![]() |
Re: Турбина симптомы смерти
Цитата:
|
Цитата:
Як би там не було, але ціни вище я привів глобальні по конторі яки були названі на запит стосовно оних, ну і саме для Мерседесовського варіанту для буса W639 вони не відрізнялися))) |
Цитата:
|
Сьогодні зняв турбіну, з допомогою ключиків, і чиєїсь мами.:oh: На перший погляд, сильно великий люфт вздовж осі, хоча я не знаю яким він повинен бути, чи його взагалі не повинно бути.:maybe: Доступу практично нуль. Завтра, тобто вже сьогодні, буду кататися на тразіті. Рішився на покупку б,у турбіни, так як ціна нової в 21000 щось сильно підозріла, а б,у в 13000 встає, плюс всі прокладки. А свою, вдома відреставрую, і запасна буде. Чекаєм грошенят від директора.:beach:
|
ВОЛЬДЕМАР, на 1.9 это ещё удобно снимать турбину :nasmeshka:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
ВОЛЬДЕМАР, 2.5 гораздо неудобнее :maybe2:
|
Цитата:
Ремонт турбіни - то більш конкретна річ ніж кузовні роботи або шось незрозуміле типу електрики єтц. Там головне добратися до агрегата і демонтувати його без зайвих зусиль, а далі апаратура допоможе оператору))) Ну то таке...; я мав на увазі, шо два майстри однієї кваліфікації за однакові рівні робіт зі схожим обладнанням та інструментом мають зробити таку роботу за майже однаковий проміжок часу, також їхній рівень повинен коштувати більш-менш однаково незалежно від місця розташування у країні...а далі вже починають працювати людські фактори, типа "зажратості", "рівня самооцінки", "кому більше потрібні гроші" й т.ін ))) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Спасибо!
|