Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Ищем утечку тока аккумулятора (https://busovod.ua/showthread.php?t=12998)

Владимир30 05.08.2018 12:50

Re: Ищем утечку тока аккумулятора

Реле компрессора может подгодеть.

Romaha55 05.08.2018 12:53

а де саме це реле? щоб всі не перебирати?

Владимир30 05.08.2018 13:02

По кадди не скажу, как правило у всех под капотом. Я, думаю, в инете есть распложение реле.

Romaha55 05.08.2018 13:09

так от і я так думав, але не можу знайти... там під капотом лиш одне реле, і то топливного насосу (той що в баку) решта реле під рулем..

Владимир30 05.08.2018 13:21

Смотри реле и еще может быть датчик давления(посмотри на разьем). Проводка возле датчика.

Romaha55 05.08.2018 13:53

Спасибі. Буду шукати. Авто уже віддав основна причина ремонту було те що не було сигналу з ДПРВ знайшов обрив, заодно проведена заміна ремня ГРМ роликів, і так само ремня генератора думав за одно і кондиціонер людині зробити(і так все розібрано) а схеми не знайшов..

vitos svp 05.08.2018 15:36

Спитати на профільному форумі поцвагенів, не питав?
Або подати напругу на муфту напряму перевірити чи працює!

Добавлено через 2 минуты
Кадді=Поло.
Схема кондюка повинна бути однакова.

Romaha55 05.08.2018 21:59

подавав на пряму працює. На форумі профільному не питав, оскільки думав можливо хтось хто займається ремонтом має таку схему.

Lucku 06.08.2018 00:17

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 437311)
подавав на пряму працює. На форумі профільному не питав, оскільки думав можливо хтось хто займається ремонтом має таку схему.

Десь було таке, що трошки датчик давления хладогена подтекал и разьедало разьем на нем. Короче сама фишка датчика разлагалась и то коротила то разрывалась....похожие симптомы, датчик не смотрели этот?

vitos svp 06.08.2018 07:06

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 437311)

Та тут пацани всякі кадді за буса :no: не вважають!
Це вже добре!
Про обрив пише комп чи хто?
Треба знайти реле муфти і перемичкою там перевірити силову лінію, а потім вже керуючи лінію перевіряти, скорше за все про іі обрив повідомляє комп! Там як правило постійний "+", а керується "-" з БКД!
Без схеми туди краще не лізти! Схеми поцвагенів повинні буди у кожній нормальній СТО попитай!

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Lucku (Допис 437313)
Десь було таке, що трошки датчик давления хладогена подтекал и разьедало разьем на нем. Короче сама фишка датчика разлагалась и то коротила то разрывалась....похожие симптомы, датчик не смотрели этот?

:respekt:
Або деякі "проффесори" його просто забувають підключити. Треба перевірити він на конденсаторі (радіаторі по нашому), знаходиться.

Добавлено через 13 минут
Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 437294)
уже дивився.. від муфти до роз"єма під акумулятором все зробив, ...

Як це розуміти???:maybe:
Силова лінія не може бути напряму до АКБ! Десь повинен бути запобіжник і реле (в блоці різних реле), а вже до них живлення подається від АКБ.

Romaha55 06.08.2018 09:05

завів авто подав напругу на муфту і подуло холодом.. Не хочу всю проводку розмотувати у пошуках одного дротика.. Буду шукати схему. А про станцію то у нас таких де є схеми нема.. Помилку показує діагностика типу коротке замикання або обрив в цепи муфти кондиціонера.. якось так по пам"яті..

shuma34 07.08.2018 09:07

Може тут? http://portal-diagnostov.ru/index.ph...khemy-vw-caddy

Romaha55 07.08.2018 09:25

якась фігня.. відкриваю мазди міцубісі всі схеми зразу знизу появляються.. а на кадди всьо пусто...

Добавлено через 3 минуты
ще дома попробую.. може інтернет поганий

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:08.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©