![]() |
допоможіть купити оригінальне скло з форточкою дайте якісь контакти дякую
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Есть такого плана, турецкие
115 долларов за 1 штуку |
люди говорят, что турция от оригинала существенно отличается. Так что пока будем искать б/у оригинал.:)
|
Здравствуйте , хочу спросить, стекла с форточкой врезали? и какие , турция или орегинал? торохтят или нет? тоже хочу ставить и не знаю какие
|
Я еще в поисках.
|
Капец.... Заказал задние стекла, и забыл сказать продавцу, что у меня левая дверь тоже сдвижная...
Завтра-послезавтра приедет другое... |
это печально. :oh:
Скоро появится обьявление про продажу левого окна:) |
Re: Куплю стекла на Виваро-Трафик
ап !
Хто де чув ,або знає де продається ,або номерок підкине! потрібне ліве з форточкою, авторозборки на ріа пообдзвонював, щось ніхто немає ,або ціна 200$. Можу кому праве потрібно ? бо є комплект |
я уже нашел левое с форточкой:) огромное спс Vladzu
|
Цитата:
|
уже найшов.
з того що обдзвонював(Авторозбірки з авторіа) тут 0982275923 -300$ за пару хочуть, в Білі Церкві здається находяться і в Луцьку(Володимир Волинський) є праве 150$, за 140-130 думаю можна з торгуватись, номер 0957770384 Решту всі по 200 хотіли, були ще одні з Києва здається 130 хотіли ,але якісь підозрілі хлопці, хотіли гроші наперед ,а гарантій ніяких дати не могли |
Цитата:
|
Заказывайте наложенным платежом, по прибытию проверяете стёкла, оплачиваете.
Если Вы оплачиваете, стекла отправляют но они бьются в дороге, то начинается канитель, часто не в Вашу пользу. |
Цитата:
|
Horton,звяжіця з Олексою, нехай підїде подивиця. можна буде через нього і купити і відправити, нехай сфоткає і покаже Вам в якому вони стані заодно і поторгуєця)))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:54. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©