![]() |
Re: В Грузию на авто.
Цитата:
Всі варіанти я вже переглядав. Якщо дуже хочеться - то або фінансово дорожче або себе перебороти і проїхати транзитом через росію. Що б робив зараз я сам - я б їхав через Туреччину, але додав би до відпустки лишніх 4-5 днів і подивися в же по Туреччині пару цікавих місць. Якщо Ви ще не були в Стамбулі - затриматись пару днів. Я б заїхав трохи в сторону ще в Кападдокію, також не можу швидко знайти - є по дорозі ще якесь цікаве озеро. Спробувати сумістити транзит з цікавими місцями Туреччини. А ще краще - знайдіть компанію в своє авто, і дорога стане вдвічі дешевшою :) |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Дальнобойщики не советуют через Россию сунутся на укр.номерах - стрёмно(
|
Цитата:
А от в Грузію низом ще не їздив |
Цитата:
|
Цитата:
|
Я катаюся там з початку чих подій, ніразу не було ніякого конфлікту. Зараз знайомий там, також говорить шо все спокійно.
|
Цитата:
Чего боятся, себя уверенно вести, тогда и менты с ватой не буреют! Они в Украину в пять раз больше бояться ехать! |
Цитата:
|
По роботі. і по мацкві не було ніколи ніяких питань, офіс в центрі, між кремлем і Храмом. Мент ментом поганяє.
|
Цитата:
Могут только докопаться за непристегнутый ремень или за не включенный свет в фарах. Добавлено через 3 минуты Цитата:
Добавлено через 6 минут Кстати года 3 назад паром на Поти ходил с Голой пристани.Может и сейчас есть?:maybe: Нужно уточнить. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Готов собрать группу единомышленников. Думаю на форуме найдется пара тройка пар, желающих оксамитовый сезон провести на Адриатике. |
Цитата:
|
интересно, собрать пару тройку Бусоводов и двинутся вместе)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Без авто тяжкувато Грузію побачити...
частково, так.. але з авто набагато цікавіше |
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
Добавлено через 8 минут Как раз в тему Отчет о автопутешествии в Грузию с Реношного форума. Добавлено через 12 минут Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:37. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©