![]() |
Re: Освещение автолампы
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Надіюсь, що буде дешево, та сердито. Поживемо, побачим. |
shuma34, у меня такие Осрамы в туманках стоят. Доволен.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У меня в основных фарах стоят Филипсы а допах Осрам, светят хорошо я доволен ими. Поставил их после недавней тяжелой поездки в туман. Заказывал к стати на avtozvuk.ua
|
Цитата:
Буду поглядывать на проводку, отражатель и пластик фары. 85 /80 ватт как ни как. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Согласен, сейчас точно не скажу т.к. коробочки все в гараже. |
Я в жовтні 2013 поставив на головне світло:
OSRAM Night Breaker Plus Extra Lifetime H4 Тоді ціна за пару була 130 грн. - 16 USD. Досі не міняв. Дорогу освітлюють краще, ніж звичайні, особливо відчувається, коли нема дощу. |
Тю, так Осрам ОллСізн лише +30%, а іхня температура взагалі приємна для очей зустрічних, ніхто тобі блимати не буде, вангую)))
І з проводкою все нормуль буде якшо позаштатних траблів і підозр не маєш. На сухій трасі крізь прозоре повітря і з правильною розміткою все й так чудово видно, а от коли мрякота і волога темінь - там такі ОллСізони дуже добре себе показують. На Форді собі такі в Н4 цоколі ставив - дуже сподобались, потім на другого Форда також пробував різні і повернувся до цих ОллСізонів, але в цоколі Н7. Зараз знв с ПТФксенона шо був при покупці і в бусіка втулив ОллСізони в Н7...ХЗ як кому, але собі я краще них ще не знайшов, люблю тепле світло - набагато краще очі себе почувають з ним і посилюється різкість кольорів))) ЗІ: доречі, такі ОллСізони краще за всі інші лампи шо я тестив на собі витримали ресурс при ввімкнених фарах у весь руху, тобто майже скандинавське світло. |
SkyNET, тоже после проб и ошибок возвращаюсь к осрамовским всесезонкам, на днях прикупил лампочки Н4 по 95 грн за шт.Сейчас стоят найтбрекеры какие-то лимитед эдишн:-) немного не нравится голубой дальний.
|
Вик123, Витя, поделись контактами, ищу такие по адекватной цене под Н7 цоколь
|
Vet, у знакомого в магазине, я так понимаю залежалый товар по старой цене.
|
Цитата:
Себе брал здесь Только вместо одного дня доставки, мырыжыли неделю. Но мне не к спеху было. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:59. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©