![]() |
доброго вечора, задньою підвіскою теж машинки відрізняюця, пружини проти ресор, в мене є багато знайомих, які їздять на спрінтерах по маршруту Умань-Київ, то один за рік поміняв двигун (були вгроблені і зроблені на продаж), майстри коли розібрали двигун були в ауті, що можуть зробити наші смертні (на продаж), поставили другий двигун трьох кубовий від кубіка, бюджет 5000у.о(коробка, двигун, мозги, робота), адругий відкатався 3 роки і ні чого не робив окрім розхідників, правда в ньго був ДОДЖ спрінтер, коробка автомат, двигун 2.8 - обидві машини 2004р., Є в знайомого рено мастер 2006р. я на ньому їздив 1 раз, знаю що було замінено 4 форсунки, що ще робив не знаю бо давно не бачив, спрінтер по їзді більше подобаєця ніж мастер
Форсунки було замінено по його помилці, лив соляру з трахтора, перед цим в нього був мовано 2000р- привичка залишилась. |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Ну и ржаветь любят... |
Цитата:
|
У темі 5 долучень
Есть еще аргументы в пользу Спринтеров: почему-то многие мои коллеги пересаживаются с Фордов на Мерсы
|
Цитата:
|
Цитата:
И опорники слабые. |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Довод железный! ))))Может, потому слабо греет?:D
|
Цитата:
|
Кау, а почему спринтер,обрати внимание на лт.
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
Добавлено через 8 минут спасибо за отклики, надо ехать на вокзал. Надеюсь еще увидеть доводы и рассуждения - тема очень больная |
Мерс - гниёт, затний привод, цена самого авто и запчастей.
Рено - Сами знаете ГАВНО! Но дешевле немецкого г... ;) Ситроен Джампер - У высогоко боковая дверь это нечто! Можно томов 10-ть про это написать (у тестя с ней секас...). Опорные подшибники больная точка. Машина чисто для работы! В дальний рейс на ней ехать это убийство, особенно тех кто сидит на третем ряду... Жосткая до того, что после приблезительно 500-600 км у сидящих с зади такое очучения что все шарниры их тел вот-вот поразваливаютса. |
У нас бусы на Италию и Испанию и т.д.исключительно спринтеры-ни фольцвагины или французы-может есть в них какой +,ведь каждый для роботы подбирал и шильдик производителя тут не причем
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 8 минут Цитата:
вот пример : http://www.youtube.com/watch?v=eGzm8...eature=related |
Цитата:
Ну раз в теме ,то я за Мерс.Хотя с таким пробегом и бюджетом готов посоветовать Н-1,Старекс или Гранд старекс.Эти авто как раз для активного отдыха а не для коммерции. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:38. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©