Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Тупит Виваро и загорается "чек" и стоп (https://busovod.ua/showthread.php?t=14644)

Ігора 26.01.2015 17:04

чек і стоп

Привіт!Така ситуація,заві віваро поробив хвилину і заглох..Заводиться нормально і їде тоже, але на панелі приборів вибив чек і стоп..В чому може бути проблема???

Ігора 26.01.2015 17:05

Re: Тупит Виваро и загорается "чек" и стоп

Привіт!Така ситуація,заві віваро поробив хвилину і заглох..Заводиться нормально і їде тоже, але на панелі приборів вибив чек і стоп..В чому може бути проблема???

сергій 1975 26.01.2015 17:08

Re: чек і стоп

Треба на діагностику,екстрасенсів тут немає.

ВОЛЬДЕМАР 26.01.2015 18:44

Цитата:

Допис від Ігора (Допис 295699)

Ігор, тобі вже намалювали, треба нормального діагноста з кліпом, чи другим девайсом який читає нормально машинку. А тут таки екстрасенсів дійсно нема. Причин може бути купа.

димончик 26.01.2015 20:09

Re: чек і стоп

Цитата:

Допис від Ігора (Допис 295698)

Не в обиду, но:
При пользовании современным автомобилем, нужно понимать, что он управляется электроникой, и само -собой подразумевает компьютерную диагностику.Коль вы понимаете , что на панели выбило чек, то должны понимать, что это ошибка.
И , даже если попытаться выдвинуть версии о ваших проблемах, то модель и объем вашего двигателя , облегчит работу нашим Шаманам, Колдунам,Ясновидящим и Яснознающим. Спасибо.

vectra20 26.01.2015 20:53

и что не мало важно - не быть бомжём, а заполнить профиль.

x_mad 20.03.2015 16:27

Тупить Віваро 2.0

Віваро 2.0 робот тупить при наборі швидкості. Мотор реве, а швидкості нема. Іздив до діагноста, дивились і на стоячій і під нагрузкою. Були помилки щось типу "концевік счеплення чи гальма (на рОботі мабуть гальма??? ) ", але це мабуть із-за того, що я роз_єм знімав з нього. Помилки зтерли, проїхались і більше помилок нема. Ще дані:
- ДМРВ відпадає, бо пробував новий - змін нема
- по турбіні сказали, що по графіках все ок
- одна форсунка під навантаженням показує -0.7, інші до +-0.5
- єдиний мінус який виявили, невеликі провали в роботі ЕГР, але сказав, що несуттєві

Питання
- я так розумію, що корекція по форсункам повну картину не показує і потрібно перевіряти "слив в обратку"?
- чи може клапан наддуву не показувати помилки, але некоректно працювати? Як перевірити? З_єднати трубки?
- в рОботі на днях побачив низький рівень спідматіка - долив, але десь підтікає, гад. Це може якось вплинути на мою проблему?
- ЕГР на тягу сильно впливає?

Ну і насамкінець: маю китайський Кліп, правда систему зніс, маю на днях поставити. Тому зможу подивитись параметри, але не знаю які самі, тому прохаю порад

DenVivaro 20.03.2015 16:43

Re: Тупить Віваро 2.0

Цитата:

Допис від x_mad (Допис 308221)
Були помилки щось типу "концевік счеплення чи гальма (на рОботі мабуть гальма??? ) ", але це мабуть із-за того, що я роз_єм знімав з нього. Помилки зтерли, проїхались і більше помилок нема.

у меня такая ошибка тоже иногда появляется, не знаю почему. У Валентина gleb 2.5 на механике как-то немного легче едет машина, с меньшим напрягом, может Робот дает это ощущение или вот эта ошибка

Вик123 21.03.2015 05:48

DenVivaro, у него ж вроде на есять конячек мощнее:-)

DenVivaro 21.03.2015 12:40

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 308317)
DenVivaro, у него ж вроде на есять конячек мощнее:-)

нет, так же, 146 сил. Возможно за счет шумоизоляции такие ощущения. У Валентина прошумирован весь салон, меньше слышен двигатель и звук "тррр-тррр" на 1-2 передачах когда медленно едешь.
Меня впринцепи устраивает динамика, но напрягает перидически появляющаяся ошибка в памяти типу "концевік счеплення чи гальма" как и у x_mad. Насколько знаю, за эту функцию в Роботизированных КПП отвечает Клапан сцепления, глючит что ли. Из-за этой ошибки может и мотор не работает на всю мощность, как вариант

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:48.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©