не вірте словам. Людина сама може не знати що з авто щось не так Добавлено через 10 минут Цитата:
Кожна жаба хвалить своє болото, але 1,9 найдешевший в обслуговуванні, але тоді авто буде до 2007 року. На рахунок розпашонка чи ляда - зараз я б дивився на ляду. Але розпашонка має свій плюс - відкрив лише одну половину - справа нічого не випадає . :) Мінус - розвантажувати в дощ чи сніг все ж краще під лядою. |
ага.... то что видел на базаре в воскресенье....все в бердичев тюнинге.....бе.... могу подсказать уже сразу где взять передние сидения:D бомбовские...а кому то не нравится...
|
Цитата:
|
Привет! Добро пожаловать!
|
С прибытием. Желаю удачной покупки.
|
:beer:Добро пожаловать.
|
Цитата:
DRB, спасибо за дельные советы, особенно про грузовика с доками на пасс, сам и не подумал. И все-же, здесь наверное заезженный вопрос, но спрошу: Длинный или короткий? Интересует скорее мнение тех кто взял лонг и пожалел про это и соответственно как часто приходится жалеть, что коротыш? Более склонен к короткому, но брат убеждает в обратном (у него лонг). |
буса никогда не бывает мало, брать только макси.
|
Добро пожаловать на самый Бусанутый форум:) Паркуйся и обживайся:beer:
|
Цитата:
1. якщо їздити в мегаполісах - особливо за кордоном - будуть проблеми з парковкою в центрі міста. 2. друге - на ЛОНГ майже нереально купити салон з заднім кондиціонером (це було так точно рік тому) 4. повністю обшивки пластиком (з вікнами) на лонг оригінального щось не бачив. (подивись мій бортовик щоб зрозуміти за яку обшивку я кажу) А от у всьому іншому - лонг лише плюси. Я брав короткий тому що як тільки є можливість катаюсь за кордон. Причому стараюсь 2 рази на рік мінімум. |
Цитата:
|
приветствую на форуме :Laie:.
я искал короткий по причине того, что длинный у меня в гараж не поместился бы, точнее поместился бы, но очень впритык. мне пока короткого достаточно. |
Цитата:
|
Цитата:
http://i064.radikal.ru/1312/0c/bce2606ac189.jpg |
Цитата:
|
Spaider, да, конечно.
|
я тоже здесь недавно! приветствую! :)
купил короткий, но хотелось длинный! 40см всё-таки большой плюс, но в Киеве мне в центре на коротком легче парковаться и по дворам ездить! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©