![]() |
Re: штатна gps renault trafic що можна зробити
Traf, мені те ж так казали, но я знайшов на білоруському сайті карту, для навігатора 2003 р., а в тебе 2008 я думаю що є, от тільки треба пошукати, в мене була вся документація по навігатору, тобто модель номер код, і на які авто ще ставилось, так от по цих параметрах і найшов що ставилась на лагуну здається, і на білоруському сайті любителів лагун знайшов карту україни і в них там було валом карт різних країн, там і карти до різних моделей навігаторів, правда прийшлось трохи погратись з встановлення але все працює карта примітивна но радує око, шукай в неті точно знайдеш
|
ребят хто имено з таким зустрічався????
Добавлено через 2 минуты вже заходив по твоїй силці вроді там норм звонив людям які ставлять кжуть шо то не піде а я хз чи піде чи ні тим більше я ше не в курсах шо там і де як дивитись ту інфу з машини вона в мене недавно я ше в ній не розібрався |
Traf, вистав фото свого навігатора
|
Цитата:
Добавлено через 5 минут https://vk.com/im?peers=28142387&sel...94%2Fmail56680 https://vk.com/im?peers=28142387&sel...99%2Fmail56680 Добавлено через 6 минут це через вк |
Цитата:
Можеш з нього навіть і дзвонити.:yo-ho-ho: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
shur1k, да тут ти прав карти старі
|
капец то я так поняв шо я нічого толком не зроблю так?
|
Цитата:
А Ти не слухай. Забий на все раніше сказане. Так як начеб то нічого і не говорили. Можливо тоді в Тебе щото вийде. Потім ще й досвідом будеш ділитись |
Цитата:
|
Re: Штатна gps renault trafic що можна зробити.
У темі 1 долучень
А у меня ТомТом навигация. Читал на россайтах, что можно ее русифицировать и наши карты вставить. Но я не силен в программировании, подскажите спецов у нас в Украине. Лучше денег заплачу, чем сам сломаю. :D
|
RomaS, читай и делай сам http://www.megane2.by/forum/thread14682-1.html
|
Vet, читал, читал... но шо то для меня темный лес это распакуйте файлы ит.д. Давайте я к Вам приеду?
|
RomaS, что я тебе сделал чтобы мне Выкать? Приезжай, карту памяти приготовь, желателен кард-ридер...
|
Цитата:
|
Во как!?
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:28. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©