Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=55)
-   -   Выбор Аккумулятора (https://busovod.ua/showthread.php?t=5397)

Autopostavka 15.12.2014 21:34

Re: Выбор Аккумулятора

Цитата:

Допис від Rashka (Допис 284362)
Я сомневаюсь что это всё не коснулось Исту. Как то так.

Владелец Исты - концерн Укрпроминвест, то бишь Порошенко. Владелец Весты -Дзендзерский. Все ан месте. На бирже продавался небольшой пакет акций Весты, миноритарии могут только наблюдать, как сгорают их деньги, их никогда к управлению не подпускали, также как и Форум регионала Новинского.

Gena-street 15.12.2014 23:49

Рашад, мне показалось ты сказал "я схожу на склад, посмотрю что там есть и позвоню". Извини, если не правильно понял.:friends:

Віктор 22.01.2015 23:02

Який розмір ящика під аккум без пластикової коробушки. Прийшов пухнастий звірок до мого аккума))

Шурик -ломастер 22.01.2015 23:17

Віктор, 100-ка влазит .

ВОЛЬДЕМАР 22.01.2015 23:29

Цитата:

Допис від Шурик -ломастер (Допис 295068)
Віктор, 100-ка влазит .

:+1: з маленькими допрацюваннями. Відрізати болтик, і трошечки металу в підлозі.

vitos svp 22.01.2015 23:43

Цитата:

Допис від Віктор (Допис 295062)
Який розмір ящика під аккум без пластикової коробушки. Прийшов пухнастий звірок до мого аккума))

Смотри сообщение 312 в этой теме!

Добавлено через 4 минуты
Цитата:

Допис від ВОЛЬДЕМАР (Допис 295069)
:+1: з маленькими допрацюваннями. Відрізати болтик, і трошечки металу в підлозі.

Привіт!
До 07 і після 07 року, різні дюрки під АКБ в підлозі?:maybe:
В мене 100-ка (L=353 mm) зайшла у короб, як рідна!

ВОЛЬДЕМАР 23.01.2015 08:25

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 295072)

В мене треба було підрізати трохи верхню окантовочку дзюри. Так як вона не зовсім прямокутна, і на самому акумі ще відпиляв короткі кріплення знизу, тобто пластикові виступи.

vitos svp 23.01.2015 09:52

Цитата:

Допис від ВОЛЬДЕМАР (Допис 295081)
В мене треба було підрізати трохи верхню окантовочку дзюри. Так як вона не зовсім прямокутна, і на самому акумі ще відпиляв короткі кріплення знизу, тобто пластикові виступи.

Я навіть пластмассове обрамлення дзюри не знімав!

ВОЛЬДЕМАР 23.01.2015 09:56

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 295093)
пластмассове

А в мене його і не було, просто голий метал, і зверху кришка.:maybe:

Віктор 23.01.2015 15:42

Нагадайте ще розташування клем (+/-), выд порогу здаэться плюс?

Deefrag 23.01.2015 15:52

да, тот что ближе к порогу то (+), дальний (-).

vitos svp 24.01.2015 07:28

Цитата:

Допис від Віктор (Допис 295130)
Нагадайте ще розташування клем (+/-), выд порогу здаэться плюс?

Називається "зворотня полярність", або "+" праворуч.
І АКБ бажано щоб був Європеець, а не Азіат!

Чижик 24.01.2015 08:38

Почему все гонятся за амперами? Чем больше ампер, тем лучше? Фигня то всё.
Более важно пусковой ток. И у некоторых даже 90-амперных, он может быть больше чем у некоторых 100-амперных.

Віктор, купи ХОРОШУЮ 90-ку, а не нормальную 100-ку.

vitos svp 24.01.2015 09:09

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 295270)
Почему все гонятся за амперами? Чем больше ампер, тем лучше? Фигня то всё.
Более важно пусковой ток. И у некоторых даже 90-амперных, он может быть больше чем у некоторых 100-амперных.

Віктор, купи ХОРОШУЮ 90-ку, а не нормальную 100-ку.

Одно другое не исключает! Запас по емкости и по пусковому току лишним никогда не будет и проявит себя не на новой АКБ, а когда она будет уже дряхлеть!
В основном чем больше емкость, тем выше пусковой ток.
Нормальную 100-ку найти проще, чем хорошую 90-ку. Плюс цена и наличие?

И самый проблематичный вопрос как среди АКБ найти "нормальную", а еще лучше "хорошую" АКБ? На банке можно написать любые цифры!
Я в итоге поисков по интернету, пошел в магазин и купил из наличия какую то польскую АКБ, со слов продавца "тракторную" за 1 850 грн.

Spaider 24.01.2015 16:50

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 295072)
До 07 і після 07 року, різні дюрки під АКБ в підлозі?:maybe:

разные. здесь фотку показывал.

Віктор 25.01.2015 20:40

Купив ось таку батарейкуhttp://kiytrans.com.ua/akb_auto/akb_set.php?i=f208
В мене стояла ФІАММ 82Ач/720А, випущена 2007 року, тобто вона відпрацювала хороший ресурс. Розумію що це не означає, що й ця стільки відпрацює, але й єдиної думки щодо хорошого акума я не знайшов.

guffi 13.02.2015 10:05

Стою перед вибором, пррпонують а мегу, типу Україна. Я спочатку хотів істу. Істи в мене по 7 років ходять , я задоволений). Але зараз кажуть іст нема. Типу на держ замовлення пішли.
Ось і я думаю, який би такий акб взяти, щоб 6-7 років відходив.
Рипнувся, в неті заказав ту A mega. Почитав відгуки, люди жаліються типу пів року і піпец.
От і думаю може поки їде та батарейка, мені поміняти замовлення, може бошика або варту взяти, а що скажете?

vitos svp 13.02.2015 10:26

Цитата:

Допис від guffi (Допис 299681)
Стою перед вибором, пррпонують а мегу, типу Україна. Я спочатку хотів істу. Істи в мене по 7 років ходять , я задоволений). Але зараз кажуть іст нема. Типу на держ замовлення пішли.
Ось і я думаю, який би такий акб взяти, щоб 6-7 років відходив.
Рипнувся, в неті заказав ту A mega. Почитав відгуки, люди жаліються типу пів року і піпец.
От і думаю може поки їде та батарейка, мені поміняти замовлення, може бошика або варту взяти, а що скажете?

Не знаю як вони в тебе так ходять, в мене не більше 3-4 роки, причому на нових машинах така сама історія! За рік на машинах намотую 50-60 тис. км. Вірніше намотував, зараз на потяги перейшов, бо набагато дешевше получається і дороги зовсім порозвалювалися. З початку року Трафік лише один раз з боксу виганяв, так вигуляв по місту кілометрів на 15-20.

guffi 13.02.2015 10:52

Ну не знаю, якось так виходить, легкова то взагалі виїзджає максимум два три рази на тиждень, на базар за прод. ) кататись тепер справа не вдячна.
А може тому що давніше купляв батарейки. Мож тоді якість була краща.
Зараз прод каже що іста, амега, вольта ітд, все що по 1000+- майже одинаково. А мені якось не охота розорозити акб при -22 або не завести машину через пів року після покупки нового акуму.
От такі міркування, що брати скажіть, поки замовлення ще не приїхало, може дійсно варта два рази доплатити але мати спокій на 6 літ( бош, варта)

vitos svp 13.02.2015 11:26

Цитата:

Допис від guffi (Допис 299686)
Ну не знаю, якось так виходить, легкова то взагалі виїзджає максимум два три рази на тиждень, на базар за прод. ) кататись тепер справа не вдячна.
А може тому що давніше купляв батарейки. Мож тоді якість була краща.
Зараз прод каже що іста, амега, вольта ітд, все що по 1000+- майже одинаково. А мені якось не охота розорозити акб при -22 або не завести машину через пів року після покупки нового акуму.
От такі міркування, що брати скажіть, поки замовлення ще не приїхало, може дійсно варта два рази доплатити але мати спокій на 6 літ( бош, варта)

Хто зна чи мають ті акб, на які ти звернув увагу, відношення до бош чи варти?
Я у грудні взяв 100-ку, якусь невідому польську, в магазині, повірив продавцю, той казав що вона краща за турецьку, зі словами на кой мені рекомендувати фуфло, ви потім приїдите мені морду бити, магазин був, є і буде, порекомендував заїзжати переодично на безкоштовне обслуговування.
Брав у Запоріжжі 1850 грн., з його слов постачальник львівський, якій їх тягає контрабасом з Польщі.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:35.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©