![]() |
чек і стоп
Привіт!Така ситуація,заві віваро поробив хвилину і заглох..Заводиться нормально і їде тоже, але на панелі приборів вибив чек і стоп..В чому може бути проблема???
|
Re: Тупит Виваро и загорается "чек" и стоп
Привіт!Така ситуація,заві віваро поробив хвилину і заглох..Заводиться нормально і їде тоже, але на панелі приборів вибив чек і стоп..В чому може бути проблема???
|
Re: чек і стоп
Треба на діагностику,екстрасенсів тут немає.
|
Цитата:
|
Re: чек і стоп
Цитата:
При пользовании современным автомобилем, нужно понимать, что он управляется электроникой, и само -собой подразумевает компьютерную диагностику.Коль вы понимаете , что на панели выбило чек, то должны понимать, что это ошибка. И , даже если попытаться выдвинуть версии о ваших проблемах, то модель и объем вашего двигателя , облегчит работу нашим Шаманам, Колдунам,Ясновидящим и Яснознающим. Спасибо. |
и что не мало важно - не быть бомжём, а заполнить профиль.
|
Тупить Віваро 2.0
Віваро 2.0 робот тупить при наборі швидкості. Мотор реве, а швидкості нема. Іздив до діагноста, дивились і на стоячій і під нагрузкою. Були помилки щось типу "концевік счеплення чи гальма (на рОботі мабуть гальма??? ) ", але це мабуть із-за того, що я роз_єм знімав з нього. Помилки зтерли, проїхались і більше помилок нема. Ще дані:
- ДМРВ відпадає, бо пробував новий - змін нема - по турбіні сказали, що по графіках все ок - одна форсунка під навантаженням показує -0.7, інші до +-0.5 - єдиний мінус який виявили, невеликі провали в роботі ЕГР, але сказав, що несуттєві Питання - я так розумію, що корекція по форсункам повну картину не показує і потрібно перевіряти "слив в обратку"? - чи може клапан наддуву не показувати помилки, але некоректно працювати? Як перевірити? З_єднати трубки? - в рОботі на днях побачив низький рівень спідматіка - долив, але десь підтікає, гад. Це може якось вплинути на мою проблему? - ЕГР на тягу сильно впливає? Ну і насамкінець: маю китайський Кліп, правда систему зніс, маю на днях поставити. Тому зможу подивитись параметри, але не знаю які самі, тому прохаю порад |
Re: Тупить Віваро 2.0
Цитата:
|
DenVivaro, у него ж вроде на есять конячек мощнее:-)
|
Цитата:
Меня впринцепи устраивает динамика, но напрягает перидически появляющаяся ошибка в памяти типу "концевік счеплення чи гальма" как и у x_mad. Насколько знаю, за эту функцию в Роботизированных КПП отвечает Клапан сцепления, глючит что ли. Из-за этой ошибки может и мотор не работает на всю мощность, как вариант |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:48. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©