![]() |
Re: Ищем утечку тока аккумулятора
Реле компрессора может подгодеть.
|
а де саме це реле? щоб всі не перебирати?
|
По кадди не скажу, как правило у всех под капотом. Я, думаю, в инете есть распложение реле.
|
так от і я так думав, але не можу знайти... там під капотом лиш одне реле, і то топливного насосу (той що в баку) решта реле під рулем..
|
Смотри реле и еще может быть датчик давления(посмотри на разьем). Проводка возле датчика.
|
Спасибі. Буду шукати. Авто уже віддав основна причина ремонту було те що не було сигналу з ДПРВ знайшов обрив, заодно проведена заміна ремня ГРМ роликів, і так само ремня генератора думав за одно і кондиціонер людині зробити(і так все розібрано) а схеми не знайшов..
|
Спитати на профільному форумі поцвагенів, не питав?
Або подати напругу на муфту напряму перевірити чи працює! Добавлено через 2 минуты Кадді=Поло. Схема кондюка повинна бути однакова. |
подавав на пряму працює. На форумі профільному не питав, оскільки думав можливо хтось хто займається ремонтом має таку схему.
|
Цитата:
|
Цитата:
Це вже добре! Про обрив пише комп чи хто? Треба знайти реле муфти і перемичкою там перевірити силову лінію, а потім вже керуючи лінію перевіряти, скорше за все про іі обрив повідомляє комп! Там як правило постійний "+", а керується "-" з БКД! Без схеми туди краще не лізти! Схеми поцвагенів повинні буди у кожній нормальній СТО попитай! Добавлено через 3 минуты Цитата:
Або деякі "проффесори" його просто забувають підключити. Треба перевірити він на конденсаторі (радіаторі по нашому), знаходиться. Добавлено через 13 минут Цитата:
Силова лінія не може бути напряму до АКБ! Десь повинен бути запобіжник і реле (в блоці різних реле), а вже до них живлення подається від АКБ. |
завів авто подав напругу на муфту і подуло холодом.. Не хочу всю проводку розмотувати у пошуках одного дротика.. Буду шукати схему. А про станцію то у нас таких де є схеми нема.. Помилку показує діагностика типу коротке замикання або обрив в цепи муфти кондиціонера.. якось так по пам"яті..
|
|
якась фігня.. відкриваю мазди міцубісі всі схеми зразу знизу появляються.. а на кадди всьо пусто...
Добавлено через 3 минуты ще дома попробую.. може інтернет поганий |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:08. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©