![]() |
Re: Выбор Аккумулятора
Цитата:
|
Рашад, мне показалось ты сказал "я схожу на склад, посмотрю что там есть и позвоню". Извини, если не правильно понял.:friends:
|
Який розмір ящика під аккум без пластикової коробушки. Прийшов пухнастий звірок до мого аккума))
|
Віктор, 100-ка влазит .
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
До 07 і після 07 року, різні дюрки під АКБ в підлозі?:maybe: В мене 100-ка (L=353 mm) зайшла у короб, як рідна! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Нагадайте ще розташування клем (+/-), выд порогу здаэться плюс?
|
да, тот что ближе к порогу то (+), дальний (-).
|
Цитата:
І АКБ бажано щоб був Європеець, а не Азіат! |
Почему все гонятся за амперами? Чем больше ампер, тем лучше? Фигня то всё.
Более важно пусковой ток. И у некоторых даже 90-амперных, он может быть больше чем у некоторых 100-амперных. Віктор, купи ХОРОШУЮ 90-ку, а не нормальную 100-ку. |
Цитата:
В основном чем больше емкость, тем выше пусковой ток. Нормальную 100-ку найти проще, чем хорошую 90-ку. Плюс цена и наличие? И самый проблематичный вопрос как среди АКБ найти "нормальную", а еще лучше "хорошую" АКБ? На банке можно написать любые цифры! Я в итоге поисков по интернету, пошел в магазин и купил из наличия какую то польскую АКБ, со слов продавца "тракторную" за 1 850 грн. |
Цитата:
|
Купив ось таку батарейкуhttp://kiytrans.com.ua/akb_auto/akb_set.php?i=f208
В мене стояла ФІАММ 82Ач/720А, випущена 2007 року, тобто вона відпрацювала хороший ресурс. Розумію що це не означає, що й ця стільки відпрацює, але й єдиної думки щодо хорошого акума я не знайшов. |
Стою перед вибором, пррпонують а мегу, типу Україна. Я спочатку хотів істу. Істи в мене по 7 років ходять , я задоволений). Але зараз кажуть іст нема. Типу на держ замовлення пішли.
Ось і я думаю, який би такий акб взяти, щоб 6-7 років відходив. Рипнувся, в неті заказав ту A mega. Почитав відгуки, люди жаліються типу пів року і піпец. От і думаю може поки їде та батарейка, мені поміняти замовлення, може бошика або варту взяти, а що скажете? |
Цитата:
|
Ну не знаю, якось так виходить, легкова то взагалі виїзджає максимум два три рази на тиждень, на базар за прод. ) кататись тепер справа не вдячна.
А може тому що давніше купляв батарейки. Мож тоді якість була краща. Зараз прод каже що іста, амега, вольта ітд, все що по 1000+- майже одинаково. А мені якось не охота розорозити акб при -22 або не завести машину через пів року після покупки нового акуму. От такі міркування, що брати скажіть, поки замовлення ще не приїхало, може дійсно варта два рази доплатити але мати спокій на 6 літ( бош, варта) |
Цитата:
Я у грудні взяв 100-ку, якусь невідому польську, в магазині, повірив продавцю, той казав що вона краща за турецьку, зі словами на кой мені рекомендувати фуфло, ви потім приїдите мені морду бити, магазин був, є і буде, порекомендував заїзжати переодично на безкоштовне обслуговування. Брав у Запоріжжі 1850 грн., з його слов постачальник львівський, якій їх тягає контрабасом з Польщі. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:35. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©