![]() |
Я собі теж буду переробляти. В мене Пежо Експерт. Але мені набагато простіше - купив задню балку від Фіат Уліс 2.0 бензин. Балка повністю взаємозаміняєма. Єдине питання - трос ручніка.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Это конечно все классно, а ручник где?
|
Да, один из главных вопросов это остается за ручником как уже и говорилось. НО есть еще очень важный момент - это распределение тормозных усилий, не забывайте.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Ну а зачем? Корейцы наверное тоже тупые,если сразу не додумались поставить дисковые тормоза. |
на новіших з2006 стоять задні дискові тормоза
|
В дисковых тормозах зимой колодки не промерзают
|
Цитата:
|
А як часто у вас примерзають передні тормоза??? так само часто будуть примерзати і задні. Я не пам"ятаю, коли в мене примерзали гальма...
|
Не знаю, як в кого, в мене цієї зими прихвачувало задні колеса 2 рази- привичка після теплої пори осталась- Ручне гальмо:D,
|
Цитата:
|
смазки густої напчати в оболочку де трос входить щоб вода не попадала. А в барабанах прочистити отвори відводу води
|
я ручніком рідко користуюсь. ось і не примерзають.
|
Цитата:
|
Халепа... Я лишаю авто на передачі. Хіба крутий підйом/спуск, тоді ще користуюсь ручніком. Приїхала моя балка. Сьогодні заберу - на вихідних певно займуся нею. Як поставлю - відпишусь.
|
есть там еще один не приятный момент - присутствие сварки, а это не глушитель заварить
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:31. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©