Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Турбина симптомы смерти (https://busovod.ua/showthread.php?t=14713)

ВОЛЬДЕМАР 08.11.2014 19:32

Re: Турбина симптомы смерти

Цитата:

Допис від SkyNET (Допис 278220)
Нє-нє, у мене звук був начебто бормашина у стоматолога працює по зубу,

От, це саме той звук.:dash2:

SkyNET 08.11.2014 21:50

Цитата:

Допис від olexa (Допис 278222)
Де це чи у кого це - у нас? Коли в Ураїні, - то да, а коли у Мерса, - то я б так не сказав. Все залежить від контори, яка займається ремонтом чи продажею.

Дик таки в Україні ж ;) А на рахунок Мерса,- так якщо великих відмінностей немає в бік більшої складності конструкції і розташування та доступу до агрегата, то майстрам має бути пофігу Мерс то чи Лада Калина,- робочий час майстра коштує однаково і кількість часу на ремонт - приблизно також; хіба шо різниця буде у вартості запчастин)))

Як би там не було, але ціни вище я привів глобальні по конторі яки були названі на запит стосовно оних, ну і саме для Мерседесовського варіанту для буса W639 вони не відрізнялися)))

olexa 09.11.2014 08:16

Цитата:

Допис від SkyNET (Допис 278278)
робочий час майстра коштує однаково

Ой не кажи так!!!:no-no: Приведу приклад, з власного досвіду. Ланцер М9, зятя вдарили у багажник, страхова виплатила 17 з копійками. Я до офів Міциків у Києві, глянули, щось порахували на папірці = 25 з крпійками. Кажу ж як так? Розвели руками. Дзвоню у Черкаси, де брали авто, з мого ж папірця видають суму у 16, у реалі вийшло 17, як страхова і видала. Ось так, а офіційні ділери Міцубіші і ті, і ті! У одних нормо-година 210 грн тоді була, у других 140.

ВОЛЬДЕМАР 10.11.2014 23:31

Сьогодні зняв турбіну, з допомогою ключиків, і чиєїсь мами.:oh: На перший погляд, сильно великий люфт вздовж осі, хоча я не знаю яким він повинен бути, чи його взагалі не повинно бути.:maybe: Доступу практично нуль. Завтра, тобто вже сьогодні, буду кататися на тразіті. Рішився на покупку б,у турбіни, так як ціна нової в 21000 щось сильно підозріла, а б,у в 13000 встає, плюс всі прокладки. А свою, вдома відреставрую, і запасна буде. Чекаєм грошенят від директора.:beach:

Шурик -ломастер 10.11.2014 23:41

ВОЛЬДЕМАР, на 1.9 это ещё удобно снимать турбину :nasmeshka:

Nissanchik 11.11.2014 06:26

Цитата:

Допис від ВОЛЬДЕМАР (Допис 278674)
13000 встає, плюс всі прокладки. А свою, вдома відреставрую, і запасна буде. Чекаєм грошенят від директора.:beach:

Это в рублях?))

ВОЛЬДЕМАР 11.11.2014 07:24

Цитата:

Допис від Шурик -ломастер (Допис 278675)
на 1.9 это ещё удобно снимать турбину

Шурік, що ше може бути гірше? :shock:

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Nissanchik (Допис 278688)
Это в рублях?))

Так, за б,у. Зараз поїду замовляти всі прокладочки.

Шурик -ломастер 11.11.2014 17:39

ВОЛЬДЕМАР, 2.5 гораздо неудобнее :maybe2:

SkyNET 12.11.2014 13:39

Цитата:

Допис від olexa (Допис 278310)
Ой не кажи так!!!:no-no: Приведу приклад, з власного досвіду. Ланцер М9, зятя вдарили у багажник, страхова виплатила 17 з копійками. Я до офів Міциків у Києві, глянули, щось порахували на папірці = 25 з крпійками. Кажу ж як так? Розвели руками. Дзвоню у Черкаси, де брали авто, з мого ж папірця видають суму у 16, у реалі вийшло 17, як страхова і видала. Ось так, а офіційні ділери Міцубіші і ті, і ті! У одних нормо-година 210 грн тоді була, у других 140.

Дик то ж офіціали, у них у всіх не як у людей, тим паче шо то столиця, а то якійсь облцентр, який і обласним-то й став, мабуть, випадково )))
Ремонт турбіни - то більш конкретна річ ніж кузовні роботи або шось незрозуміле типу електрики єтц. Там головне добратися до агрегата і демонтувати його без зайвих зусиль, а далі апаратура допоможе оператору)))
Ну то таке...; я мав на увазі, шо два майстри однієї кваліфікації за однакові рівні робіт зі схожим обладнанням та інструментом мають зробити таку роботу за майже однаковий проміжок часу, також їхній рівень повинен коштувати більш-менш однаково незалежно від місця розташування у країні...а далі вже починають працювати людські фактори, типа "зажратості", "рівня самооцінки", "кому більше потрібні гроші" й т.ін )))

Сергей TDI 12.11.2014 15:20

Цитата:

Допис від ВОЛЬДЕМАР (Допис 278674)
А свою, вдома відреставрую, і запасна буде.

Если интересно, могу посоветовать хороший сервис по ремонту турбин, выполняют капитальный ремонт турбин , а также ремонт с заменой средней части в сборе...

Roman1000 29.06.2019 10:21

Цитата:

Допис від Сергей TDI (Допис 278916)
Если интересно, могу посоветовать хороший сервис по ремонту турбин, выполняют капитальный ремонт турбин , а также ремонт с заменой средней части в сборе...

Посоветуйте и мне, пожалуйста!

Devid 29.06.2019 11:54

Цитата:

Допис від Roman1000 (Допис 451301)
Посоветуйте и мне, пожалуйста!

турбоком. мелик.

Roman1000 21.07.2019 20:10

Спасибо!

Турыст 21.07.2019 22:29

Цитата:

Допис від Devid (Допис 451311)
турбоком. мелик.

Добрый. Мелик, это Мелитополь? Киевский и Мелитопольский не имеют ничего общего? Спасибо.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:24.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©