Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Самостоятельная растаможка , детали . (https://busovod.ua/showthread.php?t=10479)

Чижик 03.11.2012 20:09

Цитата:

Допис від mijki (Допис 138094)
Дивіться , навіть якщо по віну пробиватимуть ... навіть якщо й був в комплектації кондиціонер - то хто та як мені докаже що я брав машину з кондиціонером ? І навіщо воно їм ? Таможенникам ? Адже кондиціонери мають властивість ламатися - отже його власник міг попросту взяти і демонтувати ( викинути ) за непридатністю ...

Місця під вікна і *все остальне* буде йтак або іржавим або покоцаним то само собою...

СТЕПАН

ну писав же ж - буса вперше гнатиму , лячно блін трохи ...

Скажем так...
Тама, это не у нас тута.
Там человек не покупает авто с кондеем, если это ему не нужно.
Там человек не покупает авто с магнитофоном, если ему это не нужно.
Там человек не покупает авто с стеклоподёмниками если это ему не нужно.
Там человек не покупает авто...

И если там, ктотто купил авто с будь то кондеем или ещё чем, оно там будет работать, а если нет? Отремонтируют по гарантии. Там на комерческой технике не ездят больше чем действуют гарантийные сроки.
Это у нас люди ищут авто с кондеем. Покупают и ездят. Когда кондей ломается, и ремонтировать его у них нет денег, они его снимают, отключают и т.д. Но зато у них авто с кондеем!!!

Так я понятней описал ситуацию?;)

Беза 03.11.2012 20:28

Цитата:

Допис від mijki (Допис 138051)
Чи йдуть продавці на зустріч переважно в таких питаннях як - зняти та залишити їм кондиціонер та музику , зрозуміло ще й скидочку за це зробити ... ?

mijki, ты не еврей случайно?
Прочитал дальше,mijki, знаю я таких как ты пару человек. И мертвого за...ут.Ты не рыжий случайно?

mijki 03.11.2012 20:55

Цитата:

Допис від Беза (Допис 138106)
mijki, ты не еврей случайно?
Прочитал дальше,mijki, знаю я таких как ты пару человек. И мертвого за...ут.Ты не рыжий случайно?

:D

Hosts ned geratn ! Liegste faisch ! I bi aa koan Rotschopf :-)

Є тут телефончик провіреного сусідом рішали ... я звичайно його перевірю *на вшивість* наперед , але спочатку дочекаюся появи нового швакеллістовського каталогу на 2013 р. , якщо він мені таку саму чи БІЛЬШУ ціну * заспіває * яка б мені вийшла при *розтаможці в лоб * то на... мені тоді взагалі такий рішала !?:eek:

Чижик

поняв - викреслив ... Ну що ж буду дивитись по віну значить - те що буде внесено те і залишу ...

-дякую !

Я тут от що подумав ... на *непопулярних таможнях * люди ж теж жити хочуть ... Ну -в стороні від основних маршрутів автоперегонних ... Може б то туди кудись поїхати ? Спалю кількадесят літрів соляри більше , зате таможенники мали б буте менш *загребущі * якщо логічно прикинути ...

Як думаєте ?
Румунія наприклад ?

abez 03.11.2012 21:21

Цитата:

Допис від mijki (Допис 138123)
Я тут от що подумав ... на *непопулярних таможнях * люди ж теж жити хочуть ...

Где ночевать - дело личное ;)

mijki 03.11.2012 21:34

Цитата:

Допис від abez (Допис 138135)
Где ночевать - дело личное ;)

Ну наскільки я знаю , там завжди *такі типошки* ходять ,і до них звернутися можна коли западло в черзі довго стояти, і трохи є в кишені ...;)

Беза 04.11.2012 22:47

Цитата:

Допис від mijki (Допис 138123)
Hosts ned geratn ! Liegste faisch ! I bi aa koan Rotschopf :-)

переводчик не справился, сам давай

mijki 05.11.2012 09:51

Цитата:

Допис від Беза (Допис 138266)
переводчик не справился, сам давай

Що давати ? :) Яке питання ...
пс - переводчик в діалектах не того .

Побував недавно свідком розмови двох гонщиків , просто почув що через Румунію ганяють ... от цікаво, соляри ж полюбому більше спалюють... а в австріяків навряд чи беруть - там хіба почтовики ушатані можна взяти за норм.гроші ..

Смисл от який в тому * гачку * ... ? ( якщо не менші роздачі та ліпша швидкість оформлення ) ...

alexusaty 05.11.2012 10:08

Цитата:

Допис від mijki (Допис 138285)
Що давати ? Яке питання ...
пс - переводчик в діалектах не того

В смысле перевод давай. Всем интересно.

mijki 05.11.2012 13:21

Jo mei wenns sei muss ...

переклад -
" не вгадав , помиляєшся , і не рижий також ! ":D

Просто треба бус для роботи , ну і корєша в німеччині в гості давно просять , треба провідати , разом вибиратимем - шарять вони в цих ділах , майстри по автомобілях трохи ...

Rashka 05.11.2012 14:19

Если с таможней всё на мази и авто любое пригоните и разговариваете на всех языках мира и корешей во всех странах имеете - тогда что вы тут делаете и время зря теряете - а ну ка дуйте быренько за бусиком, чтоб пополнить наши ряды!!!:)
П.С. Потом не забудьте отписаться о своих первых впечатлениях - думаю если всё как вы пишете на мази - впечатления должны быть только положительные.

mijki 05.11.2012 16:27

Шукатиму щось по нормальній ціні ( відповідно стану ) . Може віто може транзита ... хоча фольца хочу !!! бляха !!! на очі не бачу !!! тільки позитивні враження від аппарату ...

- проте там бачу нормальні фв т5 від 8000 євросів починаються , а за такі гроші 2 суперові транзити взяти можна ... коротше - поживем побачим !:)

alexusaty 05.11.2012 23:32

Цитата:

Допис від mijki (Допис 138327)
фольца хочу !!! бляха !!! на очі не бачу !!! тільки позитивні враження від аппарату ...

погоди, ты его еще не эксплуатировал. Тоді враз очі все бачимуть. Скрізь кишеню та гаманець!

alexvivaro 06.11.2012 08:00

по поводу *самостоятельно растаможить*.В МРЕО,когда приходится там бывать, естесственно прибегал к *решениям*.За пару нигерийских юаней докумменты (готовые)-уже на руках.Сэкономленое время-теже деньги.Можно ,конечно и самому.Желательно вдвоем-одному за день можно и не успеть (земляки поймут-у нас одно из самых корумпированныхх мрео).Лично видел ,как львовянину ,думавшему ,что получит документы в день сдачи ,сказали *прийти завтра*.Знакомый ,когда взял ланоса с салона,на мое предложение,типа ,чего на площадке париться,сказал:*да ну ,она же новая ,какие проблемы-поставят на раз -два*.Не знаю,как там *раз-два*-позвонил он мне уже с областного гаи (какое оно имеет отношение к постановке новой машины на учет-непонятно):D.Короче,поехали мы в мрео через час он уехал с номерами и документами.Вот.А таможня-это дааалеко не мрео...
Что касается повреждений-если они зафиксированы в исходных бумагах,то машина может передвигаться только на лафете.Знаю ,конечно,безбашенных,которые выезжали с чужими номерами и техпаспортом за границу(брали номера и документы похожей машины , цепляли за границеей,проезжали Польшу и перед границей перецепляли:rolleyes::rolleyes::rolleyes:)Но это надо иметь фарт.

mijki 06.11.2012 11:07

alexvivaro

Пошкодження кузова невеликі , великий пробіг , машина ж може самостійно рухатись ... так ? Не братиму ж для себе, звичайно, щось *таке* - з непрацюючим мотором чи коробкою чи сильними пошкодженнями ...

На рахунок часу оформлення , може й помиляюсь , але який такий таможенник відмовиться за *подяку* оформити мене по людськи ... ? Тай брокер підкаже що до чого ... В мене час не на ціну золота але з іншого боку замучений буду з дороги ... думаю , помаленьку якось з людьми домовлюся та за кілька годин проїду ту таможню ... :rolleyes:

mijki 17.11.2012 16:55

Чому на фірму розтаможувати не хочеться - фірми тепер часто судять за кримінал , майно їхнє попадає під заставу , тобто є ризик що *рідну, заплачену* машину взагалі забрати можуть ! :o:confused: крайнього не знайдеш ...

А так - переплачуєш при розтаможці , зате спиш спокійніще...

ЕГОР 60 17.11.2012 19:35

Кого интересует тема растаможки телефон в личку

mijki 18.11.2012 18:31

Наштовхнувся на хороший сайт по розтаможці - автолайн24 ... там гонщики сидять , заробляють суто перегоном , розповідають все по темі *без байок та морозу* :D

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:33.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©