![]() |
Re: Замена лампы подсветки печки.
Цитата:
У меня без кониционера, без стеклоподъемников, без обогрева стекол/зеркал (был) Но там хоть кнопка Ц.З, была. Сейчас стоят выключатели: Ц.З., Обогрев зеркал. Круиз Контроль. Добавлено через 3 минуты Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У меня с подсветкой управления печки начались приколы, сразу после того как отремонтировал автономку. Левая лампочка,напротив переключения скорости вентилятора, начала, периодичесски, то гореть, то тухнуть. Может просто плохой контакт или это Вебасто как-то влияет нв работу подсветки? Обдув салона при работе автономки рабоает на второй скорости, не завися от положения переключателя.
|
У темі 2 долучень
Цитата:
|
В суботу вирішив замінити лампочки в даній підсвітці. Розібрав, вийняв, все нормально - лампочки перегорівші:D. Поїхав шукати замінники. Чомусь ті, що я находив, не хотіли ставати замість перегорівших, або не хотіли горіти. В одному з магазинів знайшов просто малеееесенькі лампочки, які вставляються в наші цоколі. Взяв, переставив лампочки і вирішив їх вже вставляти в панельку. Машина в цей час працювала:ah:. Десь, щось я не так всунув і легенько щось замкнув - іскра вискочила. В результаті вискакування тої іскри потухла приборка - спідометр, тахометр, табло - все потухло:oh:. Мотор торохтить.... Вирішив їхати додому за тестером. В дорозі помітив, що мотор ніби впирається в обмежувач - нормально розганяється десь до 3000 об/хв (реально все-таки до 2800) і далі не реагує на педальку.
Дома знайшов перегорівший запобіжник - чомусь це виявився той, що відповідає за освітлення салону (згідно схеми), третій зверху в середньому ряді. Все усунув: запобіжник поміняв, лампочки поставив на місце (вже при виключеному запалюванні:ah:). Завожу - завелася, робить. Газую - обороти до 2800 і капець:no:. Поїхав. Вже при переключенні з 3-ї на 4-ту обмеження пропало і все стало на місце. Вчора махнув 600 км - все :vo:. Питання: чи могло обезточення приборки виставити таке обмеження на моторі? Дякую))) |
Цитата:
|
Так воно і під час руху так було, вже при переході з 3-ї на 4-ту пройшло:maybe:
|
Цитата:
|
а можно поставить лампочку OSRAM 2W B8.3d ? В то время как стандартная мощность 1.2Вт
|
Цитата:
|
Цитата:
2. Якщо використовувать СМД світлодіоди, то потрібно враховувать , те що СМД діоди розраховані на напругу 3.2- 3,4 Вольт. Тобіш, щоб знизити напругу з 12 Вольт, потрібно послідовно, добавити опір десь 1 КОм. Сам колись був заморочився світлодіодами. Зараз стоять звичайні лампочки. |
Цитата:
там треба іменно лентой ставити і буде все добре є там тільки одне місце, яке не добре подсвічуеться.... але воно теж рішаеться але і насправді, якщо поставити світлодіодну лампу - буде лажа |
тупой конечно вопрос но:
а как ее на базаре "спросить" ? :ah: лампа подсветки управления печкой Трафик? :D дед, торгующий лампами не поймет. Я конечно сфоткал на телефон фотку, любезно предоставленную, камрадом выше..Но все же.. ) цоколь разный (не все подходит) )) |
Цитата:
|
Цитата:
|
А не проще ли сделать один раз и на всю оставшуюся, как говорится, жизнь? Вот как я это сделал https://www.drive2.ru/l/8112209/
|
Цитата:
..а если светодиод один сгорит,то вся гирлянда потухнет? |
Цитата:
|
Интересно цену такой переработки
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:10. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited