![]() |
Re: Я та автівка моя
Ми завжди всім раді! В єдності сила:+1:
|
Допетрав, що тут кнопка "Спасибо" є. Почав використовувати.
|
Привіт! Вливайся, я теж тут не дуже давно.
|
Цитата:
|
В зв’язку з непереборними обставинами, на заміну білому «лонгу» прийшов жовтий короткий, також 2006 року. Скажу відверто, конструктор ще той. Приборка сяяла як новорічна ялинка. Індикатор відчинених дверей (вирішено, шляхом регулювання зсувних дверей), подушки (вирішено, шляхом підгинання контактів роз’єму під сідухою), лампочка ESP(вирішено, також контакти на кнопці відключення). Під час регулювання зсувних дверей виявилась ще одна проблемка, центральна салазка здвижки була не прикручена, злізувало різьбу на середньому болтові, була М6, думаю, стане М5, ще не вирішив. Маемо помилки Р1635(вирішено частково, поганий контакт між свічками та ковпачками, так як останні розсипаються, будуть замість них клеми та нарізана різьба на свічках) та помилка по вимикачу зчеплення, причина, скоріш за все, криється в зламаному кронштейні зчеплення, так як сама педаль не дістає до жабки. Був такж лопнувший кронштейн регулювання висоти водійської сідушки. Заварили. Дуже сильно затянув стоянкові гальма, лопнув самий передній трос,той що самий короткий, на зиму, думаю не критично, почекає до весни. Маємо ще проблемку з датчикм наддува, покази якого різняться з атмосферним тиском 104 kPa та 99 kPa відповідно, при знятій трубочці з датчика. Підкинем робочий, побачим . Попередній діагноз: сам датчик, тупо, бреше. Ось такий я «доктор», ось такі вмію ставити діагнози. Наче б то на сьогоднішній день все.
Далі буде ревізія двигуна, турбіни, гальмівної системи, та таке інше. Хоча наче б то там нема до чого прискіпуватись, та я всеодно пошукаю. |
Eugene, Все поступово зробиш-головне бажання та гроші.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Bober, Не факт, що так воно буде, але візьму до уваги.
|
Eugene, а 1635, то січки на лу, вже ви крутив, проблем не буде?
А так ще й небагато проблем, сподіваюсь саме із-за них машину продавали. |
То не свічки, то трухляві ковпачки та їх контакти. Питав власника, так як при оглядинах знайшов цю помилку, чому вона присутня, відповідь була прогнозована: "так машина заводиться і їде, навіщо туди лізти." Про датчик турбіни теж запитував: "я не в кугссе"(с)
|
Хфото где? Хоть посмотреть бы
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Вітаю з покупкою. Я таким чином коли коштів було небагато взяв нексію.. але стан був ще гірший - після таксі. Довів до пуття, покатався добре на ній і продав.. |
olexa, это как в песне
У тебя есть борода? Я скажу тебе: "Да". Если бороды нет, то и нет - мой ответ:D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата: